Blair123

7 dagen gestopt - 12 Jan 21

Het gaat goed!πŸ’ͺ🏻

Vandaag alweer de 3e stopdag (sinds mijn inzinking afgelopen zaterdagπŸ™ˆ). Zondag niet gerookt, ging erg goed, weinig drang naar gehad, was vrolijk en zat weer goed in mijn vel. Gisterochtend toen ik uit bed kwam een pleister geplakt, maar toen ik naar mijn werk reed gebeurde er iets heel engs. Op de snelweg kreeg ik steeds het gevoel dat mijn ogen dichtvielen. Misschien herken je het gevoel dat je op de bank in slaap valt, terwijl je tv kijkt, en je ogen niet open kan houden? Dat had ik dus in de auto.. muziek hard aangezet, raampje open, maar moest mezelf er echt bijhouden. Dat heb ik nog nooit gehad. Zou dat door de pleister kunnen komen? Ik heb die nacht ervoor wel goed geslapen.. hmm.. verder de hele dag gewerkt, geen drang om te roken. Eerlijk gezegd zag ik van te voren een beetje op tegen vandaag. Ik ben namelijk vrij, de hele dag alleen thuis met onze pup. We zijn heerlijk wezen wandelen, genoten van het zonnetje. En ik heb er totaal geen last van vandaag!! Wat fijn! Geen drang, geen zin, geen behoefte, ik denk er eigenlijk weinig aan, of het is al snel weer weg.
Ook moet ik bekennen dat ik jullie advies wat betreft de pleisters niet helemaal heb opgevolgd. Ik heb nu elke dag een halve pleister gebruikt (ongeveer 10,5 mg dus). Ik wil hier gewoon snel doorheen zijn en weg met die nicotine uit het lichaam. Goed idee? Misschien niet? Tot nu toe voelt dit goed voor mij. Morgen zien we wel weer verder😊
Oja, op mijn app op de telefoon staat dat ik 212 sigaretten niet gerookt heb. (Staat nog op stopdag 3 januari). Dus we zijn al over de 200 niet gerookte sigaretten, wat zijn dat er al veel in zo’n korte tijd. Ik houd die app ook maar fijn op die datum, ondanks er tussendoor iets mis is gegaan. Dat vergeten we stiekem gewoon haha. In ieder geval genoeg motivatie, het is geen strijd. Ik ben blij en hoop dat het morgen weer net zo gaat als vandaag. πŸŽ‰

Mvassen

6 dagen gestopt -

Het bijna in slaap vallen zou meer met nicotine gebrek te maken kunnen hebben dan met de pleister. Nicotine is een pepmiddel. Het sneller afbouwen van de nicotine pleisters kan heel goed, maar dan moet je wel sterk zijn. De nicotine pleisters ondersteunen je. Doe wat goed voelt. Je kunt altijd nog wat ondersteuning met spray nemen. Dat zou ik overigens toch wel adviseren te kopen voor als je in de auto weer zo moe wordt. Succes!


Broeder30

15 dagen gestopt -

Super! Je mag trots zijn op jezelf. Gelijk weer ‘back on track’! Wat fijn dat je jezelf zo goed voelde afgelopen dagen! Geeft moed voor de dag van morgen, en daarna! πŸ‘


August1960

170 dagen gestopt -

Dat moet lekker voelen als je weinig hinder ondervindt. Dat weg sukkelen achter het stuur herken ik niet van de pleisters of van het gestopt zijn maat klinkt best eng. Wat betreft het afbouwen van de pleisters…..doe wat voor jou goed voelt en je kan altijd weer terug naar de pleisters als het niet lijkt te lukken. Ga maar lekker door zo…....klinkt goed πŸ‘ en πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸŒΉπŸŒΉ


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Weer een dag erbij op je teller.
Misschien was het eenmalig, die slaapaanval in de auto. Griezelig hoor. Ik heb er op het blog niet eerder over gelezen.


Doornroosje1

1868 dagen gestopt -

Fijn dat het zo goed gaat! Succes.