Sylvie

90 dagen gestopt - 19 Nov 20

Rustiger vaarwater

Ja en dan zomaar ineens krabbel je naar de 80 dagen niet gerookt. Had het zelfs een week geleden niet kunnen denken of durven dromen dat ik ooit nog eens zover zou komen. En ik zal niet zeggen dat ik er niet meer mee bezig ben - integendeel - ik denk nog best vaak aan roken en ik droom er ook steeds meer over, maar het knagende zeurende tegen-de-muur-op-willen-vliegen gevoel van moeten roken is gelukkig al wat verder weg. Niet te vroeg juichen weet ik uit ervaring, maar toch prijs ik me nu gelukkig met mijn rustig voortkabbelende leventje zonder sigaret.

Eliza

327 dagen gestopt -

Het is je gegund! Lekker kabbelt doorgaan jij💪


Kikker15

688 dagen gestopt -

Ja rookdromen…..
Ik had er afgelopen nacht nog 1…..
Ging voor een klein pakje shag naar een tankstation. De man zei: ik heb alleen pakjes van 350 gram!?
Ik dacht oei wel veel, maar dat moet dan maar en ik kócht t.
Blij dat ik wakker werd😀


Sylvie

90 dagen gestopt -

Hahahaha @Kikker15 wat een opluchting idd!! Ik droomde afgelopen nacht dat ik stiekem rookte, maar dat ik achtereenvolgens mijn vader (al jarenlang dood) en mijn broer (een niet-roker) betrapte op het roken van een sigaret. We voelden ons allemaal erg schuldig… Maar goed het was maar een droom idd ;-)


August1960

122 dagen gestopt -

Wat heerlijk voor je Sylvie dat je even geen strijd hoeft te leveren. Lekker voort kabbelend jouw 80 dagen binnen glijden…..geniet ervan 🌹🌹🌺🌺👏👏


Verena1978

96 dagen gestopt -

Gefeliciteerden al 80 dagen niet gerookt, en wat fijn dat je nu minder last hebt. Op naar de dubbele cijfers net als ik💪Wij kunnen dit.


Camieltje

209 dagen gestopt -

Proficiat! de makkelijke periodes worden langer dan de moeilijke periodes. Maar blijf waakzaam. Als je besloten hebt om niet meer te roken wordt de wil steeds sterker dan de verslaving. Dan kan het wel weer even lastig worden maar dan geef je niet meer toe.


Jennyftblog

6 dagen gestopt -

Wow geweldig zeg! Kabbel maar rustig door naar de 💯💪🏼


Jodie04

1045 dagen gestopt -

Op naar de 100 nu, dit is al zo knap.


Amsterdamskruisje

423 dagen gestopt -

En dat in 1 keer, toch?


Sylvie

90 dagen gestopt -

In 1 keer @Amsterdamskruisje? Nou zeer zeker niet. Ik ben niet eerder hier geweest maar ik heb wel vele malen eerder geprobeerd te stoppen met roken. Maar dit keer voelt voor het eerst als ‘het gaat me lukken’ nix geen proberen gewoonweg doen, of beter gezegd: niet meer doen ;-)