Recente blogs

Quidam

356 dagen gestopt -

Nine

En toen waren er nog maar 9 dagen tot dat eerste jaar….. ;)

Nine- Be Italian – Fergie

Voor hen die zo gaan slapen, heb een goede nacht en slaap zacht.
Voor hen die net wakker zijn, heb een goede dag.
Welk tijdstip het ook is en wat je dan ook nog van plan bent om te doen…..
Doe het rookvrij :)

Cc2

10 dagen gestopt -

Hocus pocus Pilatus' PAS!

En het gaat zo lekker en relaxed, bijna automatisch! Het lijkt wel een sprookje! Hopelijk met een happy end en leven we nog lang en gelukkig!

Martindez

2808 dagen gestopt -

2017, we leven nog!

2808 dagen 11 uren 1 minuut
gestopt met roken
140422 sigaretten
niet gerookt

als je bovenstaande getallen ziet ... TERING

maar ik rook nog steeds niet!  eens in de 2-3 maanden verlang ik "opeens" naar een Zware Van Nelle.. tja laat ik het maar nietdoen

ik wacht tot ik 85 wordt en dan steek ik er eentje op.

ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat.

groetjes Martin

Jokija1954

1802 dagen gestopt -

Quote 1700

Ejwsplinter

38 dagen gestopt -

2017-08-23 (dag 38)

Druk met het boek “Slapeloosheid – Beter slapen? Doe het zelf!”. Zes weken in totaal en nu begonnen met de opdrachten voor week 1.
Besloten voortaan slechts kleine stapjes te plannen, nu op naar dag 42.
Ook aangemeld bij www.slaapregister.nl. Er zijn nog al wat vragenlijsten af te werken.

Robbyd

25 dagen gestopt -

Beloning 25 dagen gestopt

25 dagen gestopt

Op 23 Aug 2017

Op koers naar 1 maand gestopt met roken😉

Nori

20 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 23 Aug 2017

Joehoehoehoehoe!!!! 20 dagen niet gerookt. Heerlijk zeg. Vandaag ook de nicotinepleister achterwege gelaten en op een moeilijk momentje vanmiddag na; primadeprima. Vanmiddag wilde ik zó graag sigaretten hebben, wist me gelukkig te beheersen en ben nu erg blij dat ik dat kon. Morgen drie heuse weken gestopt: TROTS. Nu verder relaxen op de bank. Fijne avond iedereen!

Keistadje

30 dagen gestopt -

wat gaat de tijd snel

Jeetje wat gaat de tijd en dagen toch snel ik haast niet geloven dat ik morgen alweer een maand geleden is dat ik gestopt ben met roken..  het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik er mee begonnen ben.  Ja de behoeft naar een sigaret is er nog wel maar minder heftig als in begin..  of ik neem een zyban of als ik die al in genomen heb en het is binnen de 8 uur dan grijp ik naar mijn e sigaret..  en toch ben ik super trots op mijzelf dat ik het toch weer zo lang volhou.  op naar de 2de maand stoppen en dat is 1 dag voor dat mijn jongste zoontje 13 jaar word hihi….  ja dat komt er ook weer aan een verjaar dag regelen.  maar eens vragen wat hij met zijn verjaardag wilt doen?  wilt hij een partijtje of wil hij dat niet.. wilt hij iets doen met zijn broer en zussen. of met de hele familie.. nou dat zien we wel… 
ja over het stoppen .  er zijn meer makkelijke momenten dan moeilijke momenten..  ik heb vooral na het avond eten heel even een moeilijk moment dat ik wel een naar de salontafel duik om onbewust een sigaretje te klikken maar dan komt er weer een klik die me even   op de realiteit breng en zeg lekker puh je bent gestopt…  en dan maar aan de koffie. het nadeel is wel dat ik nu steeds meer last krijg van maagzuur. en gisteren had ik het gevoel dat het eten en drinken als een baksteen in mijn maag valt.  ja van daag heb ik er ook nog wel last van maar stukken minder dan gisteren.  toch zegt er een heel klein stemmetje dat ik het met de huis arts er over moet gaan hebben. na als ik er vrijdag nog last van maagzuur en   en alles wat ik naar binnen werk als een baksteen valt dan ga ik zeker even bellen…  dit put me wel erg uit en ben daar door erg moe…  maar ik moet ook weer wennen dat ik er op tijd uit moet voor mijn zoontje die naar school moet dus eigelijk een combinatie er van…  maar het komt alle maal goed en ik ga voor 2 maanden niet roken   en nog 335 dagen voor dat ik mijn tattoo kan laten zetten.  5 weken en (2 maanden) hier kom ik…  waar heen lijd de weg die ik moet begaan.. nou naar een rookvrij leven? (x-D)

Pluisje

10 dagen gestopt -

Beloning 10 dagen gestopt

10 dagen gestopt

Op 23 Aug 2017

BAM!!!! Dag 10 in de pocket. Vannacht erg slecht geslapen en gisteren hopeloos uit het veld geslagen door irritaties op werk. Wel 30* tot 10 geteld en zeker 5 mails herschreven en uiteindelijk niet verzonden. Terecht? Geen idee. Het houd me in ieder geval teveel bezig.

Verder gaat het lekker, weinig aan een sigaret gedacht. Weer druk met hardlopen geweest (1*10 & 1*11 km) en lekker aan het klussen met de tuin en voorgevel geweest. De onrust is er nog steeds, maar of het volledig van het stoppen komt is onduidelijk ;) .

Op naar de 2 weken! Kill and Attack!!!

Eline86

13 dagen gestopt -

Bijne 2 weken

deze blog ontdekt!

Lijkt leuk..

succes aan alle stoppers!!

Nimma

376 dagen gestopt -

Beloning 7500 peuken niet gerookt

7500 peuken niet gerookt

Op 22 Aug 2017

Vergeten te plaatsen….  Mooi aantal pakjes shag dat bij de primera is blijven liggen.

Quidam

356 dagen gestopt -

Ten years after

Deze vind ik wel een leuke voor die 10 dagen nog te gaan….. naar dat eerste jaar rookvrij.

I’d love to change the world

Dj78

524 dagen gestopt -

Nicotine: niet schadelijk, wel verslavend

http://neurowiki.nl/index.php/nl/tag/dopamine/

Dus óók dampen met nicotine houdt je verslaving in stand.
En dát is juist wat we níet meer willen: verslaafd zijn!

Wie wil er nou zijn huis verlaten en moeten denken: heb ik mijn damper bij me?? Oei.. vergeten…
Of: hmm… lekker gegeten!! Zo, nu even dampen.

Ga toch weg zeg.

Als het hier daadwerkelijk bol staat op deze site van mensen die menen dat nicotine níet verslavend is, dan wil ik niks meer met dit hele blog van doen hebben en mijn account graag verwijderd zien.

Al reageert er geen webmaster op emails….

Jokija1954

1802 dagen gestopt -

Quote 1699