Rzb25

roker - 14 Jan 20

Tweede dag

Net zat ik weer te lezen en had mn thee gemaakt.. dacht ik pak ik me sigaret en me aansteker.. hey wacht eens.. die automatisme komt er dan in me op. Gelukkig lukt het met de wilskracht en mede door deze blog dat me inspireert zo krachtig mogelijk te blijven en door te gaan. Op naar de volgende dag.🤲

Jodie04

928 dagen gestopt -

Ik zou wel alles wat met roken te maken heeft in de vuilnisbak gooien, anders is het wel n beetje de kat op het spek binden. Maar op naar dag 3..Goed hoor.👌


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Die heb je in the pocket!


Doornroosje1

1702 dagen gestopt -

Succes morgen!


Rzb25

roker -

Dank jullie wel allemaal en @Jodie04 ik denk dat als ik ze een keer echt nodig heb, als ik in paniek ben of boos of een situatie dat ik ze nodig heb, omdat ik anders ga flippen of onnodig geld uitgeven aan een nieuwe pakkie😅🙈 uhmm.. in dat geval..🙈


Alpenrose

2652 dagen gestopt -

Hier liggen nog steeds meerdere pakjes.
Ik mocht roken ....... vandaag niet ...... morgen zien we wel….
Ondertussen bijna 7 jaar ......


Jurgens

876 dagen gestopt -

Herkenbaar hoor. Succes🍀🍀🍀


Ladygogo

521 dagen gestopt -

Dat automatisme, ja hoor, herkenbaar. Je hersenen moeten soort van gereset worden. Daarom heb ik hier op het blog veel gelezen om het te snappen. Heb je ‘de leestips’ al gevonden hier, boven aan de site? O.a. de blogs van @Els heb ik vaak gelezen. Er staan veel parels van blogs hier.
Succes op je derde dag.


Bouwhuis

638 dagen gestopt -

De eerste 3 dagen heb je bijna gehad.. top ga zo door. 👍👍


Rzb25

roker -

Dankjewel allemaal en @Ladygogo dankje voor de tip die ga ik even checken!✌️


Frans06

roker -

Goed bezig!!