Lavendeltje

147 dagen gestopt - 15 Jan 20

Champix

Heb gisteren de champix opgehaald bij de apotheek en gelijk mee begonnen.
Ik ga nu al stoppen met roken.
Ik zou volgende week stoppen (afgesproken met de consulent), maar baal er zo ontzettend van, dat ik weer rook en van het stinken, dat ik nu al stop.

Ladygogo

568 dagen gestopt -

Begrijp ik je goed, dat je net begonnen bent met de medicatie èn gelijk stopt met roken? Zo is het niet de bedoeling zeg je zelf.
Je vraagt niet naar ervaringen.  Je weet, dat ik je het beste gun en ik ben daarom zo brutaal om te vragen of je s.v.p. de adviezen van de consulent wilt opvolgen. Ik ben nu bijna een jaar rookvrij en ben de consulent nog regelmatig erg dankbaar.


Ladygogo

568 dagen gestopt -

Kan zijn dat ik de tekst verkeerd interpreteer natuurlijk.


Sarah13

9 dagen gestopt -

Schraap al je zelfrespect, eigenwaarde, zelfliefde, wilskracht, joie de vivre en ‘whatever it takes’ bij elkaar en hou de fok vol tot het geen zeer meer doet.  It’s possible en jij jíj JIJ kan het waarmaken.  Keuzes maken.  Daar gaat het om.  Kies voor vrij.  Rookvrij.


Kikker15

617 dagen gestopt -

Lavendeltje
Champix grijpt in je hersenen aan daar waar de nicotine ook aangrijpt. Daarom is het belangrijk dat je eerst én slikt én rookt. Zo vind de champix zijn weg….
Na 10 dagen smaakt je sigaret als een stuk touw: het moment om met roken te stoppen!

Veel succes met stoppen.


Pkoppelaar

482 dagen gestopt -

Ik snap dat je al gelijk wil stoppen met roken maar ik raad je aan om toch het advies op te volgen je gaat vanzelf steeds minder roken waardoor dat stoppen makkelijker gaat. Succes


Koert111

1441 dagen gestopt -

Niet zelf doktoren!


Lavendeltje

147 dagen gestopt -

Dank jullie wel! Heb niets meer in huis en ga nu ook niets aan roken kopen.