Lia1972

275 dagen gestopt - 15 Apr 19

Curves... 😉 !

Curves…. Ik heb ze inmiddels.
Curves…. Ik wil ervan af.
Curves…. mezelf opgegeven voor Curves.

Oftewel…. nu 270 dagen nicotinevrij.
Trots op de hoeveelheid dagen zonder nicotine. Echter de kilo’s die erbij zijn gekomen… daar ben ik minder gelukkig mee. Maar ik accepteerde dat, soort investering in de verbeterde versie van mezelf voor de toekomst.

Nu dus 270 dagen gestopt met roken én het afvallen gaat traag ... héél traag. Tel erbij op dat ik wat strakker in mijn vel wil komen te zitten. Want hé, Ik ben 46, máár zeker niet afgeschreven ;)

Dus vanochtend ontbeten. En daarna ben ik naar de Curves bij ons in de buurt gegaan. Morgen om 10.00 wordt er gemeten en gewogen. Het vonnis wordt dan geveld ;) en dan begin ik aan de 30 dagen = 30 euro actie. Heb er best zin in! Als het bevalt dan word ik daar een blijvertje.

Maar ineens kleding stress. Mijn god… wat doe je aan? En schaf je kleding aan of is dat zonde? Mijn werkgympjes, enkel binnen gedragen, neem ik vanavond mee naar huis ná  mijn avonddienst. Maar dan ... Ik moet óók kleding aan… pfff… hihi… het lijkt een beetje op de stress van vroeger of ik wel genoeg peuken had om het gehele weekend / dag mee door te komen ;) :)
Want ooit moest je op zaterdag al inslaan , wánt op zondag was alles dicht… zó oud ben ik dus :)

Mijn sportieve zoon, fitnes instructeur, keek er wel van op, maar vond het "tof" dat ik weer wat ga ondernemen… Hij sport echt op een heel ander niveau dat is niets voor mij.

Nu mag ik nog even lui zijn. Om 14.30 moet ik aan het werk. Het komt goed met mij, en met jullie…? Zijn jullie sportief? Nu i.v.m. badpak/ bikini of altijd al?

Bouwhuis

166 dagen gestopt -

Goed bezig Lia.. ik ben inmiddels ook wel wat aangekomen.  Gaat er heeeeelllll langzaam af. Mm pa zei altijd .. ze zeggen altijd lekkere dikkerd. Nooit lekkere magere.. en ik zeg nu .. ben niet dik🙈🙈 maar sexy mollig hahaha.. leeft een stuk prettiger.. werkse vandaag..ik kruip zo in mn tankinie in de zon. Heerlijk in mn tuin🌴🌴🌞🌞


Lia1972

275 dagen gestopt -

@Bouwhuis, inmiddels al zo warm in jouw woonomgeving?


Bouwhuis

166 dagen gestopt -

Tuin op het zuiden.. en bijna geen wind in de tuin . De thermometer geeft 32 graden aan😎😎.. dus heerlijk hier in Hengelo .. overrijssel


Pisces

154 dagen gestopt -

Oeh..dat klinkt lekker warm bij jou @Bouwhuis .
Tja , die kilootjes gaan er steeds lastiger af .
Helemaal als je dan aardig getraind heb en je man komt (zo lief bedoeld) met een koffiebroodje aan ...tja..wat doe je dan ....volgende keer maar wat harder trainen dan   :mrgreen:


Bouwhuis

166 dagen gestopt -

@Pisces .. gewoon lekker op eten. ...ja echt heerlijk in mn tuin


Aagje47

1550 dagen gestopt -

Curves? Ja ik heb ze volop op plaatsen waar ik ze niet wil hebben. Ik heb me een abonnement voor het buitenbad aangeschaft en daar hoort een badpak bij. Ik zal maar een figuurcorrigerend aanschaffen, dan lijkt het nog wat.


Jodie04

455 dagen gestopt -

Gewoon een jogging broek joh, niet te moeilijk doen, als het maar makkelijk zit… En die kilo’s, tja, we worden ook ouder he, velletje hier, blubbertje daar, maar we roken niet…Ik ben niet zo’n fan van een badpak, heb die dan ook niet… Nu hebben we hier geen strand, dus ook geen naaktstrand, ( Daar letten ze nooit op een paar kilo’s meer, zijn meestal toch allemaal oudere) dus als ik hier naar het water ga zomers, trek ik een bikini aan. Ik kijk goed om me heen, en zoek dan de meest corpulente dame uit die daar ligt… Hier ga ik dan naast liggen… Valt dan niet op, en lijkt het nog wat… Ideetje???Succes met sporten…


Kikker15

98 dagen gestopt -

Heel veel succes met de curves!
Goed bezig jij!!


Lia1972

275 dagen gestopt -

@Bouwhuis, wat lekker dan bij jullie!
Ik ging om 14.15 het pand binnen. Ik heb dus geen idee hoe de temperatuur buiten is.


Lia1972

275 dagen gestopt -

@Aagje47, abonement voor het buitenland?


Lia1972

275 dagen gestopt -

@Jodie04, in Turkije en als er geen bekenden zijn draag ik een bikini. Ik ga wel weer op zoek naar een Tankini voor deze zomer.


Ladygogo

49 dagen gestopt -

Ik zou een joggingbroek met een wat wijder shirt aantrekken, zit lekker.
Ik heb een bikini, die ik alleen gebruik als het moet. Ik ben het gewend om bloot te zijn op het strand, Engelenmeer of andere strandjes waar dit gedoogd wordt.


Aagje47

1550 dagen gestopt -

Nee Lia, een openluchtzwembad hier op het dorp dat geopend is van mei tot en met augustus. Ik zwem in die periode zo’n drie keer per week een half uur. Je verliest er geen kilo’s mee, maar het is wel goed voor de conditie.


Smeniekske

201 dagen gestopt -

Goed van jou Lia! Ik heb de knop nog niet gevonden maar weet wel dat ik ‘moet’ voor humeur, conditie en lijn… Probeer ook nog iets te vinden dat ik leuk genoeg vind maar vooralsnog ben ik niet enthousiast


Lia1972

275 dagen gestopt -

@Aagje47 kilo’s misschien niet maar mijn vriendin kreeg wel een mooie steviger rug hierdoor.


Fietje1

57 dagen gestopt -

Ik doe mee!!!! Weet dat ik aangekomen ben maar ga gewoon niet op de weegschaal staan (wil er geen obsessie bij, wat het heel snel wordt bij mij). Nu ik bijna aan de twee maanden zit tijd voor nog een verbetering. Minder koolhydraten, niet meer snoepen en alleen in het weekend een borrel (alleen dan niet meer voor 20 uur….)
De eerste drie dagen gaan goed…. met pasen mag ik ietwat spijbelen. Niet meer roken, snoepen en een hele avond met 1 borrel…  dan wordt het wel erg streng natuurlijk.