Kaatjekaka

1141 dagen gestopt - 11 Jul 19

Wauw...

Zelfs na ruim 1000 dagen heb ik iets nieuws meegemaakt in mijn niet-rokende-leven… 😁
Ik kreeg namenlijk gisteren plotseling last van de voortekenen van migraine..  van die waterige wiebelige randen in mijn blikveld, en een soort wezenloos gevoel in mijn hoofd.. Dan moet ik heel snel zijn, hup twee ibuprofen erin mikken, dan heb ik met mazzel nog controle… Dan kan ik de krakende koppijn heel misschien nog vΓ³Γ³r zijn! Maar meestal is het een gok of ik dan nog op tijd ben..
Dus zo gezegd zo gedaan. Snel twee pillen geslikt en gewoon zomaar nog de rest van de dag door gewerkt! Ging redelijk!
Toen op tijd mijn bed in gerold, en vanmorgen werd ik wakker met het gevoel of er een wals over mij heen gerold was, ik was zΓ³ brak.. mÑÑr:  zonder migraine!!! Hoera! πŸ˜ƒ
Dat is toch nog nooit zo soepeltjes gegaan.. mazzelaar ben ik!
Ik kon vandaag gewoon naar mijn werk, wel wat brak maar niet compleet geveld!
Dat is dus helemaal nieuw voor mij… meestal verloopt het veel dramatischer als ik migraine krijg…
Zou het komen door mijn schone lijf? Schone longen, meer zuurstof? Betere bloedvaten misschien wel?
Ik weet het niet, maar ik ben er wel blij mee!
De wonderen zijn de wereld nog niet uit 😁

Ladygogo

260 dagen gestopt -

Dat zijn hele goede berichten! Wat een enorm verschil hoe je het verloop beschrijft. Grote verrassing dat deze migraine aanval te behappen was.  Yeahhh πŸ€Έβ€β™€οΈ


Quidam

1171 dagen gestopt -

Ik heb er vaker mensen over gehoord dat ze juist doordat ze gestopt zijn met roken minder vaak last van migraine zouden hebben en als zij het al kregen dat dit in een veel mildere vorm was dan daarvoor. Hoe dat precies in elkaar steekt weet ik dan niet want daar heb ik mij nooit echt in verdiept.

Maar wel heel prettig dat je deze verbetering ervaart lijkt mij zo….. want hoofdpijn is bagger. ;)

Geen extra last gekregen vanwege je nieuwe bril?


Jodie04

667 dagen gestopt -

Blij voor je, want n goede migraine is geen pretje..Goede berichten dus..


Kaatjekaka

1141 dagen gestopt -

@Quidam die bril bevalt me erg goed!
Ik dacht dat ik gewoon minder goede ogen had, geen jonge blom meer tenslotte.., maar het was dus steeds de minder goede bril πŸ˜… iets andere glazen en deze dame kan de blaadjes aan de bomen weer tellen!
Ik moest wel even wennen aan dat leesgedeelte onderin.. alles was wat wiebelig.. beetje gevoel of ik op zee zat..
Maar dat was na een halve dag al over! Erg prettig dus 😁
Ik dacht gisteren ook eventjes van klopt die bril dan niet..maar ik denk eigenlijk dat het mijn hormonen waren die even de polka dansten.. van die dingen..


Quidam

1171 dagen gestopt -

Je werkt in zo’n zaak toch? Mocht je alsnog gaan twijfelen zit je dichtbij het vuur dus dat scheelt zo veel….. Oh ja die hormonen kunnen etters zijn en ja je raakt natuurlijk al op leeftijd… :mrgreen: dus ach… :lol:  :lol:  :lol:


Kaatjekaka

1141 dagen gestopt -

@Quidam ja.. ik werk bij zo’n zaak.. maar dan krijg je dat je denkt van ‘ach, bij mij valt dat best mee’ ..of ’ ik heb nu even geen tijd om m’n eigen ogen te laten testen, komt later wel’... niet dus…
Gevalletje dicht bij het vuur + eigenwijs = uitstelgedrag πŸ˜…
Maar nu ben ik weer een brave scherp-ziende meid.. wel eentje die al ietsje jong belegen is.. (net als die kaas)


Kanjer

3508 dagen gestopt -

Wat een beloning door het stoppen. Heel fijn voor je.


Pisces

365 dagen gestopt -

Wat een mooi voordeel weer van het stoppen ......
fijn weekeind !!