Recente blogs

Wizard18

2 dagen gestopt -

Jojo

Ik begin mij een echte jojo te voelen. Roken stoppen roken stoppen enz….....  ik voel mij echt niet goed in mijn vel meer. Ik heb nu het boek de opluchting gekocht en het boek van allen carr heb ik ook liggen , ga ik alle bij eens uitlezen😊 hoop dat dat de knop in mij kan omdraaien.

Knofje

13 dagen gestopt -

Beloning 200 peuken niet gerookt

200 peuken niet gerookt

Op 13 Dec 2018

Hoppa! In the pocket!

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

Quote 2141

Anna30

2453 dagen gestopt -

2450 dagen .

[blog_img=16117-FqI6p.
Vondt dit een passend plaatje .
Zo voel ik me niet wat de COPD is sinds ik gestopt alleen maar verergerd
Maar kan het nu gelukkig opschrijven als id destijds niet gestopt was misschien niet

Wat schuilt er achter een rookverslaving?

Een rookverslaving is meer dan alleen een lichamelijke verslaving. Het is ook een geestelijke stimulans die we om een aantal redenen nodig kunnen hebben.

En roken is niet meer in dus ook niet in 2019.
Gr Alida xxx

Superstar

56 dagen gestopt -

HOEVEEL DAGEN GESTOPT?

Goedemorgen,

Bijna kerst πŸŒ²πŸŽ… alles is er klaar voor geloof ik ☺️
Of ik er klaar voor ben weet ik niet elke keer als ik langs de spiegel loop denk ik woooowwww das niet goed. Ik stel mezelf voor als een dikke sneeuwpop. ⛄️ Opzich valt het wel mee weet ik wel maar ik zit gewoon niet fijn in mn vel. Ik weet wel dat het beter is zo. Ik weet er alles van. Maar het voelt niet zo. Ik heb het gevoel dat ik de enige ben die zich alleen maar rot voelt. Ben ik dan de enige hier? 🀒πŸ₯΄ Ik ben ben niet trots nog steeds niet ik ben niet euforisch ik ben gewoon niet blij πŸ˜“
Das niet grappig echt niet. Ik had er best rekening mee gehouden dat het niet vanzelf zou gaan hoor ik wist wel dat het niet simpel zou gaan worden. Maar ik vind het gewoon vervelend dat ik de hele dag ertegen moet vechten. En ik hou mezelf elke keer wel voor het wordt beter het komt goed. (Anders was ik allang weer gaan roken) maar zo langzamerhand krijg ik het gevoel dat het helemaal niet goed komt en dat dit dus mn leven is geworden. Vechten tegen nico en tine ik baal nog steeds van mezelf dat iedereen het gewoon doet en ik elke dag opnieuw er tegenaan blijf lopen. Ben ik dan anders als andere mensen ofzo? Ik weet dat deze periode inderdaad niet de beste is voor mij als de blaadjes vallen en het donker en guur weer is maar dat ik me elke keer zo zou voelen had ik geen rekening mee gehouden. Want dat was ik waarschijnlijk nooit gestopt 😫

Zo mn klaagblog staat er weer op sorry dat ik niet positiever ben😞

Fijne dag

Dj78

1003 dagen gestopt -

Beloning 1000 dagen gestopt

1000 dagen gestopt

Op 13 Dec 2018

En precies vandaag, donderdag 13 december, is mijn vriendin uitgeteld 😊

1000 dagen gestopt Γ©n de uitgetelde datum, hoe vaak komt dat voor?!?

#bijnapappa

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

Quote 2140

Sjoukjelina

2561 dagen gestopt -

Zeven jaar.

Vandaag zeven jaar geleden ben ik gestopt met roken. Zonder moeite. Iedereen kan het en je hoeft niet tot 1 januari te wachten.
Tot en met 12 december rookte ik een pakje per dag en vanaf de 12e heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Gewoon doen, gewoon stoppen vandaag nog. Groeten Janneke.

Lia1972

150 dagen gestopt -

Gestaag door 😁

Ik steven af naar de 150 dagen, bijna 5 maanden en ik voel mezelf er heel goed bij!

Maar… waar ik zelf een beetje van in de mineur ga is dat ik nu een anti roker wordt-ben. Het roken om mij heen irriteert mij steeds meer…

Gisteren was ik een collega kwijt. Ik was met nog een collega net gestart aan de late dienst. Bleek zij na nog geen 15 minuten op de werkvloer Γ‘l in het rookhok te zitten…

Vanochtend weer aan het werk, hoppa… 2 collega’s trekken hun jas aan, en… gaan even een peuk doen. Zomaar een kwartier weg….

Nu rookte ik tussendoor ook wel een peuk, maar koppelde daar wel werk aan. Bv de kliko ‘s gelijk omwisselen o.i.d. Maar nu zie ik veel collega’s gaan roken en met lege handen heen en weer lopen.

Daarbij ik vind het steeds meer stinken. 1 collega transpireert ernstig. Echt een indringende zweetlucht en tel daarbij een peukenlucht op.  Vanmiddag draaide mijn maag zich bijna om….

Voorheen hing ik ook in de ochtend met een fris gedoucht lijf, met Koffie en peukenlucht over iemand heen die ik wakker maakte voor de zorgverlening….
Dus ik rookte ook als verzorgende. Ik wil en ga daarom ook niet zeuren tegen mijn collega’s, dus daarom maar hier!

Ik zie veel tellers die aangaan en waarschijnlijk zijn er vanaf januari nog meer! Succes!

Ik ben gestopt! Bah!

Defraine

5 dagen gestopt -

Beloning 1 dagen gestopt

1 dagen gestopt

Op 12 Dec 2018

De eerste 24 uren zitten er weeral opπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š

Pisces

29 dagen gestopt -

kerstsongs

ahhhh mooi liedje en ook nog leuk om naar te kijken   :mrgreen: 


kom maar op met de kerstsongs

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

Quote 2139

Konijntje

406 dagen gestopt -

Beloning 400 dagen gestopt

400 dagen gestopt

Op 10 Dec 2018

Joepie! Weer een pasje binnen! Ik zit nu met de pleister op 16.8 mg. Om de 4 weken doe ik er een heel klein stukje af, zo werkt het voor mij best en hou ik het vol.

Defraine

5 dagen gestopt -

Blij weer terug te zijn😊

Ik ga er terug voor gaan😊 ik begin te veel klachten te krijgen. En echt gezond voel ik mij niet meer , en heb de conditie van een bejaarde!! Alle reden dus om eens en voor altijd te stoppen met die rotzooiπŸ’―πŸ‘Š