Sara1963

36 dagen gestopt - 24 Mar 20

25 en 500

Hoi, daarnet twee beloningen ontvangen…. 25 dagen niet roken en daardoor 500 sigaretten niet gerookt.
Best weer trots op mezelf en bovenal verwondert dat t me zo gemakkelijk afgaat. Tot nu toe geen echt moeilijk moment gehad. Wel dit weekend toen ik even heerlijk in t zonnetje in de tuin stond de gedachte dat dit t moment was dat ik normaal gesproken een sigaret opstak….. Maar gedachte was ook zo weer weg. Mijn slapeloze perioden zijn minder aan t worden, mijn huid gaat er beter uitzien, volgens manlief snurk ik minder, al denk ik dat hij zichzelf altijd hoort. Ik zal toch niet echt snurken 😂😂. Merk alleen de laatste dagen dat ik af en toe korstjes bloed in mijn neus hebt.  Meer mensen hier last van gehad. Las dat dit ook oorzaak in t stoppen met roken kan hebben???
Nou weer n heel verhaal. Iedereen n hele fijne rookvrije avond

Jojo67

45 dagen gestopt -

Dat zijn leuke beloningen, supergoed van je! Gefeliciteerd. En die korstjes, daar heb ik geen ervaring mee.


Lisa1951

69 dagen gestopt -

Ik vond het ook zo fijn dat mijn huid er beter uit ging zien. Maar het allerfijnst vind ik dat ik mezelf niet meer hoor piepen en zagen als ik in bed lig. Gefeliciteerd met jouw 25 dagen.


Jokija1954

2757 dagen gestopt -

Jij gaat als een speer, en ja zo iets groots gaat niet zonder ongemakken.
Je lijf is nog aan de schoonmaak, maar hou vol en ook dat gaat verdwijnen.


Frans06

141 dagen gestopt -

Proficiat met je behaalde resultaat!!


Sara1963

36 dagen gestopt -

@Frans06, @Jokija1954, @Lisa1951, @Jojo67,
dank jullie voor de reactie. Fijne dag verder