Sandrastopt

229 dagen gestopt - 07 Dec 18

dag 5

pfoe, dacht ik dat het na gisteren vandaag wel een eitje zou zijn :) Nou, vanmorgen haast en stress om op tijd op school en werk te komen, het regende heel erg en ik had natuurlijk geen regenpak aangedaan.
Onderweg bedacht ik dat ik mijn nicotinepleister vergeten was, dus lichte paniek.
Het lijkt wel of alle fietsers (scholieren) nog slechter fietsen dan normaal. Ze slingeren over de weg, fietsen standaard met zijn drieën naast elkaar en luisteren muziek via een bluetooth boxje, waardoor iedereen mee moet luisteren. Bloedchagerijnig kwam ik op mijn werk aan. Nu, na een paar uur, gaat het weer een beetje. Heb twee keer met een collega buiten gestaan die wel rookt, maar dat ging eigenlijk best.
Ik snaai wel heel veel :(

Lia1972

367 dagen gestopt -

Misschien een tip om een pleister in je tas te stoppen voor áls je weer zo deur uit rent?

En op ik denk ook… als je de pleister vergeet… dan zijn jouw gedachten vanochtend niet enkel in beslag genomen door Nico en Tine, dat is positief….

Eerlijk? Fietste jij als tiener netjes achter elkaar haha. Ikke niet… En dat al zeker 25 jaar terug. Dus toen reden de tieners ook rond alsof de hele weg van ons was ;)


Koert111

1013 dagen gestopt -

Tip: blijf komende twee maanden heel ver verwijderd van rokers. Ga dus de "uitdaging" niet aan. Uiteindelijk triggert het.


Aagje47

1642 dagen gestopt -

Onder de niet-rokers zitten ook hele leuke, gezellige, sympathieke mensen. Nu je zelf ook niet meer rookt kun je misschien eens kennismaken. Hoef je ook niet meer naar buiten ;)


Jokija1954

2498 dagen gestopt -

Die fietsers fietsten ook al zo toen jij nog rookte hoor ;)


Jodie04

547 dagen gestopt -

Nu die fietsers zonder licht vind ik zelf het ergste..Ik kwam vroeger echt niet met mijn fiets weg als mijn licht het niet deed…Maar in het begin bij rokers staan doe ik echt niet hoor..Toch knap van je dat je dit aan durft..


Captcha

231 dagen gestopt -

Komt wel goed, al is dat snaaien idd een vervelende bijkomstigheid.


Manu1976

roker -

Gevaarlijke dag gisteren zie ik, ik hoop dat er doorheen bent gekomen!