Helena1

390 dagen gestopt - 11 Sep 19

Dag 225

Nog steeds gestopt. De dips zijn grotendeels verdwenen, ik denk dat dat half jaar gestopt zijn een soort ijkpunt was. Waar ik in het begin van mijn stopperiode ineens overal rokers zag, zie ik ze nu bijna niet meer. En als ik ze zie kijk ik er niet meer jaloers naar. Ook niet vol medelijden (oke een beetje), maar vooral neutraal.

Vandaag is een mooie voorbode van mijn favoriete seizoen, de herfst. En wat heerlijk dat ik niet meer een afdakje hoef te zoeken waar je toch een beetje nat wordt, of op buienradar moet kijken wanneer het een keer stopt zodat ik snel een peuk kan doen, of toch maar in de motregen gaan staan roken waarna ik stinkend als een dooie rat weer binnenkom en mijn rookadem probeer te verbloemen met 3 kauwgompjes en een walm parfum.

Ik kan nu gewoon gaan genieten van dit prachtige jaargetijde, door een prachtig kleurend bos lopen, gezellig binnen zitten terwijl het stormt, niet meer de onrust die op de achtergrond kriebelt, heerlijk. En daarna de winter… daar komt over drie maanden een blog over :)

Quidam

1269 dagen gestopt -

Ik ben dan niet zo’n fan van de herfst en al helemaal niet van de winter en vind het dan ook weer heel jammer dat dit gure weer weer in het land is, maar ja dat hoort er allemaal bij…... Dat betekent voor mij wel vaker op de buienradar kijken omdat overvallen worden door de regen of sneeuw als je een lekkere wandeling met de hond aan het maken bent, not my cup of tea is en al helemaal niet van die teckel van mij die bij de eerste drup al rechtsomkeert maakt. :lol:

Goed en fijn dat de dips inmiddels grotendeels voor jou verdwenen zijn.
225 dagen rookvrij. Prachtig :thumbs_up: . Ik zou zeggen ga lekker genieten. :)


Pisces

463 dagen gestopt -

Lekker is dat he?
Naar rokers kunnen kijken zonder het gevoel van "ik wil ook "..
Geniet van de herfst maar je hoeft niet te wachten met een blog schrijven tot de winter hoor ! ๐Ÿ˜†


Lente50

270 dagen gestopt -

๐Ÿ˜ƒ Erg herkenbaar wat je schrijft!
Ik ben ook zo een grote fan van de herfst!


Jokija1954

2715 dagen gestopt -

Mooi beschreven blog,
ik houd ook van de herfst, maar dan alleen de kleuren,
het echte herfstweer dan weer niet zo.
Maar elk seizoen heeft zo zijn charmes,
en jij, jij gaat hartstikke goed!


Jodie04

764 dagen gestopt -

De herfst is ook mijn jaargetijde wat de natuur betreft. Maar dan wel zonder regen๐Ÿ˜‰ mooi aantal dagen op je teller๐Ÿ‘


Ladygogo

358 dagen gestopt -

Wow dat zijn goede berichten. Wat een bevrijding is het, om niet meer vast te zitten in de houdgreep van verslaving. Jij bent nu de baas ๐Ÿ‘


Kaatjekaka

1239 dagen gestopt -

Herfst.. met die mooie kleuren overal!
En dan het gezellig maken binnen, buiten waait het en regent het, binnen is het lekker knus!
En het leukste: in de herfst ben ik jarig!
En in de herfst was ook mijn stopdag!