Recente blogs

Ilzevalentino

Geen stop status -

Golden Goose Outlet shoes higher

Animal prints are fun but a person’s are not thoughtful how you use them, may easily earn you look imprudent. Too much animal- a leopard dress, plus a croc bag, and matching croc shoes will enable you to look beastly! Keep it simple in order that it doesn’t look costume-like. Just add 1 animal print accessory much like handbag or belt the pared down outfit and also will look so while in sophisticated. It will be the difference between fashion Victim and fashion Victory!

When the Roman Empire fell as 5th century, the west entered the dark some time. Ignorance, superstition, and plagues were an order of the day. It wasn’t an united government that rose to the cry for help. Had been the Roman Catholic Church and later the Reformed Church that ministered towards needs from which came hospitals, schools, orphanages, and assisted living groups.

Sneakers aren’t only comfortable shoes; they are super easy to wear and tend to be made to resist extreme walking conditions (a characteristic which definitely will not likely match associated with us shoes higher heels). Most sneakers are available low so as not to strain the legs. However continuing demand for sneakers however, there are new https://www.goldengooser.com/ styles which have been applied on sneakers. Moment has come here how the wedge sneakers make its entrance.

We’re all holding on to https://www.goldengooser.com/ Golden Goose Outlet some bumpers in this life, but what shall we be held flying by right since may be well worth letting go to obtain? If we let go today, where might we discover ourselves? Growth is imminent on a deserted path to somewhere.

Incognito

8 dagen gestopt -

Dag 4, last van de routine

Dag 4 en een hele drukke dag, waarbij ik nu eens de keerzijde merkte van het stoppen met roken. Nee het roken zelf heb ik tot nu toe vandaag niet gemist, zelfs niet aan gedacht (wat een bevrijding) maar…... Morgen huis vol vrienden en we willen bbq-en dus moest de keuken in om alles al voor te bereiden en klaar te maken zodat ik morgen niet in de keuken sta. Nou dat geweten vanmiddag om 13 uur de keuken in en net klaar, denk wat ben ik toch moe daar heb ik normaal geen last van, bedenk ik mij zonet dat ik hele middag door ben gegaan zonder een pauze, normaal rookte ik dan wel paar peuken tussendoor en nam dan ook bakkie leut, vandaag dus niks tja daar moet ik blijkbaar aan wennen dat ik niet moet vergeten om pauzes in te lassen.

Gisteravond miste ik ineens iets in mijn handen, normaal zat daar altijd die peuk tussen en ook als ik mij verveelde of even onzeker was in grote groepen dan pakte ik altijd mijn vertrouwde peuk, nu mis ik dus iets in mijn handen. Maar oplossing gevonden, ben mijn lades eens gaan nakijken en hoe ik eraan kom en van wie ik het gekregen heb????  Maar het werkt erg prettig dus nu steeds deze kubus bij me zodat mijn handen lekker bezig zijn

En uiteraard weer een voordeel van het niet roken, ik stink niet en je werkt door als je druk bent 😂
Grootste voordeel wat ik vandaag merkte is dat alles zo lekker smaakte, heb meer gesnoept in de keuken dan ik voorheen altijd deed

Zo nu lekker kop koffie en ga ik hier het rokersblog eens door spitten. Wens jullie allemaal een fijne en mooi rookvrij weekend toe

Hwzn

2155 dagen gestopt -

En alweer vrijdag

ps. stoppen met roken is een marathon en geen sprint.

Fijn weekend,

8-)

Julienne

145 dagen gestopt -

’E-sigaret net zo verslavend als roken’

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/129345244/e-sigaret-net-zo-verslavend-als-roken

ps @Balling….je hoeft het niet op te zoeken hoor >  ik sta al in je trollen dagboek

Ladygogo

116 dagen gestopt -

Beloning 2000 peuken niet gerookt

2000 peuken niet gerookt

Op 20 Jun 2019

Hatseflats, hatsikidee en asjemenou.

Lia1972

342 dagen gestopt -

Onderzoek.... kak 🤫 !

Morgen na mijn dienst afspraak zh. Het is weer tijd voor 5 jaarse scopy, dus ik heb het voorgesprek. En al hoewel ik steeds zei : "blij dat ik mág, ik sta niet voor een voldongen feit, de ziekte K blijf ik mogelijk voor…" merk ik toch een opstekende onrust. Ik droom over ziek zijn en ben best bang als ik dan wakker word. Bang dat ze 5 jaar terug poliepen vergeten zijn of niet hebben gezien.

Of de duvel er mee speelt: mijn moeder kon niet stoppen met praten afgelopen dinsdag, over al haar kennissen die allemaal K hadden. En vandaag vertelde mijn vriendin dat zij donderdag horen of haar moeder het gen heeft en zo já, wanneer mijn vriendin en haar 2 zussen worden getest dan….

Wij kunnen in NL veel en zijn op veel fronten qua gezondheidszorg vooruitstrevend…

Ik heb geen FB bericht nodig om stil te staan bij K. En met regelmaat dwalen mijn gedachten af naar Gijsbert een blogger die hier bekend was… of anderen die de strijd verloren..

Ook al is er stress en maken we ons druk, LEEF want dat doe je maar 1x, en doe.dit het liefste rookvrij en al bloggende, daar heeft iedereen wat aan !

Incognito

8 dagen gestopt -

Beloning 3 dagen gestopt

3 dagen gestopt

Op 20 Jun 2019

Alweer 3 dagen gestopt en het gaat nog steeds goed. Uiteraard heb ik wel de trekmomenten maar doorsta ze heel goed. Het voordeel wat ik vandaag van het stoppen heb ervaren is, hoe schoon mijn tuintafel blijft. Voorheen rookte ik hier altijd omdat ik binnen niet rookte en door het roken lag er voornamelijk veel as en shag op tafel. Nu is de tafel heerlijk schoon en staat er zelfs een plantje erop te pronken ipv een volle asbak. En bijkomstig voordeel is dan ook dat je geen brandgaten meer hebt in je kleding, want bij mij viel er nog wel eens een vonkje af.
Morgen vrijdag en dat was ook de dag dat ik weer voor een week lang shag inkocht, dus morgen het eerste geld in mijn rokerspotje.

Jokija1954

2473 dagen gestopt -

Quote 2319

Quidam

1027 dagen gestopt -

Dreuge Worst

Niet meer roken is feitelijk heel simpel. Het enige wat je moet doen is geen rolletje papier met daarin tabak of cannabis of gras of wat dan ook meer in de fik te steken en vervolgens de rook te inhaleren. Hoe anders is dat met het geen suiker of tarweproducten meer te willen eten. Dan zit het hele verhaal ietwat anders in elkaar.

Zo liep ik vanmiddag in de Aldi en dan kom ik al vrij vlot na binnenkomst het brood tegen en dus ook het suikerbrood en de croissantjes en de pecannoten koffiebroodjes om kort daar dan weer na oog in oog te staan met de roze koeken. Nu zou je daar dan natuurlijk wel een keer aan toe kunnen geven want ik hoef echt niet roomser dan de paus te zijn, maar als ik dan toch de behoefte voel om enigszins te zondigen kan ik wel andere dingen bedenken zoals bijvoorbeeld Groningse of Drentse droge worst en een wit biertje, die ik vanmiddag dan ook maar beide mee naar huis heb genomen.

De kilo’s gaan dan wellicht er niet zo snel meer af, maar de cm’s van mijn buikomvang en van mijn bovenbenen zijn nog steeds aan het verminderen en dat is goed. :)

Op naar de volgende kledingmaat….. want ook deze nieuwe spijkerbroek begint al weer net als de vorige maat danig te slobberen.

Skik – Dreuge Worst

Ladygogo

116 dagen gestopt -

Er een potje van maken 🍳

Deze week las ik ervaringen over niet roken en jawel…. een nadeel van niet roken werd ook genoemd. Nadat er in jaszakken van alles werd gevonden, behalve een aansteker, waren de buren de reddende engelen: het gas kon aangestoken worden en een potje gemaakt. Toppunt van gestopt met roken…. niet kunnen koken. Leuk dat dit geblogd werd.

Een net gestopte schreef dat hij kan genieten van de regen/hagelbui, kijkend door het raam naar buiten en dat hij zich niet hoeft af te vragen of het nog lang duurt, om te kunnen roken.

Zelf merk ik wat een rust niet roken brengt. Mocht je het leuk vinden (en tijd hebben gnif), dan kan je mijn blog ‘rook vrij’  lezen. Dit blog schreef ik na 1 maand niet roken.

Sommigen kennen me al een beetje hier….. ik ben niet kort en bondig en ja ja ik weet ut, misselijk makend positief. De sombere onvoorspelbare kant daar wil ik jullie niet mee entertainen. Dat is mijn persoonlijke keuze hoe ik daar mee deal.
Ah wel, dit gezegd hebbende…. mijn voordeel van niet roken is o.a. rust en komt op vele manieren tot uiting: langer in bed blijven liggen bijvoorbeeld.

Ik ga een nadeel bedenken, daar kom ik zo gauw niet op.
Wat zijn jullie ervaringen met niet roken,  voordeel/nadeel.
Ik ben benieuwd.

Jokija1954

2473 dagen gestopt -

Quote 2318

Angelaa

39 dagen gestopt -

Beloning 500 peuken niet gerookt

500 peuken niet gerookt

Op 16 Jun 2019

Ik denk ga toch eens even kijken hoe het nu gaat!
Ik kon kiezen of 30 dagen gestopt of 500 sigaretten niet gerookt.
Ik kies toch voor de 500.. wat inmiddels al 563 is! Wat een prestatie. Wel privé tegen slagen gehad en wat ik als eerst dan zal doen is roken. Er werd mij zelfs gevraagd nouja gezegd ik was zo bang dat je zal gaan roken.
Maar nee ik ben sterk en ik ga door. Hoe lastig het soms nog even is. Ik ga door. Als ik naar me meisje kijk weet ik waar ik het voor doe! En ze is gelukkig ook trots op Mama! Als zij rook ziet zegt zij "mama jij rookt niet meer" en dan voel ik me nog trotser dat ik kan zeggen! Klopt mijn honnepon Mama rookt niet meer! 💪

Incognito

8 dagen gestopt -

Dag 2

Vandaag ging het weer goed, een paar moeilijke momenten gehad maar goed door gekomen. Je moet maar zo denken het doet niet zeer zo’n trekmoment, je word er ook niet ziek van en je gaat er ook niet van dood, met de hamer op je vinger slaan doet wel zeer en lijkt mij erger. Dus even afleiding zoeken en dan gaat het weer. Probeer ook minimaal 1x per dag een positief effect te zien van het stoppen, vandaag was het dat ik niet buiten in de regen/hagel hoefde te staan om te roken, hoe lekker is dat, ik kon gewoon voor het raam genieten van de regen/hagelbui en hoefde mij dit keer niet af te vragen of het niet te lang zou duren omdat ik nog moest roken, lekker toch.

En het tweede voordeel dat ik vandaag mocht ervaren was dat mijn partner het opviel dat ik niet meer liep te piepen, zelf was mij dit nog niet opgevallen maar inderdaad ik piep niet meer en merk ook al dat ik wat meer lucht binnen krijg, heerlijk die gezonde frisse buiten lucht zo mijn longen in ipv de rook.
Op na morgen

Supernova

6 dagen gestopt -

Gestopt met roken

Vandaag beslist er mee te stoppen. Het zit al veel langer in mijn hoofd. Maar nu is de stap in het avontuur gezet.