Marsje79

1532 dagen gestopt - 09 Oct 15

Nieuwe ronde nieuwe prijzen

Op dit moment ben ik weer gestopt. De laatste keer was ik 11 maanden rookvrij. Nu ga ik natuurlijk weer mijn oude record te verbreken :) Natuurlijk wilde ik wel weer stoppen maar ik had nog geen datum geprikt, totdat mijn collega vertelde dat ze met Stoptober mee wilde doen. Doen dacht ik 'Waarom ook niet.' ondanks dat het een cliché stop datum is.

De 3 lastigste dagen zijn alweer voorbij.
Gelukkig maar want ik kon amper slapen haha :) Ik weet niet eens meer waarom ik weer was begonnen na 11 maanden, behalve dat het weer een domme keuze was. :)

Succes mede stoppers :)  :thumbs_up:

Selina12

637 dagen gestopt -

Goede keuze :thumbs_up:
ergste heb je achter de rug nu doorzetten.
normaal plak ik er een leuk plaatje bij maar aangezien ik vrijdag
nee niet de 13e maar de 10e heb en me foon in de pot
gevallen is ik op deze krak foon geen plaatjes heb staan
zal ik bij je volgende pasje het goed maken :wink:

heel veel succes


Marsje79

1532 dagen gestopt -

Hoi Selina, geen probleem hoor :)

Wel vervelend dat je phone zwemles heeft gekregen. Ik zie dat jij al op de 23e dag zit, netjes hoor. Nu kun je in ieder geval straks wel een coole phone uitzoeken met het geld wat je anders aan roken uitgegeven zou hebben :)

:thumbs_up:


Diesel588

Geen stop status -

He. Je hebt er al 8 dagen opzitten :thumbs_up:  plaatjes is niet mijn sterkste kant maar omdat@selina12 haar telefoon niet kan zwemmen doe ik een poging succes :thumbs_up:  als het goed is komen we elkaar de komende tijd nog wel tegen hier.


Marsje79

1532 dagen gestopt -

Heya Diesel, thanks :)

Ik probeer wel af en toe langs te komen, ik gebruik ook veel de QuitNow! Android app, daar heb je ook een chatbox wat wel relaxed is. Jou poging is ook nog vrij vers zie ik, maar ook voor jou is het ergste al voorbij. Jij ook suc6!
Lets do this :)


Helensheaven

1546 dagen gestopt -

Welkom terug bij de stoppers/ niet rokers. Natuurlijk ga je je record verbreken…verpletteren!  :thumbs_up:


Jodie04

691 dagen gestopt -

Ja, ik heb ook zo eens net voor mijn jaarpas gezeten… Nu ga ik voor die pas… Wil ze verdorie compleet hebben… Jij ook toch??? Veel succes…


Jokija1954

2642 dagen gestopt -

Welkom, nu hebben we een "mannenmarsje, en een vrouwenmarsje"  :mrgreen: als je haar gaat volgen qua dagen komt het helemaal goed met jou :thumbs_up:
toch @marsje71 ??


Marsje79

1532 dagen gestopt -

haha dank dames, alles gaat nog steeds goed. Heb super geslapen en ruik een hoop nieuwe dingen ondanks dat mijn neus vol met verkoudheid zit :)


Marsje71

2369 dagen gestopt -

hahaha @jokija1954 ik zag hem ook gisteren…

Welkom @marsje79 :thumbs_up:


Marsje79

1532 dagen gestopt -

Thanks @Marsje71 :) jij bent echt superlang gestopt zeg! Duurt nog wel even voordat ik 850 dagen gestopt ben.


Marsje71

2369 dagen gestopt -

Gewoon doorgaan!  :thumbs_up:
Dag voor dag…