Recente blogs

Pkoppelaar

149 dagen gestopt -

Vecht en overwin

.

Trixegstorf15

22 dagen gestopt -

Toppie

Yes gaan er helemaal voor😁😁

Jokija1954

2592 dagen gestopt -

Quote 2434

Quidam

1146 dagen gestopt -

Niet vergeten

Craving

34 dagen gestopt -

Fietsen naar Santiago de Compostela

Bijna 3 jaar geleden hier gepost dat ik naar Santiago de Compostela wilde fietsen.
Jodie vroeg mij er naar.
Ik heb de tocht volbracht en het was fantastisch.
Heb onderweg een blog bijgehouden.
Adres van dit blog is https://kelder.reislogger.nl/
Voor volgend jaar staat er een fietstocht naar Rome in de planning

Anna30

2764 dagen gestopt -

Weekend mopje

Er kwam een boer bij de dokter.

De boer had tijdens zijn werk een flinke jaap opgelopen in zijn hand, die gehecht moest worden.
De dokter ontsmette de wond, begon met hechten, en besloot tijdens de klus een praatje met de boer te maken. Al vlug kwam het onderwerp op politici. Wat vond de boer van deze beroepsgroep?

De boer zei: β€˜De meeste politici zijn paalschildpadden.’
De dokter fronste. β€˜Paalschildpadden?’
β€˜Jazeker. Als je langs een weiland rijdt en je ziet een schildpad balanceren bovenop een paaltje van een omheining, dan is dat een paalschildpad.’

De boer ziet de uitdrukking van onbegrip in de ogen van de dokter, en legt uit:

β€˜Je ziet die schildpad boven op die paal en je weet dat hij daar niet uit zichzelf is gekomen. Hij hoort er niet thuis en hij heeft geen idee wat hij daar moet doen. Hij zit duidelijk op een hogere positie dan hij aan kan en je vraagt je oprecht af welke idioot hem daar heeft neergezet.’

De dokter knikt bedachtzaam en denkt: dit moet de beste beschrijving van een politicus zijn die ik ooit heb gehoord.🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Johnp2

11 dagen gestopt -

Eerste week

Sehnsucht, weinig, soms wel t gemoed.
Gewoonte. Aangeleerd.πŸ€ͺ Mijmeren @Mies
Vooral meer fris meer lucht. Werd een keer tijd.

Pisces

340 dagen gestopt -

Nieuw dieet tegen anti-rook kiloos

Heb ik weer!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Dus, ik ben in de Dirk en koop een zak Purina hondenvoer voor mijn hond. Ik sta in de rij voor de kassa en zo’n vrouw achter me vraagt of ik een hond heb.
Waarom zou ik anders hondenvoer kopen, TOCH?
Dus ik zeg impulsief, nee, ik heb geen hond, ik begin gewoon opnieuw aan het Purina Dieet, ik zou er waarschijnlijk niet aan moeten beginnen want de vorige keer eindigde ik in het ziekenhuis. Maar goed, ik was 20 kilo kwijtgeraakt voordat ik op de IC wakker werd met allerlei slangetjes die uit bijna elke ingang van mijn lijf kwamen en infusen in allebei mijn armen. Ik vertelde haar dat het op zich een perfect dieet was. Alles wat je hoeft te doen, is een handvol brokken in je zakken stoppen en wanneer je trek hebt, dan neem je een brok. De voeding is qua voedingswaarde compleet, dus het werkt goed en nu ging ik het opnieuw proberen (bijna iedereen luisterde op dat moment geboeid mee). Ze keek me aan alsof ze water zag branden en ze vroeg of ik op de IC was beland omdat ik vergiftigd was door dat hondenvoer. Ik zei: β€œnee, ik stapte van de stoep af om aan een poedels kont te ruiken en toen was ik door een auto geschept.” Ik dacht dat die knul achter haar een hartaanval zou krijgen van het lachen, hij bleef erin! Je kunt maar beter opletten wat je me vraagt want je kunt zo’n antwoord verwachten. Ik heb alle tijd van de wereld om gekke dingen te bedenken om te zeggen…
Nu je dit gelezen hebt, moet ik je wel in alle eerlijkheid bekennen dat ik bovenstaande gekopieerd heb. Dus, kopieer dit en laat een ander ook lachen, ik wilde je alleen even laten lachen

Exit

21 dagen gestopt -

Dag 18

Gaat hard ineens met de dagen. Goed teken dus. Vanmorgen lang uitgeslapen voor het eerst sinds jaren. Droomde weer eens over een ex ..ging hertrouwen met m dus tja dat had even tijd nodig hahaha…wat een bullshit droom ik steeds. Maar goed…inslapen ging ruk…verder is t te doen allemaal…soms wel ff zin in u weet wel maar dat is de gewoonte niet omdat ik het lekker zal vinden…geef mij maar gebak of een lekker stukje oude kaas mmmmmm….fijn weekend allemaal !

Frans06

3 dagen gestopt -

En weer ging het mis.

Beste mensen,  ja weer ging het mis. Weer gerookt. En ik zou het melden als ik trek had en heb dat niet gedaan. Waarom niet. Ik weet het niet meer. Het was allemaal te veel. Het enigste goede is dat ik nu mijn probleem opgelost heb en mij weer bij jullie kan aansluiten. Want dat is wat ik wil!!

Jodie04

641 dagen gestopt -

Herkenbaar?????

Deze kwam zomaar spontaan langs op mijn fb pagina… Voor mij herkenbaar… De glaasjes op tafel, de huisarts die rookte, de tafelaansteker…Alleen mijn moeder rookte niet, dus ik heb niet aan de waslijn gehangen om uit te dampen….

Fijn weekend…

Anna30

2764 dagen gestopt -

Hoi (S)toppe

Ik heb weer een mooi rond getal gezien de gestopte dagen .
Ik ga iedereen een fijn rookvrij weekend
Ene vandaag roken we niet .
Gr Alidaβ˜•πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Pisces

340 dagen gestopt -

Mateloosheid

Mijn vader verweet me vroeger al dat ik geen maat kon houden ....
Omdat ...nu ik er over nadenk dat ook zo is ...het is zelfs mijn grootste probleem .
Zolang ik ergens niet aan begin is er geen probleem ...
Geen wijn en dat boeit me niet eens ,wel wijn en ik ga door tot ik weggerold kan worden
Geen spelletje en ik vind wat zinnigs om te doen . maar begin ik aan een spelletje dan is het zo middernacht
Niet snoepen ....tot ik die eerste neem is het geen probleem ...heb ik eenmaal de smaak in mijn mond dan rust ik niet tot het op is
Zo dus ook het roken .....een paar per dag is ondenkbaar ...het is alles of niets
Nou…niets dan maar
=verslaving dan gelijk aan mateloosheid ?
Wat is het volgens jullie ?
En dit alles komt boven omdat ik vannacht gedroomd heb dat ik weer rookte en veel van jullie weten dat dat eng is omdat die dromen wel bedrog zijn maar griezelig echt lijken .
Zo opgelucht vanmorgen dat het niet waar was !!

Bully

2467 dagen gestopt -

Vrouwen.......

Huurmoordenaar gezocht

De CIA had een vacature voor een huurmoordenaar. Nadat alle background checks, interviews en testen gedaan werden, waren er drie kandidaten over… twee mannen en een vrouw. Voor de laatste test namen de CIA agenten 1 van de mannen naar een zware metalen deur en gaven hem een geweer.
"We moeten weten dat je onze instructies altijd zal volgen, wat de gevolgen ook mogen zijn. In deze kamer zit je vrouw in een stoel, vermoord haar!"
De man zei:
"Dat meenje toch niet, ik zou nooit m’n vrouw kunnen vermoorden."
De agent zei:
"Dan ben je niet de correcte persoon voor deze job."

De tweede man werd dezelfde instructies gegeven hij nam het geweer en ging in de kamer, alles was stil voor ongeveer vijf minuten, dan kwam de man uit de kamer met tranen in zijn ogen.
"Ik heb het geprobeerd, maar ik kan m’n vrouw niet vermoorden."
De agent zei:
"Dan ben je niet de man voor ons, neem je vrouw en ga naar huis."

Tenslotte was de vrouw aan de beurt, ze werd dezelfde instructies gegeven om haar man te vermoorden. Ze nam het geweer en ging de kamer binnen, schoten werden gehoord, het ene na het andere. Dan hoorden de agenten geschreew en geklop op de muren. Na een paar minuten was het weer stil, de deur opende traag en daar stond de vrouw. Ze veegde het zweet van haar voorhoofd en zei:
"Dit geweer was met losse flodders geladen, ik heb hem met de stoel dood moeten slaan."