Recente blogs

Jojo67

9 dagen gestopt -

Beloning 1 dagen gestopt

1 dagen gestopt

Op 06 Dec 2019

Het begin is er. Door stress weer begonnen na een maand gestopt te zijn. Stom, maar dat is mijn valkuil. Nu is het weer rustiger, we zijn gewend aan ons huis en voelen ons ook thuis. Ik wilde 1 januari om 1 uur stoppen. 1-1-2020, aparte datum.
Maar iedere keer door kou en regen naar de schuur lopen om daar te gaan zitten kleumen met mijn sigaret stond me steeds meer tegen.
De sigaret smaakte al lang niet meer en ik heb eens goed nagedacht. Waarom wachten als het nu niet smaakt? Maakt de datum echt iets uit? Waarom niet nu stoppen?
Daar had ik geen antwoord op….......
Dus gisteren spontaan gestopt. Zelf Sinterklaas gespeeld en mezelf een cadeau gegeven,  Om 9 uur de laatste half opgerookt en ik was eigenlijk wel blij en opgelucht. Ik ben weer op de goede weg, nu nog volhouden.

Overthehill

1290 dagen gestopt -

Succes story

Dit blog werkt.
Ook al is er zoveel reclame, zijn er zoveel trollen of zoveel anti-mensen, het werkt
Laat iedereen maar zijn energie steken in in anti, I don’t care,  als de focus maar van de sigaret is. Want dat is de hele truc, focus op iets anders dan die damn verslaving. Zelf ben ik nu meer dan 3 jaar gestopt met roken ( dankzij dit blog en Champix, die ik niet maar 3 maanden heb geslikt maar met gematigde dosis 9 maanden want ik ben zwak, heeeeeel zwak maar anderzijds weer heel sterk want ik weet hoe zwak ik ben :mrgreen: )
Any how, dit blog kan je zo goed helpen om te stoppen met roken. Ik weet als geen ander hoe overconsuming de gewoonte kan zijn.
ik weet als geen ander hoe manipulerend de verslaving kan zijn. Ik wilde in 2010 stoppen met roken, ik had daarvoor de highlife qua roken. lees ik was student, was gelukkig en gezond. Toen kwam ik er pas achter wat een junkie ik was. Ik had altijd alle controle over alles, ik dronk, rookte, gebruikte wel eens wat recreatieve drugs en was erachter gekomen dat de er meer vis was in de zee zwom lol ........ Maar toch werd ik elke ochtend wakker met ‘ik wil een sigaret’. (ochtend kan hier ook vervangen worden door middag haha)
Sindsdien ben ik begonnen met stoppen, wat als nadeel had dat als je ooit stopt met roken je daarna nooit meer een happy roker wordt door het schuldgevoel.
Al die tijd hang ik al rond op het stop roken blog, sad but true.
Daarom is het o zo fijn om te kunnen melden dat ik een gelukkig mens ben, dat ik om de zoveel weken eens aan roken denk ( op de meest passieve manier) en al echt geen 2 jaar meer een neiging heb gehad om een sigaret op te steken.
So hang on, het kan :)

XO Madelon

Jojo82

64 dagen gestopt -

Beloning 50 dagen gestopt

50 dagen gestopt

Op 29 Nov 2019

Intussen 55dagen 😏
Super trots op mezelf en ook op manlief die ook lekker door gaat😁
Voel me goed yeha🀣
Manlief wel veel last van futloos slecht slapen en verdikken πŸ˜•
Grtjs

Kaatjekaka

1168 dagen gestopt -

Raider 😍

Kijk wat ik tegenkwam in de supermarkt… is dat leuk of is dat leuk! Dit kon ik dus echt niet laten liggen natuurlijk!
Die naam ‘Raider’ .. zo heette dit vroeger, in mijn jeugd! .. Memorylane dus voor mij.. Tegenwoordig heet dit al een tijd lang ‘Twix’..
En nu hebben ze dus deze speciale retro edition uitgebracht.. leuk voor retro-mensjes zoals bijvoorbeeld ikzelf πŸ˜πŸ˜ƒ

Nat45

80 dagen gestopt -

Nog 4 te gaan

Nog 4 te gaan en dan staat de teller op 1500 niet gerookte sigaretten. Daar ben ik natuurlijk een potje trots op…ik kan dan ook niet wachten om die beloning op te halen.
1500 is inmiddels meer dan 2 maanden niet roken. Dat is toch al een hele lange tijd….. maar moet denk ook nog wel een lange tijd gaan hoor. Ondanks dat ik me elke dag meer en meer niet roker voel is het soms toch wel heel moeilijk.
Als ik het dan moeilijk heb, vraag ik me af waarom? En dat weet ik dan niet. Gek eigenlijk hè.
Doe ik zo mijn best om niet een verzuurde gestopte roker te zijn…maakt mijn gezin daar wel even korte metten mee. Nee hoor sinds je gestopt bent ben je echt veel sneller geΓ―rriteerd. Nee hoor sinds je gesopt bent haal je echt wel veel meer boodschappen en lekkers in huis (dat vinden ze overigens niet zo heel erg). Maar trots dat ze zijn. Ja ik mag gewoon even sneller op ze snauwen van ze en dat een heel jaar!!! Yehhhh, wat ben ik blij met ze.
Even heel even is er door mijn hoofd gegaan om daar een jaar lang heel erg misbruik van te maken hahaha. Maar ik ben bang dat ze me daar ook te goed voor kennen. Dus dat zal niet lukken.
Tot zo, als ik mijn 1500 beloning post

Anna30

2816 dagen gestopt -

Dag 2807.

Jodie04

694 dagen gestopt -

Winaar gedichten 2019..

Dit is het winnende gedicht,
Wat @Jurgens aan ons had gericht,
Kort en krachtig,
daarom prachtig,
zal bij hem in de leer moeten gaan,
zodat er van mij voortaan ook maar 2 regels staan…

Twee zinnen; dat vind ik zat,
graag ontvang ik nu die bon van het Kruidvat..

Even per PB graag je adres dan komt hij naar je toe…

Ladygogo

287 dagen gestopt -

Beloning 5000 peuken niet gerookt

5000 peuken niet gerookt

Op 04 Dec 2019

Getver, zo veel viezigheid.
Toen ik nog rookte, wilde ik daar niet bij stilstaan.
Dat veranderde.
Ik wilde namelijk niet meer roken. Dat is al jΓ ren geleden ontstaan, die wil om van de verslaving verlost te zijn. Het lukte vaak. Ik rookte lang niet, heel kort niet en alles ertussenin.
En nu dan 5000 stinkstokken niet aangestoken. πŸ’ƒπŸŽ΅πŸŽΆπŸ’ƒ

Pisces

392 dagen gestopt -

Harrie !!

Zomaar een rommelblog
Mijn harige kindje (1van de 2 )

en nog dit

Anna30

2816 dagen gestopt -

Vandaag roken we niet!!!

Fijne rookvrije avond
πŸ‘πŸ‘

Pkoppelaar

201 dagen gestopt -

Up date van mijn blog trek pffff

Laatst een blog geplaatst over trek pfff…....ik heb dus inderdaad aantal dagen tabex gebruikt en gelukkig heeft dat zeer goed geholpen, neem nu nog een paar dagen 1 pilletje per dag en dan stop ik er weer mee dat gaat vanzelf want ik ga het gewoon vergeten omdat ik er geen behoefte meer aan hebπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Dus volgende x als de trek weer zo hevig word begin ik er iets eerder aan alhoewel ik natuurlijk hoop dat dat gevoel niet meer zo hevig terug komt.
Wel heb ik de laatste nachten weer van die bizar rare dromen, niet over roken ofzo maar meer over het verleden zo raar, nou ja misschien is dat ook weer een soort van verwerking wie zal het zeggen, gaat ook wel weer voorbij denk ik.
Voor nu een fijne rookloze avond ondanks dat ik al de hele dag sago ben πŸ₯΄πŸ₯΄ ik ga vanavond lekker vroeg mijn bed in. Morgen eerst naar een vriendin die al paar maanden in een revalidatie centrum ligt vanwege spontane verlamming na stoma operatie ( gaat gelukkig weer vooruit en ze kan weer al is het met rollator beetje lopen) daarna heb ik mijn kleine meisje weer onder mijn hoede kunnen we weer gaan kleuren of zo en hoef ik me geen zorgen te maken dat ik buiten de lijntjes kleur🀣🀣🀣 want ja oma moet ook mee kleuren.
Dus mijn humeur zal morgen vast vele malen beter zijn dan vandaag😊

Jokija1954

2645 dagen gestopt -

Quote 2478

Pisces

392 dagen gestopt -

Sinterklaasje

Zo is het maar net :mrgreen:

Knofje

376 dagen gestopt -

Beloning 365 dagen gestopt

365 dagen gestopt

Op 03 Dec 2019

Jaa daar is die dan!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet verwacht had dat het zou lukken. Mijn omgeving ook niet! Het was meer, ach we zien wel hoe ver ik kom! Misschien is dat wel de truc geweest. Af en toe komt die sigaret nog wel even in mijn gedachten maar de zin is er echt niet meer!
Ik ga dr vanavond een borrel op nemen!