Jurgens

996 dagen gestopt - 31 Jul 20

Oh....

Moeder, wat is het heet! We veroorzaken in ieder geval geen bosbrand met een brandende peuk. Net nog een winkelmeisje dat buiten stond te roken bijna lelijk aangekeken. Maar ze keek me heel aardig aan en toen heb ik haar maar vriendelijk gegroet😁. Ik ben geen straatpredikant, maar ik dacht wel: zonde dat je rookt. Smeer je goed in vandaag en drink genoeg🥵🥵🥵

Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Te laat :mrgreen:


Jurgens

996 dagen gestopt -

@Jokija1954😂🤣


Jurgens

996 dagen gestopt -

@Anna30, inderdaad he. Dat wij dat ook gedaan hebben🤔


Jodie04

1047 dagen gestopt -

  Even op n andere manier proberen als het lukt nu.

ik zie alleen maar bouwvakkers op het strand. 🤣🤣🤣 Zie geen rokers op me heen.Ach Jurgen, ze moeten alles ontdekken. Tis vaak stoer willen zijn. Want wie heeft n sigaret nu ECHT lekker gevonden. Ze zalvast niet veel roken, want mijn hemel n pakje kostal 8euro onderhand. Heerlijk windje op het strand, muziekje op mijn hoofd, en boek in mijn hand…Het leven is zo slecht nog niet..😁 Fijn weekend. Gelukt.👍


Anna30

3170 dagen gestopt -

@Jurgen
Ik heb dat bij iedereen dat ik denk jammer dat jullie roken .


Jokija1954

2998 dagen gestopt -

@Jodie04 dat jij daar tegen kunt :P


Jodie04

1047 dagen gestopt -

@Jokija1954 Waar tegen?. Naar die witte benen of naar die gebruinde en gespierde boven lijven?😊 Ik heb n 🕶 op.🤣🤣 en een zonnehoed, bovendien heb ik me net even laten insmeren…Helaas nu weer naar huis, werd te druk, en er werd grif geboden op mijn bedje.. Tja handelsgeest zit in me, dus gratis gelegen🤣🤣 en…scheelde me een slaom terug slepen.. 👍 Er stond trouwens aan zee een heerlijke zeebries. Vanavond terug, dan met Laika..


Ladygogo

641 dagen gestopt -

Dat was ik in vroegere tijden, toen ik niet wist dat ik heel vaak moest stoppen. Hoe naïef!
Aardig zijn voor zwoegende verhitte schilders doe ik onverminderd. Staat er nu eentje de kozijnen aan de voorkant te verven. Zal hem zo verwennen…. met wat om af te koelen.


Peer30

2878 dagen gestopt -

Is het alweer winter ? :mrgreen:  :P


Jokija1954

2998 dagen gestopt -

@Jodie04 de hitte .


Jodie04

1047 dagen gestopt -

Ohhhh @Jokija1954…Er stond n heerlijk zeebriesje. In huis is het heter nu. Maar er liggen 6!!! Koelelementen in mijn bed.👍


Doornroosje1

1822 dagen gestopt -

Nee, niet gesmolten, maar aan het einde van de week krijgen we een herkansing! 🤔