Recente blogs

Jodie04

977 dagen gestopt -

@Jokija1954, 8 jaar gestopt.

Op woensdag 16 september is @Jokija1954 8 jaar, dus ACHT JAAR, gestopt met roken.  Jarenlang was zij de eerste en beste spreuken plaatster hier op het blog.  Ze zoekt de mooiste voor ons uit. Ook heeft iedereen wel eens lieve en opbeurende reacties gekregen van haar.
Kortom, Feliciteer haar hier op een blog speciaal voor haar.
Wel even een @ ervoor zetten. Want dit blog is er speciaal voor haar. Spreuken, afbeeldingen, muziekje, alles mag en kan. Ze verdiend het als een van de trouwste blogster hier.
En ik, ik ben onwijs trots op haar. Gefeliciteerd @Jokkija1954.

Drj

9 dagen gestopt -

Zucht....

En dan gaat het 1,5 dag goed. Nergens last van. Dan zie ik op het werk ineens een avondje voor me met een bak koffie en een peuk en dan gaat dat beeld niet meer weg. Ik heb er helaas aan toegegeven en een pakje gekocht. Maar ik voel me nog steeds gemotiveerd! Ik moet gewoon niet meer toegeven daaraan. Ik geef in ieder geval nog niet op!

Jokija1954

2928 dagen gestopt -

Quote 2756

Anna30

3100 dagen gestopt -

De heetste prinsjesdag ooit β˜€οΈ

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Eline869090

Geen stop status -

Lachen met roken :-D

Een dom blondje is in de usa op vakantie. Ze staat bij een bushalte een sigaret te roken, maar het regent en haar sigaret gaat uit. De vrouw naast haar staat ook een sigaret te roken. Zij echter pakt een condoom uit haar tas rolt die over haar sigaret heen en rookt gewoon door. Het domme blondje denkt: β€œDat is een goed idee” en loopt naar een nachtwinkel. Ze zegt tegen de man achter de toonbank: β€œOne condom please.” De man antwoord : β€œWhat size?” waarop het blondje antwoord : β€œI don’t know, but it has to fit a Camel”.

Severins

6 dagen gestopt -

champix

goedemiddag allemaal.

nog 4 dagen en dan is het zover dan stop ik met roken
met behulp van champix momenteel zit ik nog op 2 x 0.5mg
maar morgen ga ik over na 2x 1 mg ben best een beetje huiverig over de verhoging
zolang ik me er niet teveel mee bezig houd,zal dat vast ook wel goed komen.
de sigaretten smaken nu al niet zo lekker meer en kan ze makkelijker laten dus dat is een goed begin
het echte werk zal zondag beginnen.

fijne dag allemaal x

Anna30

3100 dagen gestopt -

Dinsdag 15 sept 2020❀

Gaan vandaag weer naar de pedicure om weer een schoenmaat minder te krijgen .
En gaan genieten van de β˜€οΈ
En we roken vandaag niet .
Warme woensdag,
Liefs Alida πŸ§žβ€β™€οΈ

Niama

41 dagen gestopt -

Beloning 500 peuken niet gerookt

500 peuken niet gerookt

Op 15 Sep 2020

Op de 1e paar β€œstopdagen” met ontwenningsverschijnselen na, waren de afgelopen dagen het lastigst. Lastig? Ik vond ze verschrikkelijk! Urenlange hunkering naar een sigaret. Ik denk omdat ik slecht in mijn vel zit en de sigaret vooral bij dit soort momenten/gevoelens mijn toxic best friend was….. Ondanks dagen lang urenlange hunkering naar….. geen moment getwijfeld om wel te roken. Ik zie alleen op tegen de komende dagen….. Fijne dag en voor wie kan…..geniet van het prachtige weer!!πŸ’ž

Anna30

3100 dagen gestopt -

Goede nachtrustπŸ’€

Fijne avond allemaal en tot morgen .
Liefs Alida πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ§žβ€β™€οΈ

Sylvie

22 dagen gestopt -

afscheid nemen bestaat wel

44 jaar deelden we lief en leed, in sickness and in health. Ik was pas 16 en naΓ―ef, jij was een doorgewinterde verleider en dus was ik binnen de kortste keren verkocht. In de beginjaren was er niets aan de hand, mijn vrienden en vriendinnen waren ook weg van jou en mijn ouders hadden geen enkel bezwaar tegen je.
Langzamerhand veranderde dat, terwijl jij steeds meer grip op me kreeg, haakte de een na de ander af. En uiteindelijk kon ik me eigenlijk nergens meer vertonen met je. Ik was samen met jou een paria geworden. Maar ik kon – dacht ik – niet zonder je en ik bleef je binnenhalen en ook (veel) voor je betalen. Het benauwde me steeds meer, maar de angst om je kwijt te raken was sterker. Zonder jou kon ik het leven niet aan dacht ik. Liever geen leven dan een leven zonder jou.
Maar wat is dat voor een waanzin! Ik wil wel leven, ik wil wel vrij zijn ik wil wel van alles doen en laten zonder jou er steeds bij te hebben. Dus de knop is nu om: ik hoef je niet meer, ik wil je niet meer, ik heb je niet meer nodig en ik walg van je!!
En oja er zullen moeilijke momenten komen, momenten waarop ik weer denk niet zonder je te kunnen. Maar die momenten gaan voorbij, duren steeds minder lang en komen steeds minder vaak. Wat nu telt is dat ik zo blij ben dat ik van je af ben en ik verdom het om nog ooit in jouw netten verstrikt te raken. Daar heb ik al veel te lang in vast gezeten.
1-9-2020 gestopt met roken

Dona

19 dagen gestopt -

Beloning 200 peuken niet gerookt

200 peuken niet gerookt

Op 13 Sep 2020

Vandaag een erg lastige dag😳 vanavond maar even te fietsen en dan morgen maar hopen op een betere dag! We houden volπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Verena1978

28 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 14 Sep 2020

Met af en toe toch wel trek in een sigaret. Maar toch de verleiding weerstaan πŸ’ͺ

Jokija1954

2928 dagen gestopt -

Quote 2755

Tonnie78

320 dagen gestopt -

Nieuw

Vandaag ben ik ruim 10 maanden gestopt en ik denk dat ik veilig kan zeggen dat ik lichamelijk niet meer verslaafd ben.
Maar dat hoofd 😱 sinds een week ben ik echt weer aan het vechten met mezelf.
Ik heb gemerkt dat het lezen hier mij helpt, daarom voor de eerlijkheid maar zelf ook een profiel aangemaakt.