Sarah13

22 uren gestopt - 13 Feb 20

Overnieuw

Stop met knipperen cursor! Ik weet even niet wat ik moet schrijven en dat nerveuze geknipper helpt niet! Ja, ik ben weer aan het roken en ja, ik wil weer stoppen.  Stopdatum al ingevuld.  Ik word er helemaal gallisch van.

Wally

roker -

Als het stoppen ‘an sich’ (sorry voor Kant op de vroege morgen) je stressed, kun je misschien beter een ander moment kiezen?


Frans06

94 dagen gestopt -

Veel succes!!


Eliza

40 dagen gestopt -

hou hoop, het zal je lukken! de wil is er!


Pkoppelaar

267 dagen gestopt -

Sarah het gaat je echt wel lukken kijk maar naar mij na vele keren plat op mijn kanis gaan is het mij nu toch ook gelukt, ook ik moet op blijven letten natuurlijk is en blijft een prut verslaving…..succes💪💪


Lisa1951

22 dagen gestopt -

Ik denk dat Wally gelijk heeft…...je bent wel heel erg hyper nu.


Paint

636 dagen gestopt -

ach gut


Jodie04

759 dagen gestopt -

Haha die @Paint. Ik vind die laatste wel erg goed…En ben wat op mijn bek gegaan. Dus, ik was ook zo,n muts, maar komt goed when ever it is.


Jokija1954

2710 dagen gestopt -

.


Johnp2

128 dagen gestopt -

Doe wat je wilt doen


Sarah13

22 uren gestopt -

@Paint jij mag trut zeggen👍


Callahan70

gestopt met roken -

:mrgreen:


Sarah13

22 uren gestopt -

@Callahan70 ain’t it the truth…