Saar50

199 dagen gestopt - 14 Feb 20

Ik droomde dat ik weer rookte

Had een vervelende droom, ik moest en zou weer roken ik kon mij niet beheersen…..... uiteindelijk moest ik weer stoppen maar had direct weer de heftige ontwenningsverschijnselen….....  @Les is ook wat na 6 jaar weer gaan roken en weer stoppen. Zelf hooguit ooit bijna een jaar gestopt , vele stoppogingen,minstens 5 gehad, zakt de moed mij ineens in de schoenen, kom ik er dan nooit vanaf?

Pluisje

363 dagen gestopt -

Iedere poging leert je weer wat voor de volgende.  Toch wordt een mens er iedere keer weer wat beter in. Uiteindelijk ging het altijd fout bij die eerste haha


Koert111

1394 dagen gestopt -

Ja ook jou gaat het lukken @Saar50. Kijk op mijn ontwenningsmeter zondag. Je resultaten zijn positief hoor!


Hwzn

2560 dagen gestopt -

Bijna een maand. en of je na zes jaar gestopt te zijn weer gaat roken zou ik me de eerste 5 en een halve jaar niet al te druk over maken.
8-)


Jodie04

928 dagen gestopt -

Ja, ook jij komt en blijft er van af. Simplistisch…Die eerste nooit meer aansteken. Bijna 1 maand..


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Blijf je verzetten tegen die ENE , en alles komt goed.


Saar50

199 dagen gestopt -

@Pluisje@Koert111@Jodie04@Jokija1954@Hwzn TnX , ik zet door…....,,


Jodie04

928 dagen gestopt -

Tuuuuurlijk zet jij door.💪👌


Les

198 dagen gestopt -

Ja dat was zeker wat, op 2 dagen na zou ik er 6 jaar vanaf zijn.
11 mei 2019 begon ik weer, nu gelukkig weer goed op weg.
Maar het blijft alert zijn, de verslaving die blijft.

Maar goed bezig jij!


Lente50

434 dagen gestopt -

Die momenten zullen nog wel blijven maar je komt er wel vanaf want dat bepaal je zelf want als je niet wil roken, doe je het ook niet.
Gefeliciteerd en succes verder!


Saar50

199 dagen gestopt -

@Les heb je ook echt genoten van die mnd roken 🚬? @Lente50 @Jodie04 TnX


Ladygogo

521 dagen gestopt -

Ben je al weer iets meer aan het opknappen?
Ondertussen één hele maand op jouw teller. 👍


Saar50

199 dagen gestopt -

@Ladygogo Dank je voor het vragen! Ja wordt met de dag wat sterker maar nog steeds uit the running,as maandag 2 weken ziek. Bizar dat een longontsteking zo een impact heeft op je lijf en geest. Gelukkig was ik al gestopt met roken dat scheelt enorm . Ik ben bijna 1 mnd gestopt nog 3 dagen😁


Les

198 dagen gestopt -

Nee hoor totaal niet!
Waar ik me bewust van werd was dat als ik rook, ik ook verder heel slecht voor mezelf zorg.
Ik ging slecht eten, niet meer sporten, moeilijk in beweging komen, noem het maar op.
Nu ik gestopt ben, zorg ik weer goed voor mezelf, veel meer energie.
Ben mn huis aan het opknappen, ik sport enmeditwer weer.
Dus daar ben ik me bewust van geworden


Saar50

199 dagen gestopt -

@Les goed hoor, duimen omhoog en leuk dat je mij achterna zit in dagen😂


Ladygogo

521 dagen gestopt -

@Saar50 roken heerlijk? Neeeeej roken is alleen het tijdelijk opheffen van ontwenningsverschijnselen. Niet roken is heerlijk. Jouw hersenen gaan ècht nog wennen aan deze nieuwe receptuur. Let maar eens op. 🌻


Saar50

199 dagen gestopt -

@Ladygogo…...roken is inderdaad het tijdelijk opheffen van ontwenningsverschijnselen tussen de sigaretten door, ik weet het , wil daar ook niet meer naar terug maar mis het wel, de gewoonte , , het geluid van mijn aansteker, het pakje in mijn tas. Het nieuwe receptuur is echt nog wel even wennen hoor…...