Recente blogs

Caroo

9 dagen gestopt -

Poging 2 (2019)

Ieder jaar doe ik meerdere pogingen te stoppen met roken. Meestal stranden deze pogingen al binnen een aantal dagen (en soms uren). Maar dit, zou mijn jaar worden; het jaar waarin ik dan eindelijk stop met roken. Nadat ik op 13 Januari mijn laatste sigaret had gerookt, begon ik aan het boek van Allen Car. Helaas melde dit boek me dat ik pas moest stoppen met roken, wanneer ik het boek uitgelezen had, maar dat mocht de pret niet drukken. Met ups en downs is het me (erop terugkijkend) vrij makkelijk gelukt de peuk te laten liggen. Totdat…

Totdat ik na 5 maanden niet gerookt te hebben, opeens uit het niets een ontzettende behoefte kreeg te roken. Gelukkig bevond ik me op het terras van de sportkantine, waar sigaretten in overvloed waren, ik bietse een sigaret en stak hem op ‘1 misstap in 5 maanden tijd kan wel toch?’. Wat was deze sigaret vies, BAH, hoesten, proesten, ‘wat stinkt dit’ ‘wat is dit vies’. Ik walgde zo van die ene sigaret dat ik er 10 minuten later nog 1 opstak. Zo die smaakte al iets beter. Zo’n 10 sigaretten later was het hoesten gestopt, en was het alsof ik nooit gestopt was.

1 misstap in 5 maanden tijd kan gebeuren; overkomt de beste. Die dag erna zou ik weer ‘verder stoppen’, weer 5 maanden niet roken voordat ik weer zoiets doms deed. Die dag kwam, en helaas was dit na 2 weken en niet na 5 maanden. Weer een fout gemaakt, nu zou ik toch echt het tij keren, voordat ik weer in de val zat.

1 week later stond ik weer met een sigaret in mijn handen.

Iedereen kent de gedachten wel, 1 misstap kan gebeuren, ik ben nu toch al de fout in gegaan, ik stop morgen wel weer, als het alleen bij uitgaan gebeurt is het acceptabel, als het alleen met alcohol gebeurt is het ok.

En dan heel stiekem, voordat je het weet, sta je WEDEROM om 7 uur in de ochtend, buiten voor werktijd een sigaret te roken, en na werk, en na het eten, en bij een drankje.. Tegen iedereen roep je, jaa maar ik ben niet ‘ECHT’ begonnen. Totdat je, je ineens realiseert: Shit, ik ben wel begonnen, ik zit weer in de val.

Het enige voordeel van jezelf realiseren dat je in de val zit is, dat je het je realiseert. Want wanneer je dat realiseert, kan je wederom starten aan een poging, te ontsnappen uit deze val.

Vorige stoppoging heb ik mezelf heel vaak voorgenomen een blog te schrijven, nooit gedaan (wel stiekem heel veel meegelezen). Nu maar direct een blog geschreven en kijken of het bevalt.

Daneyjefferson

Geen stop status -

How

gsdgerHow

Ladygogo

175 dagen gestopt -

🌻 Echtigintechtig 🌻

Voor @Katik

Omdat:
ze vandaag, 15-08-2019, honderdvijftig dagen niet gerookt heeft

haar katermaatje verdwenen is
en dat ze toch niet naar de troost sigaret gegrepen heeft

ik wil weten wat haar uitspraak ‘échtigintechtig een sigaret nodig hebben’  betekent

ze heel veel felicitaties verdient

Quidam

1086 dagen gestopt -

Maar weer eens een muziekblogje

The Score – Believe

When it’s four in the morning
When it comes without warning
The silence drags you down under the tide
When your whole world is jaded
When your colors are faded
And nothing but your shadow’s on your side

I believe in you
I believe in you

If you ever need somebody (somebody)
Even if all your tiles fall down
If you ever need somebody (somebody)
Even when all your hope runs out
If you ever need somebody
I believe, I believe, I believe in you, in you
I believe, I believe, I believe in you, in you

When your fights fly like arrows
When the way out feels narrow
And the rock you always lean on starts to slide
You feel suffocated
So once celebrated
And the person that you were you cannot find

I believe in you
I believe in you

If you ever need somebody (somebody)
Even if all your tiles fall down
If you ever need somebody (somebody)
Even when all your hope runs out
If you ever need somebody
I believe, I believe, I believe in you, in you
I believe, I believe, I believe in you, in you

Even in your darkest days
Even if you lose your way, you lose your way
(I believe, I believe, I believe in you, in you)
Even when you’re feeling down
Even when you’re at your worst, you’re at your worst
(I believe, I believe, I believe in you, in you)

Minous47

11 dagen gestopt -

Huisarts

Straks maar weer eens naar de huisarts al heeft dat in dit geval niks met roken te maken.
Sinds mijn beroerte eind 2017 ben ik van de pil af en dat heeft serieuze gevolgen gehad voor mijn menstruatie.
Mijn cyclus is wel regelmatig, maar ik verlies wel heel veel bloed en heb veel buikpijn, zodanig dat ik vaak 2 dagen volledig uit de roulatie ben.
Ben vorige week ook al bij de huisarts geweest hiervoor en vandaag gaan we dus bekijken wat de volgende stap zal zijn.
Spannend dus, maar roken is nu geen optie meer.
Maar proberen op een andere manier de rust te bewaren.
De huisarts zal overigens wel blij zijn om te horen dat ik gestopt ben met roken, vorige week vroeg ze er nog naar en verwees me naar de praktijkondersteuner voor hulp.

Kichidoll

Geen stop status -

リアルラブドールの膣をきれいにする方法は?

あなたはラブドールの膣をきれいにする方法について心配していますか?この記事がお役に立てば幸いです。

市場で最もTPEのセックス人形があるので、次の単語はTPEの高級ダッチワイフの膣洗浄のためのものです。ほとんどのリアルラブドールには2種類の膣があり、それらを取り外して固定することができます。購入したい場合は、「どの膣タイプ、内蔵膣、または交換可能な膣のどれですか?」というブログをチェックできます。

https://www.kichi-doll.com/misato-160cm-silicone-rzrdoll-love-doll-luxury.html

あなたのリアルセックス人形の膣が動くことができるならば、あなたがそれをきれいにする必要があるとき、あなたは膣を直接取ってそれを洗い流すことができると言うのは簡単です。さらに、あなたは膣の内側を外側に向けることができます動く膣の大部分は素晴らしい柔軟性を持っていますが、異なる工場は異なる仕事を持っています。

それらのほとんどは動かせず、それらはダッチワイフの体に直接組み込まれていて、それはより現実的に見えますが、洗濯はほとんどの顧客にとって大きな問題です。

ダッチワイフとセックスをすると、コンドームを使用してから手を簡単に洗うことが最善です。
あなたがそれを望まないならば、あなたはセックス人形を買う店で膣を片付けるための道具を用意しなければなりません。もちろん、店舗によっては直接あなたに送ってくれるでしょう。私たちのセックスドールはすべて私たちが一緒に出荷する予定です他の店からリアルドールを買う場合は、私たちの店からツール(クリーニングキット)を買うことができます。

洗濯後は必ず人形を乾かしてください。ベビータルカムパウダーを使用することもできます。これは人形にも使用できます。

https://www.kichi-doll.com/image-lazuri-kawaii-sex-doll-tpe-luxury.html

それが本当の人間が持っているものであるので、主に感情的に人々は内蔵の膣を選ぶでしょう。それはずっと本物そっくりで現実的です、そして外観は現実的です、そして、現在のところ私たちの小さい人形、100cm人形は固定膣でより良いように、それはもっと人生感覚になるでしょう。

しかし、交換可能な膣セックス人形が大好きな人もいます。大きな胸のセックス人形は非常に重いので、使用した後に洗うのは実に難しいです。大きな仕事になり、交換可能な膣は大いに役立ちます、彼らは洗うために膣を取り出すことができます、そして体は体をきれいにします新しい気持ちを持つ方。

取り外し可能の膣はきれいにやすいが、あまり多くの人がそれを選択しないのですか?2つの主な理由があります。1つは、交換前の膣が美しくないこと、2つ目は、古い膣の耐久性の問題で、長い間我慢できないことです。

Fietje1

49 dagen gestopt -

Beloning 40 dagen gestopt

40 dagen gestopt

Op 13 Aug 2019

Yeah, het zijn er alweer 40!
Maak weer vol gebruik van mn fiets😍 en heb zelfs een maandelijks opzegbaar fitnesspasje waar ik morgen een schema laat maken om mn conditie, spierkracht en flexibiliteit verder op te bouwen.  Nee vind er niets aan, maar moet er toch aan geloven. Eerst weer wat sterker worden, dan weer leuke dingen doen. Gelukkig alweer 1,5 kilo kwijt.
Het blijft lastig mijn temperament niet weg te kunnen roken en ook om van die onverwachte tegenvallers te verteren. Het gaat allemaal minder gladjes of ogenschijnlijk gladjes zonder sigaretten. Gladjes of niet, ik raak geen sigaret aan!

Sarah13

10 dagen gestopt -

Evaporate

Morgen vertrekt de hele goegemeente naar Lowlands en woorden kunnen niet beschrijven hoe ik daar naar uitkijk.  Ik hoor nu, terwijl ik me op bed verschanst heb, allerhande gescharrel vanachter de deur.  Mensen op zoek naar tenten, noppen, ventielen, pompen, flessen alcohol,  snacks, slaapzakken, outfits, weet-ik-de-fuck-wat-ze-allemaal-nodig hebben.  Ik erger me groen en geel want ik wil the place to myself.  Pak je vriendin onder je arm, grijp je rugzak en hippe flip-flops and just GÓ!!! Ik heb geen zin in impulsen, geen zin in ‘heb je misschien mijn ditte of datte ergens zien liggen’  (a. I don’t give a shit waar je zooi ligt en b. Waarom zou ik dat moeten weten?! Alsof jij enig idee hebt waar míjn spullen liggen.  Ik ben exact 23 uur geleden gestopt met roken en het slimste wat je kan doen is ver uit mijn buurt blijven want ik ben, merk ik per verstrijkende minuut, beheurlijk licht ontvlambaar.).  "Ik moet mijn kaplaarzen niet vergeten want het gaat regenen." Aaaarrrrgggghhhhh!!!!  Flarden van een preparatie-gesprek bereiken mij en ik heb er zo geen zin in.  Ik wil rust.  Het enige wat ik wil horen is ik die hardop in mezelf aan het praten ben.  Hou vol, Saar.  Je kan het.  Neem nog een slok van je Spa blauw uit de 75cl fles met sportdop (Wát? 75cl? Ik dacht dat het een liter was! Ja, nou, jammer dan.  Het leven hangt aan elkaar van teleurstellingen dus deze kan er ook nog wel bij.) en focus op hoe goed je bezig bent.  Goed bezig, Saar.  Goed bezig.
Vandaag geluncht met een vriendin.  Op een terras.  Zalig weer.  Bewolkt, maar warm.  Ze zegt "Hey…Jij hebt nog helemaal niet gerookt.".  Ik zeg: "Dat klopt. Ik ben gestopt.  En ik wil het er niet over hebben.".  Ze zegt: "Je kan misschien elke dag opschrijven waar je dankbaar voor bent nu je niet meer rookt.".  Ik zeg: "Ik wil het er niet over hebben.".  Ze zegt: "We hebben het er ook niet over.  Ik zeg alleen dat je elke dag kan opschrijven…".  Ik luister al niet meer en stel me voor hoe ik de picknicktafel waar we aan zitten optil en op het dak van haar rooie Fiat500 ram.  En dat ik dan zeg: "Je kan misschien elke dag opschrijven waar je dankbaar voor bent nu je Fiat500 in de kreukels ligt.".

Minous47

11 dagen gestopt -

Beloning 50 peuken niet gerookt

50 peuken niet gerookt

Op 14 Aug 2019

Dat is al weer heel wat

Jokija1954

2532 dagen gestopt -

Quote 2372

Sarah13

10 dagen gestopt -

Rustig an...

Ik hou me heel gedeisd.  Ben heel erg op mijn hoede.  Concentratie is niet helemaal optimaal.  Liet daarnet een pak zout uit mijn handen vallen.  Met de opening naar beneden uiteraard.  Raapte het pak op.  Liet em weer uit mijn handen flikkeren.  Opening naar beneden.  Even heel diep ingeademd om te voorkomen dat ik uit mijn slof schoot (wat vaak het infantiele startsein is voor "Ik wil NU roken en ik ga het g*ddomme doen ook!").  Pak weer opgeraapt.  Pak flikkert wéér uit mijn handen.  Opening beneden… Er zijn ergere dingen.
Het mag allemaal op me af komen.  Maar liever niet allemaal tegelijk.  We zullen zien.  Dag 1 valt tot dusver mee.  Het is een landweggetje en de zon schijnt.  Het ergste wat kan gebeuren is een steentje in de wandelschoen.  Eitje.  Wat niet betekent dat er geen onweer op til is, ik mijn been niet ga openhalen aan prikkeldraad wegrennend voor een stier in een weitje wat eruitzag als een short cut,  ik in een donkerdonker bos geen lions and tigers and bears ga tegenkomen, ik niet ga struikelen over een bundel kleefkruid, mezelf een ravijn in slingerend, terechtkomend in een rivier met stroomversnellingen en rondkolkende boomstammen die garant staan voor een schedelbasisfractuur net voor rotsen de ruggengraat op drie plaatsen breken en de bijna-dood-ervaring smalend toch de bijna-verdrinking-ervaring als oorzaak verkiest terwijl tandeloze hillbillies op de oever hopen dat ik binnen bereik aanspoel so they can make me squeal like a pig.  Pray for the best, expect the worst.  Voor nu: valt me alles mee.  One minute at a time.

Tine007

110 dagen gestopt -

Beloning 100 dagen gestopt

100 dagen gestopt

Op 13 Aug 2019

........ 😊 ........

Minous47

11 dagen gestopt -

Goede dag/nacht

Gisteren tussen de buien door lekker in de tuin kunnen werken, ben dus weer een flink stuk opgeschoten.
Dankzij al die lichaamsbeweging en een melatoninetabletje ook een goede nachtrust gehad gelukkig💤
Vandaag staat het rondbrengen van de kranten op de planning, dus ook vandaag zit het wat beweging betreft wel goed.
De trek in een peuk is helaas heel erg aanwezig😟, maar met af en toe een nicotinetablet of een kruidensnoepje is het redelijk te doen.
Zal wel eens weggaan zullen we maar hopen.
Gelukkig vind ik hier veel steun, dat doet een mens goed😀

Jodie04

581 dagen gestopt -

Wachten....En wandeling cq meeting deelnemers...

Vandaag komt dan eindelijk een monteur voor mijn nu, sieraad in huis… Een vaatwasser die nog nooit schoon heeft gewassen. Tja, waar je je niet allemaal druk op kunt maken..( Nu ja, de garantie is net voorbij).Ik ben nog een ouderwetse sopster, en ben sneller klaar met een handvaat, dan met zo’n kreng die toch niet schoon wast…Nu spoel ik alles nog van te voren af tot het al schoon is, en komt er nog viezer uit… In ieder geval, heb ik een wacht dag. Want ja, hoe laat komt ie??? Tussen 8 en 14.00 is een groot begrip…Gelukkig verveel ik me nooit, de zon schijnt, maar kan niet buiten zitten, want dan hoor ik de bel niet…( Kan het ook niet zien als er iemand voor de deur staat…( En mijn hond afgeleerd dat hij niet mag blaffen als de bel gaat, tja).. Soms niet zo slim…

Wat de wandeling cq meeting betreft… Morgen ga ik, ook met een deelneemster er van, de boel verkennen…Had dit al eerder willen doen, maar kwam er niet van.. De Veluwe staat er op dit moment prachtig bij, veel mooier dan vorig jaar, toen alles dor was en er nauwelijks paars te zien was. Nu een paarse gloed, zo ver je kunt kijken… Dat gaan jullie wel missen, want op 28 september zal het grotendeels uitgebloeid zijn, maar blijft mooi genoeg voor een wandeling daar. Op de Posbank in Rheden…

Omdat ik het prettig vind om met mensen op stap te gaan, waarvan ik ook de voornaam ken, vraag ik aan degene die zich al opgegeven heeft, even de voornaam bekend te maken, mag ook in een pb..
Hier volgt de lijst alvast van mensen die zich al opgegeven hebben…En reken erop dat ze er ook daadwerkelijk zullen zijn ivm met regelen van het een en ander..

@Jodie04 = Marianne ( ook avond eten)
Tineke = zus van Marianne ( Ook avond eten)
Tiny, ( ook avond eten) ( komt met Tineke mee net als de vorige wandeltochten)
@Corrine=  Corrine ( Ook avondeten)
@Ladygogo= Toos ( Ook avond eten)
@Wolliebollie= Cora ( Ook avond eten)
@Hery= Hery, ( Ook avond eten)
@Fantasia= Wim dagprogramma.
@Alpenrose= is Rosa ( Ook avond eten)
Jos= is man van Rosa, ( Ook avond eten)
@Uitgejojoot= Marjolein, (Ook avond eten) plus Ben, partner.
@Quidam= Jay ( Ook avondeten)
@Jokija1954, is Joke ( Ook avond eten)
@Kaatjekaka= is Karin dagprogramma.
@Jurgens= Jurgen. ( ook avond eten)
@Pkoppelaar = ?? ( Ook avond eten)
Zus van @Pkoppelaar = ???  ( Ook avond eten) ( Graag voornaam doorgeven)
@Dampenisongezond, = Eline,  Alleen dag programma
@Amsterdamskruisje= Joris ( Ook avond eten)
@Bouwhuis= Ann..Avond eten.
@Miryem= Mieke…(Ook avondeten)

Wie ben ik vergeten?? Of wie wil zich nog aanmelden voor zaterdag 28 september??? Zie mijn vorige blogs…Verzamelen bij het gebouw van natuurmonumenten 10.30..in Rheden op de Posbank.. ( Dit is VVV gebouw, naast de gratis parkeerplaats…)

Laat het zo spoedig mogelijk weten aub…

Marianne