Minous47

23 dagen gestopt - 12 Aug 19

De laatste poging

Weer begonnen, dus weer stoppen.

Jodie04

694 dagen gestopt -

Soms moet je eerst n paar x vallen om de kneepjes onder de knie te krijgen.. stel de vraag waarom je die eerste weer opstak, waren het er gelijk meer? Hielp het tegen wat dan ook? Een poging is verdoemd te mislukken. Ben je er klaar voor??  Dan die eerste niet meer opsteken..Heel veel succes, het blijft doorzetten dan..


Quidam

1198 dagen gestopt -

Dan wens ik je bij je laatste poging heel veel succes en hoop dat het je gaat lukken.


Minous47

23 dagen gestopt -

@Jodie04 ik schreef poging erachter, omdat ik een foto van mijn laatste sigaret wilde plaatsen en dat niet wilde lukken. Alleen de laatste als kop stond zo stom. Ik wil serieus stoppen nu. Ben er helemaal klaar mee. En er klaar voor zijn? Poeh, dat is moeilijk. Ik neem het maar een sigaret per keer.


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Quidam


Kikker15

336 dagen gestopt -

Ik moest ook vaak vallen en weer opstaan. Nu gaat het wรฉl .
Ik hoop dat het bij jou ook gaat deze keer. Veel sterkte !


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Kikker15


Jodie04

694 dagen gestopt -

Dat plaatsen van een foto is hier ook nog wel eens een dingetje. Soms pakt hij wel en soms niet. Met mijn mobiel is het nog nooit gelukt. Alleen via de laptop lukt het wel eens, maar dat is een heel gedoe, omdat ik nauwelijks nog achter de laptop zit…Maar heus, het gaat je lukken, misschien vandaag niet, maar dan zeker morgen…En houdt het klein, neem het per dag…Ook jij kunt stoppen, al blijft het heel lastig.. soms…Succes…De wil is er in ieder geval dat is al heel wat,..


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Jodie04. Ik ga het zeker per dag bekijken.


Ladygogo

287 dagen gestopt -

Hรจ getver, wรฉรฉr door die stop ellende heen. Is de afkick bij jou ook iedere keer anders? Je hebt in ieder geval grote slagingskans nu je de vele valkuilen kent. Ik hoop, dat het begin redelijk te doen is voor je. Bij mij gaat het eindelijk goed, na "hoeveel keer weet ik zelfs niet’ begonnen en gestopt. Nu jij.
Op naar rook vrij ๐Ÿ’ƒ


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Ladygogo. Weet niet waar ik deze keer weer voor kom te staan, maar ik bekijk het eerst maar eens per dag.


Dampenisongezond

Geen stop status -

Veel succes! Je kan het !


Minous47

23 dagen gestopt -

Kaatjekaka

1168 dagen gestopt -

Succes weer! En welkom terug…
Deze laatste keer wordt vast de allerlaatste.. jij gaat gewoon stoppen! ๐Ÿ˜ƒ


Pisces

392 dagen gestopt -

Succes…alle generale repetities zijn afgewerkt .
Nu komt het echte werk .!!๐Ÿ–’๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Kaatjekaka en @Pisces


Claudelicious

804 dagen gestopt -

Veel succes, en veel lezen als afleiding hoor. ๐Ÿ‘


Bengel1959

1360 dagen gestopt -

En de werkelijkheid,......  ik denk dat ik 20 tot 40 x gestopt ben geweest!  En de laatste keer was het succes!!  En dan heb ik het ook over stoppogingen van 2 a 3 uur en soms 7 maanden!  Ik zeg dus, stop nooooooit met stoppen, om te stoppen met het roken!!!  :D


Minous47

23 dagen gestopt -

@Bengel1959 ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€


Minous47

23 dagen gestopt -

Komt goed @Claudelicious


Smeniekske

439 dagen gestopt -

Heel veel succes Minous!


Peer30

2524 dagen gestopt -

Welkom terug en veel succes :)


Minous47

23 dagen gestopt -

Dank je @Smeniekske en@Peer30


Lente50

200 dagen gestopt -

Hoe lastig ook, zet door want ander moet je weer door die ellende van lichamelijk afkicken en je mentaal zo slecht voelen.
Heel veel succes ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€


Jokija1954

2645 dagen gestopt -

Blijf je behoeden tegen die ENE, en bekijk het dag voor dag,
en dan gaat het helemaal goed komen.
SUCCES!


Mn

270 dagen gestopt -

Welkom terug en heel veel succes.


Minous47

23 dagen gestopt -

Jos63

470 dagen gestopt -

Je kan het en je weet het!