Kikker15

309 dagen gestopt - 11 Jul 19

Half jaar

Op 11 januari ben ik gestopt dus vandaag precies een half jaar rookvrij.
Best wel blij mee.
Nu het afvallen erbij als taak.
Gaat heeeel langzaam wat af. Maar blijf stug doorgaan met mijn dagelijks uurtje sportschool.
Een vierdaagse lopen is voor mij niet weggelegd want zit binnen no time onder de blaren en ben diabeet dus moet oppassen met de voeten…maar vind het geweldig dat er hier zijn die em lopen! Benieuwd naar de ervaringen die komen gaan.
Alle stoppers volhouden en doorzetten,
Het is de moeite zeker weten waard.

Quidam

1171 dagen gestopt -

Je kunt beter langzaam gaan met wat extra gewicht verminderen dan heel erg snel met zo’n crash dieet, wat sowieso voor jou natuurlijk met je diabetes niet handig is om te doen. Na zo’n crash dieet komen de kilo’s er meestal weer vrij snel aan als mensen weer normaal gaat eten. Dus ga lekker zo door zou ik zo zeggen. Enneh Proficiat met je half jaar rookvrij. :thumbs_up:


Jodie04

667 dagen gestopt -

Knap elke dag naar de sportschool.. Gefeliciteerd met je halfjaar rookvrij.


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Jodie04
Het is nog geen 10 minuten lopen vanaf mijn huis naar de sportschool , dat scheelt😉
Ik vind de vierdaagse lopen pas echt een prestatie!


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Quidam
Ben bezig met high fat low carb.
Heb de granen uit het menu gehaald.
Crashdieet is aan mij niet besteed.
Maar stoprokenkilos van vorige mislukte pogingen zaten er nog aan plus die van dit jaar dus al met al moet er heel wat vet verbrand, ben nog wel ff bezig in dit tempo🤔


Kaatjekaka

1141 dagen gestopt -

Een half jaar al!! Super!
En elke dag een uurtje sporten.. waar haal je de tijd vandaan! Lijkt me heerlijk..


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Kaatjekaka
Ik werk niet meer helaas: afgekeurd.


Kaatjekaka

1141 dagen gestopt -

Oh @Kikker dat is wel weer erg jammer…
Dat geeft je wel de gelegenheid on je dag op jouw manier in te richten. Klein positief effectje…
Maar ik kan me voorstellen dat je liever een werkplek had gehad…
Waarvoor ben je afgekeurd?


Ladygogo

260 dagen gestopt -

Best wel blij mee… haha. Niet normaal meer zo ontzettend blij met je halfjaardag. Mega knap hoe jij het voor elkaar krijgt. Ik bewonder je doorzettingsvermogen en je zelfvertrouwen. Jij komt waar jij wilt (kunt) zijn.
Leuk hè, om jezelf eens extra te belonen met iets moois. Iets lekkers is ook niets mis mee en blijft heus niet gelijk plakken aan de heupen 🍰


Quidam

1171 dagen gestopt -

Zo was ik voordat ik in 2010 stopte met roken 78 kilo. In 2011 was ik in juli al met al 83 kilo en op het laatst na tig keer gestopt te zijn was ik uiteindelijk nadat ik al weer ruim 2 jaar gestopt was met roken begin halverwege januari van dit jaar, ruim 99 kilo. Inmiddels zijn daar door alle granen en suikers en zuivelproducten te schrappen en zo min mogelijk vlees en eieren te eten nu 11 kilo vanaf en ben ik blij dat ik weer onder de 90 kilo ben….. Onder de 80 is mijn streven, maar dat gaat bij mij ook niet zo snel en hoeft ook niet…. Op deze manier hou ik het in ieder geval vol en blijft het leven tenminste ook nog enigszins leuk. ;)  Volgens de BMI zou ik overigens onder de 70 moeten…. :shock:


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Quidam
Allebei langeafstandstraject afleggen dus.😎💪


Quidam

1171 dagen gestopt -

Psies :lol:  :lol:  :thumbs_up:


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Ladygogo
Ik bloos bij zoveel complimenten!
Voor mij geen taart maar ze verkopen hier overheerlijk Italiaans ijs. Daar val ik heel af en toe voor.🍦


Kaatjekaka

1141 dagen gestopt -

Ach..BMI is ook maar een gemiddelde toch @Quidam @Kikker15
Ik zou bij mijn lengte ongeveer 70 kilo moeten wegen ideaal gezien. Dat heb ik maar één keer gewogen!
Vlak voor ons trouwen jaaaren geleden.. en ik was toen door alle drukte erg mager geworden… dat was gewoon te weinig!
Tegenwoordig zit ik 10 kilo verder op de schaalverdeling.. past beter en mijn BMI is nu 24.
Ik zou best een plattere buik willen hoor, maar ik vind tevreden zijn met jezelf ook erg belangrijk!
Goed genoeg is ook goed 😘


Jokija1954

2618 dagen gestopt -

GEFELICITEERD!


Koos

roker -

Een half jaar rookvrij..Wat een prestatie ! Van harte!!! En joh, geef jezelf gewoon een jaartje..maak je niet al te druk om je gewicht anders wordt dat ook zo obsessief.. Niet dat je nu echt heel veel ongezonde kilo’s erbij moet gaat eten, maar eet gewoon..ga ajb geen honger lijden en crash diëten doen..Daarmee bewerkstellig je alleen maar het tegenovergestelde. Gewoon niet afvallen en niet aankomen..stabiliteit is volgens mij het belangrijkste in deze fase van het niet roken. En als je dat succesvol kunt, kun je vgl mij ook afvallen..dan is afvallen vergeleken met stoppen met roken bijna een makkie! SUCCES dappere @Kikker15


Kanjer

3508 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met een *** half jaar *** rook-VRIJ
Een geweldige prestatie !!!


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Jokija1954
@Kanjer
Dankjewel


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Koos
Ik volg geen crashdieet hoor.
En dankjewel voor de felicitatie.


Koert111

1133 dagen gestopt -

Super van je! En wat betreft het afvallen (en je insulineresistentie).... al eens aan appelciderazijn gedacht? Is voor beide een wondermiddel @Kikker15.


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Koert111
Ja dat gebruik ik ook. Al merk ik niet zoveel effect maar kan nog komen….


Pisces

365 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met je hele half jaar rookvrij .....goedgedaan kanjer !

Ik ben sinds januari 4.5 kilo gezakt , vooral door het revalidatieplan er bij .
Nu ga ik op eigen kracht verder met het schema van het ziekenhuis .
Er hoeft niet speciaal meer iets af nu maar nog 2 kilo mag wel .


Kikker15

309 dagen gestopt -

@Pisces
Dat is mooi meegenomen! Dubbel resultaat dus.
En met jouw inzet gaan die 2 er ook nog af, zeker weten


Koert111

1133 dagen gestopt -

smart opkikkertje….......