Mivida50

265 dagen gestopt - 11 Jun 19

Dom

Heel Dom
Ik ben na 4 maanden en een week weer gaan roken wat beziel mij toch dat ik het niet vol houd
Ik kan nu wel alles de schuld geven stress iedereen om me heen rook maar toch had ik door moeten zetten er is geen excuus omna zo tijd weer te beginnen ik ben alweer een maand aan het roken en vraag me niet hoe ik me voel verrot ellendig en dom 😱πŸ˜₯

Aagje47

1706 dagen gestopt -

Jammer Mivida, gemiste kans. Toch ben ik ervan overtuigd dat jij er ook een keer in slaagt om blijvend te stoppen.


Kikker15

254 dagen gestopt -

Ik weet hoe rot je je kan voelen als je weer bent teruggevallen in het roken….
Maar geef er een positieve wending aan en stop opnieuw! De herinnering aan hoe je je nu voelt zal je bij de les kunnen houden.
Enne….je bent niet dom maar overvallen door het rookmonster op een zwak moment.


Jodie04

611 dagen gestopt -

Nieuwe datum prikken, en tot dan zoveel mogelijk roken dat je er kotsmisselijk van wordt. Succes


Pisces

310 dagen gestopt -

oke ...dus je bent een mens….en die vallen wel eens ...knietjes en handen afvegen en weer verder lopen .....je hebt geen idee hoe vaak ik al op mijn snuffert gegaan ben ...zolang je maar weer opstaat .
Succes !!


Pkoppelaar

119 dagen gestopt -

Dom ben je niet…...je bent wel een mens en die maken in hun leven vele fouten…......opgroeien gaat met vallen en opstaan dat geld volgens mij niet alleen bij kleine kinderen maar je hele leven lang. De eerste stap om weer te stoppen met roken heb je nu gemaakt om hier je verhaal te doen…..nu weer datum prikken zodra je er weer aan toe bent om te stoppen. Ik ben al zo vaak weer in die val gelopen maar sta steeds weer op en elke keer sterker dan de keer ervoor.

Kop op je kan het


Ladygogo

205 dagen gestopt -

Wat is dat balen voor je grrrr en 😒
Inderdaad, zo snel mogelijk die doorstart maken. Kop op, schouders eronder en borst vooruit.


Jurgens

560 dagen gestopt -

We zijn allemaal verslaafd maar weten ook dat we nooit meer tevreden kunnen roken. Dit is een tussenstation voor jou, stap over op een andere trein en vervolg jouw reis gewoon. Je gaat echt stoppen, laat het niet te lang duren! SuccesπŸ€πŸ€πŸ€πŸ€


Sienja

1407 dagen gestopt -

De laatste keer begon ik ook na 5 maanden weer. Ik was er blijkbaar nog niet lang genoeg vanaf. De keer daarna had ik na een maand of 9 het gevoel, en nu ga ik nooit meer roken. En dat bleek zo te zijn. Inderdaad een datum prikken wanneer je er echt weer aan toe bent. Ik moest dat altijd even afwachten en had daar met mijn wil niet echt invloed op. Succes!


Jokija1954

2562 dagen gestopt -

Jammer van de val, maar je staat weer.
Prik een datum en ga er weer voor.


Fietje1

80 dagen gestopt -

Kom ga er weer voor, denk aan alle voordelen die het stoppen heeft. Goed dat je gewoon weer even meldt en nu weer door. Je kunt hetπŸ’ͺ


Jurgen1966

996 dagen gestopt -

Je geeft zelf al het antwoord. Een blije roker wordt je niet meer, wel een blije gestopte. Dus maak de keuze.
Success!


Smeniekske

357 dagen gestopt -

Het goede nieuws is dat je weet dat er leven is zonder sigaretten! Kijk wat je er van geleerd hebt en nu anders gaat doen. Overweeg evt. hulpmiddelen, lees en prik opnieuw een datum en ga er weer voor!


Lia1972

431 dagen gestopt -

Tja..
Mijn record stond op 6 maanden…
En zie nu op weg naar 11 maanden. Succes!


Incognito

97 dagen gestopt -

Blijf er niet te lang in hangen dat maakt je gevoel alleen negatief. Het is gebeurd, streep eronder en door. Ik was 4 jaar van het roken af en ben er ook weer ingetrapt, hoe dom ben je dan?? Ja oliedom, baalde ook de dag erna en heb tijdje door gerookt. Maar ja nieuwe ronden, nieuwe kansen en neem deze ervaring mee nu ik weer ga stoppen.
Ook jij leert uit je ervaring en neemt die mee en vanaf nu gaat het gewoon lukken. ik stop maandag, doe je mee?  Kom op. Succes