Marsje79

1532 dagen gestopt - 29 Oct 12

Wie had dat nou ooit gedacht

Zo, eindelijk 14 dagen gestopt met roken.
Wie had dat nou gedacht?
Verschillende mensen in mijn directe omgeving in ieder geval niet haha.
Ik moet er nu alleen maar om lachen als sommige mensen van die 'Je kunt het toch niet' opmerkingen maken. Omdat ik bewust heb gekozen om niet meer te roken heb ik het ook minder moeilijk. En als ik zou willen roken dan kan ik dat zo naar de benzinepomp die 24 uur per dag open is. Vandaag ga ik weer naar de sportschool, nu moet ik het weer opbouwen omdat ik een maand niet geweest ben. Normaliter deed ik 6x per week krachttraining, maar nooit cardio. Omdat ik erg benauwd ben de laatste tijd ga ik vanaf vandaag ook beginnen met cardio om wat conditie op te bouwen. Ik heb er zin in.

Fijne dag, enne volhouden hè!  :cool:

Srweststrate

2609 dagen gestopt -

To :thumbs_up: p gedaan!!!