Recente blogs

Pkoppelaar

200 dagen gestopt -

Beloning 200 dagen gestopt

200 dagen gestopt

Op 12 Dec 2019

Haha het is dat @Jokija1954 het onder mijn andere blog vermeldde dat ik dacht ow joh is dat nu al die 200 dagen, wow trots op mezelf 💪👊🏻😃

Pkoppelaar

200 dagen gestopt -

#@&%#@

Na weer eens wakker geworden te zijn door mijn fijne bovenbuurman…....om 05,14 was ik er wel klaar mee.
Ik heb in mijn slaapkamer een kinderstoel staan die heb ik even ondersteboven paar x tegen het plafond gestampt ( dus met de pootjes) en ja dat hielp het was stil jippie kon ik weer verder slapen.
Ik heb al paar x een gesprek gehad met hem over zijn nachtelijke bezigheden en gevraagd of hij dat gewoon zolang hij geen goed geisoleerde ondervloer heeft pas na 08.00 uur kan doen, ja sorry geen probleem blablabla dat gaat dan vervolgens paar dagen goed en dan is hij het weer vergeten ofzoiets pffffff

Maar goed niks aan de hand verder staat hij vanmiddag laat voormijn deur met de vraag waarom ik vanmorgen tegen het plafond gebonkt had😱😱😱🥴🥴🤔🤔🤔🤔 die vraag heb ik met een wedervraag beantwoord…...waarom moet jij midden in de nacht herrie maken🥴, zegt ie ik was alleen maar mijn….ik ben nu dus werkelijk waar kwijt wat voor iets het was maar goed hij was wat aan het aansluiten!!! Moet dat @#&%#€@-& om 05:14. Ja zegt hij dat maak ik toch uit wanneer ik wat doe in mijn huis!!! Jaaaaa maar daar moet ik als onder buurvrouw toch geen last van te hebben potver de potver.  Nou ja ik moest dan maar met oordopjes gaan slapen…...en zo liep hij boos weg, ik was daar zo pissed over dat ik werkelijkwaar op zoek ben gegaan naar rook waar, na 1 laatje wist ik het wel ik heb gelukkig niks in huis en ben uit frustratie maar flink stuk gaan wandelen met Monty. En natuurlijk super blij dat ik niks in huis had pffff zo zie je maar het blijft oppassen haha maar ben blij dat dat trek moment van zeer korte duur was. Maar mijn boosheid ben ik nog steeds niet echt kwijt.

Fijne rookloze avond allemaal

Jokija1954

2643 dagen gestopt -

Quote 2483

Jojo67

7 dagen gestopt -

Even lachen, deze is leuk.

Jojo67

7 dagen gestopt -

Beloning 7 dagen gestopt

7 dagen gestopt

Op 12 Dec 2019

Week 1, check!
Volgende doel is 10 dagen, dubbele cijfers.
Dat zou moeten lukken.
Het gaat redelijk goed, soms moeilijke momenten. Luna, Duitse herder pup van 8 maanden oud, is flink aan het puberen. En dat is af en toe $%^&*^$#@%*(
Ik ben blij als P om 3 uur thuis komt, dan mag hij op haar letten. :)
P werkt al 14 jaar voor een bedrijf dat vakmensen in de logistiek en procestechniek detacheert bij verschillende bedrijven. Nu bleek, door onderzoek van FNV en CNV dat dit bedrijf wettelijk eigenlijk een uitzendbureau is en dus onder een andere CAO valt in plaats van de eigen CAO vanaf 2020.
Grote veranderingen dus, geen eigen loonschalen meer maar die van het inlenende bedrijf gelden nu. P werkt al 5 jaar bij hetzelfde bedrijf en kreeg vorige week te horen dat hij vanaf januari te duur is. Dus….......geen idee waar hij naar toe gaat, wat zijn salaris wordt enz enz.
Beetje stressperiode zo voor de feestdagen, maar ik rook niet!

Anna30

2815 dagen gestopt -

Dag 2814

“Speurtocht”

Ik zoek niet meer
Ik stop ermee
Ik ben te moe
Ze zijn bedrog

Ik zoek niet meer
Ik stop ermee
Ik ben te moe
Tis niet te koop

Ik zoek niet meer
Ik stop ermee
Ik ben te moe
Verloren strijd

Ik zoek niet meer
Ik stop ermee
Ik ben te moe
om nog weer 1 op te steken .
Apv🧞‍♀️

Amsterdamskruisje

70 dagen gestopt -

Schuur der wanhoop

Ik val in herhaling maar het is winter dus heb ik meer tijd en dus ook meer tijd om op te ruimen. Met hippe ordeningssystemen voor ogen daarom ook Ikea al een bezoek gebracht afgelopen zondag: het woongedeelte van mijn recreatiehuis, is nu helemaal in kannen en kruiken. Of beter gezegd nu: in glazen voorraadbakken met bamboedeksels. Waarom die rare Zweden trouwens overal een sticker op moeten plakken is mij een raadsel.  Die moet ik er namelijk allemaal weer afkrabben. De onderkant van ieder van de zes wijnglazen die trouwens samen in 1 karton zitten en waarmee je alle zes de wijnglazen met je meeneemt ( een sixpack aan wijnglazen eigenlijk) elk afzonderlijk met een sticker beplakken: ik zie het nut er niet van in. Hopen dat de eerste warme afwasbeurt ook de lijmresten zal weghalen. Vreemd ook, dat plastic hoesje waar de vier eetlepels die ik kocht, bijelkaar gehouden werd: ik moest deze bijkans met de slijptol losslijpen, zo stevig zat die erom heen.

Vandaag ging ik weer rommel te lijf: dit keer in de twee schuren. Op een gegegen moment was ik zo overweldigd door de troep, dat ik ontzettend zin had om te gaan roken. Alsof de troep daardoor minder wordt. Belachelijk natuurlijk maar o,o,o, wat heb ik nog veel te doen en vooral, los te laten

Fijne avond en alvast welterusten.

Sarah13

25 dagen gestopt -

Afreageren

"Hier, neem nog wat te drinken. Rood, weer?"
"Ja. Is lekker."
"6,99 per fles. Appie.  Ik kom eigenlijk nooit meer bij de Appie. En dat hele bonuskaartgeleuter.  Bedoel: geef korting of geef er geen.  Doe niet zo gefabriceerd, zeg."
"Doe maar tot het randje… Ja nog. Nog een beetje. "
"‘t Is al vol."
"Nee, is nog niet vol.  Ik wil em zó vol dat er zo’n bobbel op komt te staan.  Zo’n spanningsbult."
"Dat gaat nu al niet meer want je hebt net al van dit glas gedronken met lippenstift op en behoorlijk natte lippen door al dat geklets wat je de hele tijd doet waardoor die ‘spanningsbobbel’ (wink wink)  waar je zo naar verlangt nu geen optie meer is.  Er is geen grip, meid.  Je bobbel heeft geen grip."
"Moet ik daar zo oud voor geworden zijn, voor een griploze bobbel?"
"Kind, als dat het ergste van je zorgen is op deze leeftijd, valt het allemaal heel erg mee, hoor."
"Heb je nog genoeg op voorraad om straks nog een keer bij te vullen? Deze fles is aardig richting leeg aan het schuiven."
"Dit is het laatste.  Hierna kunnen we over op thee."
"Op thee? Je wil hierna over op thee? Ik ben nog niet eens begonnen aan mijn echt smeuïge ervaringen van de voorbije week en jij wil al over op thee?  Als ik dat had geweten was ik wel thuis gebleven om hardop tegen de spiegel te praten en mijn eigen voorraad wijn aan te spreken.  We hadden toch gezegd ‘girls night’?  Wat de fak versta jij tegenwoordig onder girls night?  Ik heb het woord ‘penis’ nog niet eens in de mond genomen of jij wil al over op thee?"
"Zo erg is het toch allem…"
"Houd je bek maar al, Jacks."
"Appie is open tot negen uur, ik spring zo op de fiets en…"
"Ach, jezus, die uitdrukking alleen al….Ik spring zo op de fiets."
"Nou, zeg…"
"Weet je wat jij doet? Spring zo op je fiets en klap met je doos extra hard op het zadel!"
"..."
"Of nee. Op de stang.  Klap extra hard OP DE STÁNG! Ik ga naar huis."

Jokija1954

2643 dagen gestopt -

Quote 2482

Nat45

78 dagen gestopt -

77 dagen

Zojuist mijn blog 75 dagen niet gerookt geplaatst. Niet omdat ik hem vergeten was, maar ik zit gewoon niet zo vaak achter de laptop of telefoon. Het is allemaal eigenlijk een beetje vreemd. Ik ben nu 77 dagen onderweg en voel me eigenlijk al een echte niet roker, maar dat vind ik vreemd. Niet dat ik zeg ik heb helemaal geen behoefte meer, maar het roken hoort er in mijn dagelijkse leven al eigenlijk gewoon niet meer bij. Er zijn zelfs momenten waarbij ik echt geen last heb dat ik niet meer rook, waarvan ik wel verwacht had dat ik het moeilijk zou krijgen. Zoals op mijn werk, na het eten, bij het opstaan, na het verzorgen van onze paarden, na het tennissen, na het wandelen of werken in de tuin, bij een gezellig avondje met vrienden, of een lekkere lunch met een van mijn zussen. Dus ik had gewoon de hele dag moeite verwacht behalve onder de douche :-) .Heus wel eens dat het door me heen flitst maar dat zijn maar enkele seconden…gelukkig hoor. Want achteraf gezien heb ik de eerste 30-35 dagen echt 24 uur per dag lopen strijden. De eerste 30-35 dagen heb ik echt totaal over mezelf heen laten komen en heb heel heel veel onder de douche gestaan. Maar om terug te komen op nu. Het gaat me eigenlijk wel goed af. Ben wel ontzettend alert op het onverwachtse moment. Zoals een paar weken geleden, werkte ik opeens weer eens thuis en na het installeren wilde ik automatisch de tuin in lopen….. toen kreeg ik het even moeilijk. Uiteindelijk ben ik de tuin in gelopen, gaan zitten en paar keer heel diep ingeademd en genoten van de lucht zonder rook die ik in ademde. Nu op naar de kerst en dat het een fijne, warme, gezellige en vooral rookvrije kerst mag worden. Dan geef ik mezelf eerste kerstdag het mooiste cadeau. 3 maanden rookvrij

Nat45

78 dagen gestopt -

Beloning 75 dagen gestopt

75 dagen gestopt

Op 09 Dec 2019

Ik ben zoooo blij met mezelf

Anna30

2815 dagen gestopt -

Dag 2813🧞‍♀️

Kikker15

335 dagen gestopt -

333

333 dagen. Nog maar een maand en ik heb het jaar te pakken!
Geloof zowaar dat het gaat lukken…
Heb onlangs l verschillende stresstoestanden doorstaan zonder dat ik smachtte naar een peuk…en hoewel ik me dat pas achteraf realiseer, word ik daar toch wel blij van.
Ook al 6660 niet gerookte sigaretten:
Mooie getallen vandaag!

Jokija1954

2643 dagen gestopt -

Quote 2481