Koos

roker - 16 Oct 20

Dag 2 zit erop

Vandaag heel moeilijk! Het gekke is dat ik na zo’n best ‘makkelijke’ dag als gister vandaag een paar keer de neiging had om te denken: ach..dat stoppen met roken valt best wel mee, dus ik kan vandaag best ff stiekem een pakje kopen en dan stop ik morgen gewoon weer..
Niet gedaan.. Voel me ook niet lekker ..verkouden en hoofdpijn..Oeii.. Dus nu mn mandje in. Dan is er weer een dag voorbij!

Koert111

1472 dagen gestopt -

Goed bezig @Koos. Nu op naar een hele week stoppen man!


Jodie04

1005 dagen gestopt -

En morgen dag 3. Nu dat gaat je ook lukken…beterschap.


Manu1976

35 dagen gestopt -

Absoluut prachtig! Ga zo door!!


Verena1978

57 dagen gestopt -

Heel goed Koos πŸ‘


Anna30

3128 dagen gestopt -

Blijf gezond koos
Morgen dag 3 alweer
Liefs Alida β™₯οΈπŸ’€πŸ’€πŸ’€


Bengel1959

1671 dagen gestopt -

Doe je goed Koos, nee is nee, hou dat vol! πŸŒΊπŸŒ·πŸ’


Sylvie

50 dagen gestopt -

Go go go @Koos je kan het!!


Camieltje

169 dagen gestopt -

Ja je hoofd is slim. Ik heb ook zo’n slim hoofd en ben er lang mee bezig geweest om uit de mindfuck te komen van het roken. De lichamelijke verslaving stelt niet zo veel voor, de ingesleten paadjes in je hersenen zijn een stuk lastiger.
Bewegen helpt echt. Ik heb toen ik net gestopt was een racefiets gekocht op marktplaats en iedere keer dat mijn hoofd met mij aan de haal ging ben ik gaan fietsen, zo hard als nodig. Die fiets was mijn redding want op een of andere manier werd mijn hoofd er stil van en kon ik mijn besluit om niet meer te willen roken weer helder zien.
Ook nu nog kan ik zo af en toe zo’n hol gevoel hebben van het niet roken, dan pak ik maar even de fiets. Succes!


Johnp2

375 dagen gestopt -

RokersbreinπŸ₯΄, voila duurt ff..πŸ˜‰daarna ist klaar


August1960

82 dagen gestopt -

Goed zo Koos…...niet ingaan op stemmetjes, niet stiekem een pakje halen, niet eens over nadenken. Morgen weer een nieuwe dag…....je gaat goed zo!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸŒΉπŸŒΉ


Fientje2018

984 dagen gestopt -

Elke dag is er één πŸ‘zet m op


Ladygogo

599 dagen gestopt -

Barricadeer gelijk je slaapkamerdeur. Zo kom je ook de afkick door. Beterschap πŸŠπŸ‡πŸ₯


Jokija1954

2956 dagen gestopt -

Zet nu door, dan hoef je nooit meer door die eerste moeilijke periode heen.


Kikker15

648 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met je rookvrije 3 dagen!


Paint

883 dagen gestopt -

Ja die eerste weken zijn af en toe een hel, maar indien jij dat bent op die foto die je plaatst dan heb je al vele moeilijke paden bewandeld… dus ga je deze reis ook je doel halen…


Koos

roker -

@Paint
Dat ben ik op die foto..zware tocht door de pyreneen met tent. Live event..nooit een seconde aan een sigaret gedacht. Als ik toen had gerookt, had ik het niet eens kunnen doen! En nou zit ik PVd weer in die val!