Mvassen

6 dagen gestopt - 13 Jan 21

Dag 3 bijna voorbij

de 1e drie dagen bijna achter de rug. Het gaat nog steeds goed. Wel merk ik dat ik ineens kan uitvallen en heel onredelijk worden. Ik voel me dan heel erg opgefokt. Das niet fijn. Dat zijn momenten dat ik ademhaling oefening moet doen of even een frisse neus moet gaan halen. Op naar dag 4 waar ik weer de belofte ga doen :-) Kleine stapjes om uiteindelijk het grote doel te bereiken.

August1960

170 dagen gestopt -

Het hoort er allemaal bij…..ook dat korte lontje of die super lange tenen. Hopelijk kan jouw omgeving er begrip voor tonen. Dit wordt gaandeweg wel minder en dan is het over dus houd moed 👍👍👊👊


Broeder30

15 dagen gestopt -

Zo herkenbaar!! Volhouden ondanks alle rotmomenten!


Manu1976

124 dagen gestopt -

Sterkte deze dagen, gaat zeker nog wel even lastig zijn mogelijkerwijs.. maar ga zo door!


Sylvie

138 dagen gestopt -

Gaat goed, stapje voor stapje en wees lief voor je zelf!!


Jojo67

31 dagen gestopt -

De eerste week is echt wel lastig. Hou vol, als je daar doorheen bent hebt je een grote hobbel genomen.


Sara1963

34 dagen gestopt -

Inderdaad, stapje voor stapje. Hoop dat je omgeving begrijpt waar jouw korte lontje nu vandaan komt.


Janonimus

36 dagen gestopt -

Heel herkenbaar..zo lang ik zag dat het korte lontje met mijn ontwenning te maken had , kon ik het laten “zijn” ..en zoals anderen zeggen: het wordt minder en houdt uiteindelijk op…soms al na een paar weken, soms een beetje langer…dat is bij iedereen anders


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Jouw lichaam is zich aan het ontdoen van veel giftige stoffen. Dat is positief,  mja zo voelt het niet. Blijf bij je besluit, volhouden en op naar de volgende beloning. 💪


Jojo65

13 dagen gestopt -

Zo herkenbaar
Ben blij als manlief de late dienst heeft haha
Wij zijn all
Dus de weekenden zijn hier niet altijd gezellig haha
Komt allemaal goed maar nog steeds volgehouden


Jojo65

13 dagen gestopt -

Allebei gestopt


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Vrolijke boel bij jullie @Jojo65 💪😁 Bij mij was dat in het verleden ‘reden’ om weer te gaan roken. Was natuurlijk gewoon een excuus.  Nu steek ik mijn tong uit naar die nare vieze verslaving. Dat ga jij ook doen, let maar eens op. Ooh ja, niet naar je man natuurlijk


Jojo65

13 dagen gestopt -

We gaan ervoor @Ladygogo