Jodie04

864 dagen gestopt - 21 May 20

Snappen jullie het nog????

Snappen jullie het nog?? Ik zag vanmorgen prachtige creaties langs komen hier van zelf gemaakte mondkapjes. Nu naai er rustig op los, want de goed gekeurde mogen toch niet gedragen worden…Maar genoeg over Corona.

Het vele wandelen begint wat zoden aan de dijk te zetten. Eindelijk begin ik aan mijn rook kilo’s te werken. Nauwelijks door de weeks een wijntje helpt ook mee. En geen dozen toffifee meer gekocht sinds een paar weken. De eerste 2 kilo zijn er af. Nog 6 te gaan. Weet niet of dit lukt, en haalbaar is,  want met een Bourgondische instelling is het voor mij moeilijk weigeren, om iets lekkers af te slaan.  Heb zelfs het gevoel dat ik mezelf een beetje moet uithongeren wil er wat van af gaan…
Sinds mijn moeder zelf de boodschappen niet meer mocht doen, viel het daar ook wel mee. Er kwamen gewone dingen op tafel. Als ze zelf boodschappen doet neemt ze vaker uhhh dikmakertjes mee. ( Gezelligheidjes) Gelukkig was ik er gisteren bij, en zei steeds: "Mam, zullen we dat maar niet meenemen?" Maar dan kennen jullie mijn moeder niet, die houdt ook van lekkere dingen en waar ze haar zinnen opgezet heeft, kwam mooi in haar karretje… Helaas, was het in die supermarkt zo druk, ( Had even niet gedacht dat het voor een zondag zat) dus het "experiment" was eigenlijk mislukt, en er toch maar op aangedrongen dat ze zelf nog maar niet alleen moet gaan. Want al winkelend heeft ze geen erg meer in de 1.5 meter. Wel sneu, want het was een feestje voor haar. Nou ja, ik denk dat het stiekem toch wel doet…Tja..
. @Jokija1954, ik had je advies, om goed in te smeren, goed opgevolgd, helaas geen zon gezien in Heiloo, wel buiten gezeten. Ook van lezen kwam niets, want tja mijn moeder houdt van kletsen, heb het dus niet van een vreemd…

Nu een beetje een luie start. Ik heb een gezellige lunch bij een vriendin in de tuin. Dus deze dag ga ik lekker zondigen…Ach, mijn motto is altijd, een vrouw moet romig zijn, maar dit is meer een zoethoudertje voor mezelf. Slank zal ik niet meer worden, als ik maar weer in alle leuke kleding pas die ik nog heb hangen, want verdom het om wat nieuws te kopen…Nu we gaan het beleven…Tenslotte was stoppen met roken ook moeilijk… Maar ik vind alles zo lekker, en dat kon ik niet meer van die sigaret zeggen….

Gezellig dat er weer veel geblogd wordt… Een zonnige, gezellige, en rookloze dag gewenst. Ik gun dit iedereen….

Susanne1980

83 dagen gestopt -

Oe ja dat Bourgondische is niet handig als je niet meer rookt hè, mooi dat je het een beetje in balans kunt brengen zo.
En lekker genieten van de lunch, fijne dag!


Bengel1959

1530 dagen gestopt -

Haha dat artikel in de Volkskrant, ik hem hem even gejat! Ook aan mijn lijf hangen nog steeds de niet rook kilo’s! ( kilo of 10 😳)  Ook ik moet er eens wat aan gaan doen, maar het is net als roken, de knop moet om! Succes!


Ladygogo

457 dagen gestopt -

Toeval…. stuur ik je net die ene foto, lees ik daarna je blog.
Ik heb gisterenavond om 20.30 uur boodschappen gedaan. Zal wel te laat zijn voor je moeder, het was toen super stil. De meeste mensen die er waren, waren jongelui die de vakken aan het vullen waren.
Veel plezier bij je vriendin.
Ik krijg straks mijn schoonmoeder en schoonzus op bezoek, die zijn hier heel lang niet geweest, dus erg leuk!


Jokija1954

2815 dagen gestopt -

Wat een tegenstrijdigheden toch allemaal,
maar jij bent al voorzien van een NIET beschermend kapje :mad:
Ik ga boodschappen altijd vroeg in de morgen doen, heb dan nog geen last van overmatige drukte gehad gelukkig.
En dat smeren baat het niet schaad het niet ;)
Ik ga ook lekker lunchen, mag eindelijk na 9 weken bij mijn "down" dochter een uurtje op bezoek.
Nog wel op gepaste afstand, en knuffels verboden.
Neem een lekker gevulde picknickmand mee ,

gaan we lekker lunchen samen, ZIN IN :)

jij ook geniet van je lunch en samen zijn.


Johnp2

233 dagen gestopt -

Een vrouw moet romig zijn? 🤣Mannen ook? @Jokija1954 fijn☺️.  Mooie mand. Veel plezier


Peer30

2694 dagen gestopt -

Fijne dag :) jij ook @Jokija1954 :) knuffel


Jokija1954

2815 dagen gestopt -

@Johnp2 @Peer30
Was SUPER gezellig, wat kan een uur soms lang duren, maar nu vloog het om.


Peer30

2694 dagen gestopt -

Blij om te lezen @Jokija1954 :)


Johnp2

233 dagen gestopt -

☺️👍🏻 we hebben niet veel nodig ...


Jokija1954

2815 dagen gestopt -

@Johnp2 inderdaad, het zijn de kleine dingen…..


Jodie04

864 dagen gestopt -

Ja hoor @Johnp2, er moet wel wat vlees aan zitten, net zoals bij een kip zeg maar, haha. Maak je geen zorgen. @Jokija1954, wat fijn dat je het zo gezellig hebt gehad. Eindelijk weer eens samen met je dochter. En jou kennende ws het een heerlijk gevulde picknick mand. Jullie zullen genoten hebben. Blij voor jou, en je dochter.


Jodie04

864 dagen gestopt -

@Ladygogo, Ik had een heerlijke dag, net thuis. Ja dat is inderdaad te laat voor boodschappen. Ik pas bijna achter die paal he, nog ff volhouden, tegen die tijd dat ik denk dat het "past" gaan we nog een keer, ff geduld dus.


Jodie04

864 dagen gestopt -

@Bengel1959, Nu op "zondagen" lukt het niet hoor. Heb heerlijk gesmikkeld van al het lekkers. 1 wijntje gedronken in het begin, want was met de auto en dan drink ik niet…( Ging 4 uur later weg, dus was wel verdampt bij die warmte) Maar morgen ga ik weer door.@Susanne1980, Het was een geslaagde dag.