Minous47

10 dagen gestopt - 01 Jul 20

Licht

Oke, daar ben ik weer.
Sinds maandagavond 22.00 uur niet meer gerookt.
De bekende ontwenningsverschijnselen zijn er alweer.
Met name de gebruikelijke duizeligheid speelt me weer behoorlijk parten.
Heb zelfs als ik lig het gevoel dat ik flauw ga vallen.
Dit is af en toe zo angstaanjagend dat ik gisteravond niet eens mijn ogen dicht durfde te doen om te gaan slapen.
Uiteindelijk rond half 2 toch in slaap gevallen en om 7 uur weer wakker geworden. Ook nu nog behoorlijk licht in het hoofd.
Kwestie van doorzetten.
En doorzetten zal ik!
Deze keer gaat het me lukken, ik ben er zo klaar mee.

Aagje47

2023 dagen gestopt -

Water drinken minous. Vochtgebrek kan duizeligheid veroorzaken.


Minous47

10 dagen gestopt -

@Aagje47 ik drink zowiezo al veel water. Denk dat het meer met mijn ademhaling èn met hormonen te maken heeft. Ik ben toch al snel duizelig, maar als ik stop met roken is het vooral de eerste weken verschrikkelijk


Aagje47

2023 dagen gestopt -

Spijtig. Voorzichtig dan maar.


Sienja

1724 dagen gestopt -

Het is voor je lichaam echt een grote verandering om niet de hele dag gif binnen te krijgen. Probeer de verschijnselen te accepteren. Ik kon de eerste nachten ook bijna niet slapen. Dat is niet erg. Het gaat over. Adem in adem uit. De tijd verstrijkt ook zonder roken. Ik ging ook zweten wat ik nooit eerder deed. Heel langzaam uitademen hielp me. Succes hoor! En hier steun zoeken.


Lisa1951

191 dagen gestopt -

Welkom terug Minous, vervelend die duizeligheid, kan idd met je ademhaling te maken hebben. Als ik hyperventileer ben ik ook zo duizelig. Naar je buik proberen te ademen maar dat weet je vast wel. Veel succes en sterkte.


Jojo67

23 dagen gestopt -

Dat is heel vervelend, duizelig zijn is echt niet fijn. Het kan met de manier van ademen te maken hebben, ik merk zelf ook dat ik soms heel diep inadem zonder redenen.
Hopelijk zakt dat snel. Maar je weet dat dat ook weer over gaat, dat scheelt.
Maar ik ben blij dat je er weer bent!


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Jammer die duizelingen, maar het geeft ook wel aan wat roken met je doet.
Hou vol dan hoef je hier nooit meer doorheen.


Ladygogo

522 dagen gestopt -

Super dat je er weer bent.
Opeens ben je er klaar mee! Ik had ook veel struikelpartijen. Scheelt dat je weet waarom je je zo voelt en dat je je niet ongerust hoeft te maken. Succes hè, je kunt het.


Pisces

627 dagen gestopt -

Waardeloos die bijverschijnselen !!
Hou vol hoor , anders moet je er steeds opnieuw doorheen want roken wil je toch ook niet !!
Succes !


Paint

806 dagen gestopt -

Koert111

1395 dagen gestopt -

Je duizeligheid komt door de toename van zuurstof in je bloed! Het is een bekend neveneffect die binnen de eerste stopweek al drastisch gaat afnemen. Ik meet die ook met mijn ontwenningsmeter ..... Hou nog even vol en super trouwens dat je weer besloten hebt te stoppen.


Kikker15

571 dagen gestopt -

Welkom terug Minous en sterkte met de stop-ellende. Ik hoop echt voor jedat dit de laatste keer is dat je er doorheen gaat…
Heel veel succes om toch vol te blijven houden!


Peer30

2759 dagen gestopt -

Heel veel succes :)


Bengel1959

1594 dagen gestopt -

  Je moet sommige gedachten vasthouden!  Sowieso is doorzetten en volhouden zijn er al 2 van!  Je dag gaat altijd om, ook al duurt ie langer in het begin! En alleen jij kan er voor zorgen dat je een NIETroker wordt!  Je wordt op een morgen niet wakker met het, ik heb nog nooit gerookt gevoel!!  (was het maar waar, ik heb ook heel lang op die dag gewacht, maar hij kwam niet!)  Zet um op!!!  Succes!


Johnp2

298 dagen gestopt -

Hyperventilatie? Rustig blijven dit ademen. Nu extra O2. Stel jezelf gerust😊🌻


Ladygogo

522 dagen gestopt -

Dat wordt jouw mantra ‘deze keer gaat het mij lukken, ik ben er zo klaar mee!’ Als je behoefte hebt, zelfs hardop zeggen, dat kan helpen.
Voor nu….. wens ik je een goede nachtrust toe. Morgen opnieuw een heerlijke rookvrije dag (omdenken gnif)


Jodie04

928 dagen gestopt -

Soms moet het eerst slechtere willen betere. Handen op je buik en vanuit je buik ademen. Of rustig neus in ademen mond uit. Komt goed, je bent er weer..