Sarah13

9 dagen gestopt - 13 Aug 19

Niet bang zijn, Saar.

Here we go, babe.  Niet bang zijn.  Ik ben er voor je.  All the way.  En ik ken je en je hartje.  In the back of your mind is er de ´maar, maar, maar´.  Terwijl het karretje langzaam de helling op rammelt, met z´n schokkerige ´tjjjgd, tjjjjgd, tjjjjgd´, hou je je hart al vast voor de aanstaande val in het diepe.  De beugel houdt je stevig, maar oncomfortabel in het zitje.  Je klampt je vast aan niks wat troost biedt.  Palms sweaty, knees weak, arms heavy.  De hoge ademhaling.  Lord almighty, sta me bij. Ik wil niet meer roken.

Lente50

86 dagen gestopt -

Dan ben je er eigenlijk al: als je niet meer wil!!!
Succes 🍀 gegarandeerd als je blijft niet meer willen 💪


Jodie04

580 dagen gestopt -

Houdt de teugels stevig vast Sarah, niet loslaten hoor..Vroeg je bed in duiken..


Smeniekske

326 dagen gestopt -

There you go! Guten rutsch! Toi toi toi!


Quidam

1085 dagen gestopt -

You are gonna be okay


You are stronger than you know


Jokija1954

2531 dagen gestopt -

SUCCES!


Dampenisongezond

Geen stop status -

Hell yeah

Zet hem op


Mn

156 dagen gestopt -

Doe Het!


Ladygogo

174 dagen gestopt -

Daar ga je, wat een prachtig besluit.


Minous47

10 dagen gestopt -

Precies hoe ik me voel


Doornroosje1

1355 dagen gestopt -

Saar, volhouden! Succes


Amsterdamskruisje

11 dagen gestopt -

Je mag wel roken, maar je WILT het niet!
Denk niet krampachtig NIET aan roken want die gedachten laten zich niet wegdrukken; nogmaals je mag roken maar je wilt niet meer verslaafd zijn. Je hebt een besluit genomen en dat is een heel goes besluit geweest want op de keper beschouwd, biedt roken geen enkel voordeel.

Vrij naar Jan Geurtz’s checklist uit de Opluchting.


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Lente50 ik blijf gestaag niet meer willen!


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Jodie04 vroeg naar bed gegaan en extra lang blijven liggen.  Zo niet mijn gewoonte.  Ben een vroege vogel.  Nu mijn eerste kop koffie.  So far, so good…


Sarah13

9 dagen gestopt -

Sarah13

9 dagen gestopt -

@Smeniekske moest een hartje voorstellen, maar heeft meer weg van een omgevallen ijsje met naar verhouding veel te grote bollen.  Anywho, you get the gist of it…


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Quidam mooi!


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Jokija1954 Precies dat, ja.  Ik denk dat het voor mij a little bit of both gaat worden.  Waarvan ongetwijfeld regelmatig verslag hier op het blog.  Dankjewel.  Jij bent een baken, een rots in de branding hier op het blog.


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Dampenisongezond Doet ik! Thanks!


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Mn Ik Doe Het!!


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Ladygogo blij mee! (Op mijn hoede, maar blij.)


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Minous47 we got this, girl.  I’m right behind you.  Gaat helemaal lukken.  Als jij mij af en toe ff vooruit trekt en ik jou af en toe ff vooruit duw, wie kan ons wat maken.  Komt helemaal goed.


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Doornroosje1 ik hou vol met beide knuistjes stevig gebald en de tanden op elkaar!


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Amsterdamskruisje Mag wel. Wil niet. Mag wel. Wil niet! Ma..WIL NIET!!!  Thanks!


Jokija1954

2531 dagen gestopt -

Ik weet dat, want ik deed het ook !

Dag EEN al bijna een feit, HOU VOL, komt goed.


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Jokija1954 thanks!!


Jurgens

529 dagen gestopt -

Ik zong voor Linde altijd een soort verzonnen liedje: "Tante Saar, rookt een sigaar🎶". Maar ze is gestopt zie ik nu. Good for you! En je schrijft beeldend, want ik voelde echt de angst van de achtbaan (waar ik pas nog in ben geweest en daarna weer heb gezworen het nu echt nooit meer te doen). 🍀🍀🍀


Sarah13

9 dagen gestopt -

@Jurgens
Tante Saar,
Is nu echt klaar,
De schat werd naar
Van die sigaar
Laatste keer dat ik in een zwaartekrachttartend en pijnappelklierteisterend toestel ging, betrof het de BreakDance.  Het mag een wonder heten dat ik mijn gebit nog heb en mijn lever en milt tijdens het ‘ritje’ niet scheurden.  Ook nooit meer.