Recente blogs

Jojo67

46 dagen gestopt -

Dit blijft hangen, sorry :)

Geweldige tekst, leuke melodie. Dit kunnen we wel gebruiken in deze rare tijd.
https://www.facebook.com/anita.snoeck.1/videos/3608598995880299/

Jokija1954

2759 dagen gestopt -

Quote 2586

Susanne1980

28 dagen gestopt -

Beloning 300 peuken niet gerookt

300 peuken niet gerookt

Op 27 Mar 2020

Weer een mooie beloning!
De laatste dagen gaat het op en af.
Enerzijds zijn er de ‘genietmomentjes’ maar ik heb ook een erg kort lontje en dat is soms lastig met een zoontje van bijna 3 in combinatie met de Corona-maatregelen….
Het vreemde vind ik dat ik echt geen sigaret meer wil roken maar tegelijkertijd wel het gevoel wat erbij hoort heel graag wil ervaren. De opluchting, het vertrouwde en ontspannende gevoel….heel apart dat er dus blijkbaar een onderscheid is tussen die twee dingen.
Ook heb ik ontdekt dat het ‘opgeven wanneer het lastig wordt’ en het weglopen voor moeilijke dingen’ een soort identiteit is geworden, ik doe dit namelijk al heel erg lang op elk gebied van mijn leven. Door deze stop-actie (ik zeg bewust geen poging) komt dit blijkbaar naar boven, als een soort van valkuil waar ik nu eens niet in wil lopen. Dus bij deze visualiseer ik er een rood-wit lint omheen en ren ik er lekker voorbij 💪

Quidam

1313 dagen gestopt -

Scale alert

Zag ik vanmorgen opeens dat ik nog maar 5 kilo te gaan heb voor dat ik op mijn oude gewicht ben. Dat klinkt overigens leuker dan dat het in werkelijkheid is, omdat het maar net ligt aan wat je je oude gewicht noemt.

Vandaag, terwijl de meeste mensen hun tweede thuiswerkweek er op hebben zitten is het voor mij, als ik goed geteld heb dag 40 van mijn zeer vrijwillige thuis blijf actie. Oftewel ergens halverwege februari spatte het snot al in hevige niesbuien in een papieren zakdoek. Omdat mijn weerstand toch al jaren, als in mijn hele leven zwaar kloten is en ik geenszins de behoefte voel om de pijp, op korte termijn, aan Maarten te geven ben ik zo veel mogelijk dan dus ook thuis. Veel vaker dan drie keer per dag zie je mij dan ook niet buiten, want ja mijn hond wil wel graag naar buiten.

Roken doe ik natuurlijk niet, maar eten en drinken des te meer. Who cares ……. zou je bijna gaan roepen… ware het niet dat ik juist om gezondheidsredenen af diende te vallen…. Maar aan de andere kant… who cares met dat coronavirus op de loer?

So far so good. Ik ben in ieder geval nog altijd koortsvrij en dat wil ik heel graag zo houden. Overigens ook rookvrij, maar dat had ik al genoemd. :)

Ramses in 2009 op z’n 76ste en eergisteren Liesbeth op haar 75ste overleden. Twee iconen die ons prachtige muziek hebben gegeven….. dit is er slechts 1:

Tot de volgende keer en hou vol.

Gaiagaiagaia

30 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 27 Mar 2020

Kan mij niet snel genoeg gaan! 20 dagen in the pocket 😊

Eliza

89 dagen gestopt -

Beloning 1500 peuken niet gerookt

1500 peuken niet gerookt

Op 26 Mar 2020

1500 😳 is echt heel veel., toch allemaal links laten liggen! Vooral in deze tijd ben ik heel blij dat ik gestopt ben!

Johnp2

177 dagen gestopt -

Dag na dag


Uit mijn jeugdige jaren🤣nou ja. Was jonger dan nu. Kwam haar recent tegen 👍 op de een of andere manier geraakt. Vond t een bijzondere vrouw met bijzondere stem

De dagen gaan voorbij. Nog ff dan een half jaar.

Uitzonderlijke tijd nu.
Vanmiddag thuis gewerkt.
Blijf fit, zorg goed voor jezelf
Enne
Niet roken past daar helemaal bij.👍

Jokija1954

2759 dagen gestopt -

Quote 2585

Jokija1954

2759 dagen gestopt -

Nee ik ben je niet echt vergeten,

En laat het nu aan iedereen weten.
Onze bloggenoot @Sophialaloren had gisteren haar geboortedag.
Waar mee iedereen haar feliciteren mag.
was vast een rare coronaverjaardag.
Ik doe het expres vandaag om deze spreuk,
want die vind ik nl. erg leuk :lol:

Anne-mieke hopelijk had je toch een beetje gezellige dag
en een virtuele zoen voor jou, want dat mag.

Jojo67

46 dagen gestopt -

Week 5

Week 5 is een feit, bezig met week 6. Net even bij P buiten gestaan toen hij een sigaret rookte. Hij klaagde dat de tabak droog was. Al 5 weken geen last van gehad hahaha. Geen trigger om bij hem te staan, wind stond de goede kant op. Al een hoop eurootjes bespaard, de stapel bankbiljetten groeit gestaag. De snoerloze stofzuiger wordt iets voor mei denk ik. Ik ga verder met stoppen.

Jodie04

808 dagen gestopt -

Hold in and go


Fijne rookloze dag, maak er wat van.
Samen staan we sterk.

Jokija1954

2759 dagen gestopt -

Quote 2584

Sarah13

15 dagen gestopt -

Lord, Lord, Lord

Zo goed als twee dagen gaande.  Heel veel van de tijd gaat het mieters.  Af en toe wil ik mensen pijn doen en dingen stuk maken.  Dit herken ik van voorgaande keren.  Ik lees heel veel blogs en zie dit weinig terug.  Dit kan twee dingen betekenen: ofwel ben ik hier redelijk alleen in ofwel zijn mensen niet heel eerlijk.  Voorbeeld: er steekt bij mij een vlaag op (ik kan het niet terdege omschrijven, maar het is héftig) en als dan op precies dát moment iemand in mijn nabije omgeving een appel gaat eten is dat geluid (terwijl ik er nu aan denk is het al voldoende om compleet lós te gaan) genoeg om die persoon bij de oren te grijpen en een walgelijk dikke kopstoot vol in de tronie te geven.  Het is sterker dan mezelf.  Ik dóe het natuurlijk niet.  Dat zou raar en niet op zijn plaats zijn.  Maar de dráng…  Het wíllen…  Dat is f*kking sterker dan een peuk willen opsteken. 
Anywho, ik heb mezelf in bed gestopt en iedereen is nog intact.  Heel veel waar ik weerstand aan moet bieden…

Sara1963

38 dagen gestopt -

25 en 500

Hoi, daarnet twee beloningen ontvangen…. 25 dagen niet roken en daardoor 500 sigaretten niet gerookt.
Best weer trots op mezelf en bovenal verwondert dat t me zo gemakkelijk afgaat. Tot nu toe geen echt moeilijk moment gehad. Wel dit weekend toen ik even heerlijk in t zonnetje in de tuin stond de gedachte dat dit t moment was dat ik normaal gesproken een sigaret opstak….. Maar gedachte was ook zo weer weg. Mijn slapeloze perioden zijn minder aan t worden, mijn huid gaat er beter uitzien, volgens manlief snurk ik minder, al denk ik dat hij zichzelf altijd hoort. Ik zal toch niet echt snurken 😂😂. Merk alleen de laatste dagen dat ik af en toe korstjes bloed in mijn neus hebt.  Meer mensen hier last van gehad. Las dat dit ook oorzaak in t stoppen met roken kan hebben???
Nou weer n heel verhaal. Iedereen n hele fijne rookvrije avond