Recente blogs

Hwzn

2155 dagen gestopt -

Maandag

lekker weer om niet te roken.
8-)

Jokija1954

2473 dagen gestopt -

Quote 2322

Denis11

2 dagen gestopt -

Laatste peuk uitgemaakt

Hallo iedereen,

Ik heb mij eergisteren aangemeld op dit blog. Want Ik wil graag stoppen met mijn verslaving. Zal niet makkelijk worden🤔 want heb in mijn leven wel al paar keren geprobeerd er van af te raken zonder succes…. heb hier al paar mooie blogs Gelezen en dat heeft mij moed gegeven dat het wel mogelijk is….soms moeilijk maar mogelijk….
fijne zondag avond nog zonder 🚬🚬🚬🚬

Anna30

2645 dagen gestopt -

Zo kom je van het roken af !!!

Foworldtino

Geen stop status -

Golden Goose excess fat over

<P>If you meet a new cat for your first time, you will sometimes discovered that the cat will just stop in the tracks and easily stare to you. The cat will be trying function with out whom you are, an individual are in its territory is actually other good reasons why. But if were distributed then approaches you and continues to stare to you without moving away, were distributed will able to to sense how you sense about cats in general. If you then return the cat’s stare and try and make contact with the cat, the cat is anticipated to respond well to power.</P>
<P>Dance sneakers have a few things that differentiate them from street shoes. They have a split sole or an awfully flexible sole so that stand on a balls of the feet or keeping <a href="https://www.goldengooseshoesit.com/"&gt;&lt;B&gt;Golden Goose</B></a> excess fat over the balls of your feet is effortless. They also have a slippery sole to produce pivoting on the wood floor is effortless (well at least the shoe isn’t making it more difficult).</P>
<P>Sequins visit the fashion this months. Dress adorned with sequins give blandishing look. If sequins great on afterwards you sequined black outfits is awesome option in which you.</P>
<P>If you are hoping to acquire Gucci sneaker s, the internet could come to be the area to get. You will not merely have instead a few choices. You will also possess able to locate affordable reputable Gucci shoes. Your wish of owning no a good offer below one pair of Gucci sneaker will will likely be learned genuine within <STRONG>https://www.goldengooseshoesit.com/ </STRONG>web-sites supply even amid one of the very most affordable premium.</P>
<P>I know when it arrives to obtaining a sneaker Let me guarantee that going barefoot has selected necessary qualities. A number of of the options that the shoe wants is which it demands to be seriously versatile, comfortable, supplies fantastic support and definitely seems to be like genuinely beneficial.</P>

Dampenisongezond

Geen stop status -

Een promotor in het nauw..

Aan alle aspirant-stoppers.

Indien jullie het dampen overwegen:

Graag https://stoprokenblog.nl/post/single/89e6f52a-7ed2-4019-ae46-7dd709da6c1a#comment-537203e2-3a27-4883-996a-44d75caed1c1 lezen en kijken hoe @Quidam en @Balling vastlopen in hun redenering.

Zij delen onderzoeken dat e-sigaretten roken niet verslavend is, maar als je hen vraagt dit aan zichzelf te bewijzen door een weekje te stoppen.. oorverdovende stilte

Laat het dampen aub achterwege.

Dank en aan iedereen een fijne zondag toegewenst

Pisces

221 dagen gestopt -

Toch wel zo goed als nieuw

Simpele handleiding:
Niet meer roken
Lekker muziekje op de koptelefoon
Ademhaling;4 tellen in ,4 tellen uit.
En als dan de passen en de ademhaling gelijk vallen is het perfect en lijkt het of er niets aan de hand is.
Niet vergeten op de ademhaling te concentreren anders gaat het wel mis.
Me happy.
Mooie dag mede (s)toppers !

Cactusmuis

169 dagen gestopt -

Niet minder

Lang dacht ik dat ik beter niets kon posten over mijn niet aflatende behoefte aan roken. Dat het niet motiverend zou zijn voor mensen. Toch is ook dit een kant van de medaille. Ik zal toch niet de enige zijn die nog steeds zin heeft in een sigaret? Die niet vind dat het stinkt en die minstens 2-3 x pd zegt "ohh ik heb zin in een sigaretje".

Ik zoek constant naar momenten om mezelf in te prenten waarom ik niet meer wil roken. Hoeveel beter het racefietsen gaat zonder nicotine in het systeem bv. En nog een stuk of 10 redenen.

Ik vind het jammer dat ik niet al meer verlost ben, nog steeds met de verslaving worstel. Ben ik de enige die na bijna een half jaar rookvrij te zijn, snakt naar een sigaret?

Liefs Nathalie

Pkoppelaar

30 dagen gestopt -

Feestje

Vandaag mijn verjaardag gevierd,  kwamen niet veel mensen…...had er zat uitgenodigd ongeveer 1,5 maand geleden, maar soms gebeurd het dat je in eens andere afspraken enz hebt tja is niet anders. Maar ondanks dat was het super gezellig. Heb vanmiddag wel om mezelf moeten lachen, ik zit in de tuin met een bakkie koffie…...mijn hondje Monty is aan het zeuren dat hij uit wil…...ik pak mijn kop koffie en zeg tegen hem…..ff wachten hoor vrouwtje moet ff roken dan laat ze je uit😂😂😂😂😂😘maar ik rook helemaal niet meer, waar komt die onzin vandann. Heb mijn koffie op gedronken en ben hem even uit gaan laten maar had echt zo iets van mmmmm hoe kom je erbij.

Vanavond waren er nog twee vrienden en die roken beide, ik heb er ondanks dat ik flink biertje op heb geen moment behoefte aan gehad, soms kwam de geur mijn kant op en had op dat moment bah dat stinkt😃.

Dus al met al leuke middag/ avond gehad maar in mijn geval wel relaxed en rookvrij…......ik ga nu (00.54 uur) mijn bedje opzoeken.
Weltrusten allemaal😴😴😴😴😴

Bouwhuis

233 dagen gestopt -

Mm eerste rookvrije verjaardag...ik zeg TROTS op mezelf 🙈🙈

Jokija1954

2473 dagen gestopt -

Quote 2321

Incognito

8 dagen gestopt -

Beloning 5 dagen gestopt

5 dagen gestopt

Op 22 Jun 2019

alweer 5 dagen en wat gaat het toch snel, en wat gaat het ook goed. Toen ik een maand geleden besloot om te gaan stoppen zag ik er als een berg tegen op vooral omdat de vorige keer zo ontzettend moeilijk ging maar ik denk dat ik er nu beter achter sta om te stoppen dan de vorige keer.
Verschil is ook dat toen ik weer begon ik eigenlijk niet meer zo genoot van de sigaret dan voorheen, vandaar ook het filmpje wat ik heb gemaakt van mezelf wanneer ik toch eens ga twijfelen maar ik betwijfel of dat wel gaat gebeuren want geniet toch echt van het niet roken.

Nog een uur en dan komen de vrienden voor de bbq, daar zijn 2 rokers bij en ik ben benieuwd hoe mij dat af gaat. Toch hou ik aan mijn voorgenomen afspraak en ik drink geen alcohol om zo toch geen trigger te krijgen want een peuk hangt dan zo aan je lippen. Morgen ook weer werken en ook met rokers, ben benieuwd hoe dat gaat en of ik het roken dan mis, uiteraard gaat mijn kubus mee om toch wat te doen hebben met mijn handen. Kijken of mijn collega’s en cliënten het opvallen dat ik überhaupt gestopt ben want heb het dit keer ook niet wereldkundig gemaakt

Wens jullie allemaal een fijne en mooie zaterdag toe en voor degene die net als mij gaan bbq-en, geniet ervan en laat alleen die bbq roken 🤪

Lia1972

342 dagen gestopt -

Flabbergasted.....🙄

Om 16.00 afspraak in het ZH. Even na 4 liep er een patiënt bij de arts weg. Pas 15 minuten later mocht ik naar binnen.

Na de vragen die de arts met mij doornam, zoals: hoe is de stoelgang, ervaar je pijn in de buik, is er gewichtsverlies etc. kwam zij met de uitleg dat ze geen scopy wilde doen. Zo op het eerste gezicht was het geen noodzaak, want de poliepen die weggehaald zijn vorige keer, hebben dus 10 à 15 jaar nodig om fout te worden. En bij het doen van een scopy zijn ze toch meer terughoudend geworden, vertelde zij. Het gaat niet altijd goed, het is ernstig belastend.

En hoofdpunt: van de Fenatlyn i.c.m. met het lichte roesje had ik een allergische reactie gekregen. Dit klopt: ik kreeg gelijk medicatie na de scopy én mocht het 1e uur na medicijninname niet weg. Dit mocht pas nadat de arts mijn ademhaling en huid etc gecontroleerd had. Ik was benauwd en overal kwamen bulten op. Nu sinds er astma bij mij is geconstateerd ondersteepte dit dat ze weigerde toestemming te geven.

Ik heb nog aangegeven dat de MDL arts en mijn huisarts verleden keer zeiden dat ik over 5 jaar terug moest komen.  Hierop ging zij haar collega arts bellen, maar die allergische reactie baarde ook die arts grote zorg. En hij drong erop aan dat het gevaarlijk kon zijn.

Tja… die allergische reactie staat nu groot in mijm ECD dossier, voor een iedere professional te vinden. En ik reed dus zonder afspraak naar huis.

Ik ga dus mee met het bevolkingsonderzoek en ik hoef niet in mijn vakantie voor een scopy. (had hem zelf bedacht voor in mijn vakantie omdat ik vorige keer een paar dagen brak was geweest…)

Opgelucht enerzijds wél, anderzijds raar dat dit risico niet eerder benoemt is geweest als risico. Had me een rit bespaard…

Van te voren piekerde ik soms. Maar roken is geen overweging geweest. Ik ben daar klaar mee!

Jokija1954

2473 dagen gestopt -

Quote 2320