Jodie04

1005 dagen gestopt - 16 Oct 20

Nog een filmpje

Gisteren heb ik een blog geplaatst en vergat dit bij behorende filmpje te plaatsen, bij deze.

Sophialaloren

3271 dagen gestopt -

Mooi Marianne…een eye-opener..


Jokija1954

2956 dagen gestopt -

Mooi Marianne, en ook mijn kinderen zijn nu zo trots op mij,
ooit stelde hun mij diezelfde vraag, schaam me met terugwerkende kracht ,
dat ik toen niet meteen ben kunnen stoppen.
Gelukkig nu al 8 jaar .


Camieltje

169 dagen gestopt -

Erg eerlijk! Ook voor mij waren mijn kinderen (en mijn partner!) een trigger om te stoppen. Nog geen moment spijt van gehad.


Anna30

3128 dagen gestopt -

Ik ben gestopt in eerste instantie voor mezelf om vervolgens een goed voorbeeld te zijn voor mijn kleinkinderen.


Koos

roker -

Ik durf eigenlijk niet eens naar het filmpje te kijken.. De angst dat ik iets krijg door mijn bijna 50 jaar lang roken ( met tussenpozes) is zo groot dat ik van de stress weer zou gaan roken omdat ik denk dat ik het voor mijn toch niks meer uithaalt om te stoppen..


Jodie04

1005 dagen gestopt -

Geen zorgen voor de dag van morgen. Alles gewoon per dag nemen. Het loopt toch altijd anders dan je gedacht had. Maar stoppen met roken, ook al heb je lang gerookt, kan toch mee helpen. Maar geen mens heeft garanties voor het leven om niet ziek te worden. @Koos. Kijk dus maar.