Recente blogs

Blair123

13 dagen gestopt -

Afkicken??

Hoi hoi.
De laatste dagen voel ik mij niet helemaal fit. Moeilijk uit bed komen, moe, en het gevoel dat ik erg verkouden ben maar dat ben ik niet. En een droog gevoel in mijn keel. Hoort dit bij het afkicken van de nicotine ?πŸ˜‚ ik zit nu op 1/4 van een hele pleister. Verder gaat het nog goed, had gister op het werk wel even een zwaar momentje. Zag een collega buiten roken en dacht ooooh wat fijn. Maar heb het natuurlijk niet gedaan.. nog een paar uur en dan zijn de 2 weken aangetiktπŸ‘πŸ» Fijne dag allemaal!

Overthehill

1696 dagen gestopt -

Puur..... nou misschien voor anderen maar voor mij is het k*t

Goedenavond allemaal,

Allemaal happy stoppers nietwaar? Ben je lekker aan het werk, goed gestopt want een goed begin is het halve werk :)
En dan…
Dan word je doodgeslagen met commercials over puurrrrrrrrrr , dat stoppen met roken zo zen kan zijn ( lees ik tussen de regels door, maar ik ben boven de 50 dus misschien dat ik een brilletje nodig heb :mrgreen:)
Maar voor mij is het zelfs na 4 en een half jaar naadje k*t dat iemand het elke keer heeft over het stoppen met roken. Ik dacht er echt nooit meer aan,  maar door die infomercial ( ja ik ben de queen van de synoniemen) ben ik ondertussen bereid om van mijn geloof af te vallen en niet meer met de radio aan te werken maar met playlists ( remind you, boven de 50 dus ik heet nog net niet Anita)
Het werkt zo demotiverend die advertenties, want als je weet wat je wil dan ga je het proberen. Ik zeg niet dan doe je het want ook ik had een aanloopje nodig zodat ik vooral alle instinkers zou uitproberen :)
Dat is leuk, ik zou eens mijn valkuilen op een rijtje moeten zetten,  want ik heb ze allemaal gedaan!
Dus .... linksom, rechtsom. , maakt niet uit, als je er maar komt.

XO Madelon

August1960

177 dagen gestopt -

Beloning 175 dagen gestopt

175 dagen gestopt

Op 21 Jan 2021

Wil hem toch wel plaatsen…..gisteren kon het niet. Nog een week en dan bereik ik het halve jaar. Best hele moeilijke en rottige vechtdagen gehad en al lijkt een kleine twee maanden geleden de knop echt te zijn omgegaan en de strijd gestreden besef ik me maar al te goed dat ik te alle tijden waakzaam moet blijven. Zelfs één trekje uit stoerdoenerij kan dit allemaal te niet doen en dat wil ik niet weer door maken.
Heerlijk gevoel en ik hoop dat dit zo blijftπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Sara1963

41 dagen gestopt -

40 dagen

Wow, vandaag de 40 dagen beloning in ontvangst genomen. Zo trots…... hoewel het deze week wel een week met vrij veel bezoek van t duiveltje is geweest. Kwam op de meest vreemde tijden en momenten langs. Maar gelukkig alle keren kunnen weerstaan al was t 1x op t nippertje. Nu op naar de volgende mijlpaal

Broeder30

22 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 21 Jan 2021

Hoppa!! Gaat nog steeds lekker, af en toe ff een klein duiveltje de grond in trappen, maar dat lukt ook nog goed

Verena1978

151 dagen gestopt -

Beloning 150 dagen gestopt

150 dagen gestopt

Op 22 Jan 2021

En dan ben je 150 dagen rookvrijπŸŽ‰πŸŽ‰. Ik ben er bijna helemaal niet meer mee bezig. Heel af en toe denk ik eraan, maar die gedachten is ook zo weer weg.

Janonimus

42 dagen gestopt -

Ook bij 41 dagen sta ik stil

Gewoon omdat het kan…dagelijkse belofte gedaan, de andere posts gelezen, vrij en blij…zelfs nadat ik hoorde dat mijn baan misschien toch op de tocht staat…toch echt niet gepruild dat ik niet meer roken kan…want ik kan het wel als ik wil en gelukkig wil ik nu helemaal niet…hoop dat het zo blijft…hoe fijn zou dat zijn….heb een mooie dag en sterkte voor wie het ff moeilijk heeft!

August1960

177 dagen gestopt -

PBtje sturen lukt niet

Ik wilde @Niama een PB berichtje sturen omdat ik haar al even mis hier op SRB maar krijg steeds een error ocured melding

Trudie

3 dagen gestopt -

Dag 2😱

Na 9 jaar rookvrij! Zucht, toch weer begonnen… lang verhaalπŸ˜…πŸ˜‡ Gaat er om dat ik toch weer gestopt ben. Weer met Champix. Ik ga er voor. 9 jaar terug een hoop mensen leren kennen op dit blog. Nu hier even een kijkje nemen en benieuwd naar de verhalenπŸ€—

Minous47

102 dagen gestopt -

Honderd.

Zo die is binnen en gelukkig gaat het me ook nog steeds makkelijk af.
Alleen wel jammer dat ik de belonigen niet kan plaatsen en het steeds met een screenshot moet doen.
Maar dat mag de pret niet drukken ik ben en nog belangrijker ik blijf gestopt met roken, al 100 dagen lang

Manu1976

130 dagen gestopt -

Comfortabele zone.

Ga zo door, ga zo door… Ja met niet roken gaat het denderend.
Maar tijd voor een extra stapje?

Uitstekende vraag, maar is nog niet zo belangrijk.. op naar de lente en effe doorbijten wat de korte en koude dagen betreft…

En 2021 is begonnen!

Miracle

252 dagen gestopt -

Beloning 250 dagen gestopt

250 dagen gestopt

Op 20 Jan 2021

Ik ben niet meer zo bezig met hoeveel dagen ik ben gestopt, maar deze had ik wel onthouden! Was benieuwd hoe ik mij zou voelen in het nieuwe jaar.

Sta nog steeds heel stevig in mijn schoenen maar toch heb ik bepaalde momenten gehad waar ik even weer dacht aan een sigaret (tot mijn verbazing). Die momenten gingen wel snel voorbij.. maar als ik mezelf niet zou herinneren hoe slecht die sigaret was/is, had ik vast weer gerookt. De waarheid is, het wordt steeds makkelijker.. toch moet je ten alle tijden alert blijven. Want je hoeft maar even onstabiel te zijn en het rookduiveltje doet zich voor als je troost maatje, maar niks is minder waar!

Ik ben vastberaden dat ik het jaartje rookvrij ga behalen en ik kan niet wachten om dat te vieren! Een verslaving verslaan is echt een kracht, daar ben ik mij steeds meer bewust van. We mogen het stoppen met roken echt niet onderschatten.. of je het nou één dag, twee dagen of 10 jaar volhoud, het feit dat je een dag zonder heb gedaan, is al een bewijs dat jij het kan en sterk genoeg bent om te stoppen. Doorzetten… tot het einde is wel de kunst, maar dat gaat ook gepaard met vallen en opstaan.. dus nooit opgeven!!!

Jojo67

38 dagen gestopt -

Week 5

Vandaag 5 weken, 35 dagen op de teller. Wow, dat gaat de goede kant op :)
Sinds 3 dagen een kwart pleister per dag en dat gaat goed. Afgelopen zondag ging P naar zijn vader. Die rookt flink door, P doet dan mee op het ritme en ik had even geen zin om daar tussen te zitten. Ik word niet goed in die kleine huiskamer als er veel rook hangt. En een raam open zetten is ook geen optie met dit weer.
Dus ben ik maar thuis gebleven, deze week maar weer eens proberen.
Maar het gaat de goede kant op.