Recente blogs

Pkoppelaar

410 dagen gestopt -

13 maanden

Haha zo die 13 maanden heb ik ook gehaald en nog steeds geen behoeft aan roken.
Het is deze keer zo anders dit is geen poging meer dit is gewoon ik rook niet meer ik ben een ex roker dingetje.
Was namelijk bij mijn vorige x gestruikeld op 13 mnd, dit x dus niet๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

Heel veel jaren geleden heb ik ook al eens 3 jaar niet gerookt dus dat word mijn volgende horde die ik over moet.
Nou geloof dat dat me wel gaat lukken maar goed je weet het nooit he. Ik zal echt wel op koeten blijven letten en niet in mijn vorige valkuilen trappen maar er soepel overheen springen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

En tussen deze twee struikelblokken heb ik zeker nog wel 7 of 8 x pogingen gehad varierend van enkele dagen naar enkele maanden, dus alle beginnende gestruikelde en weer opnieuw opgekrabbelde stoppers geef nooit op ook voor jullie komt dat moment dat je weet dat het geen poging is maar een nieuw begin van je verdere leven

Ik heb nog maar zelden een moeilijk momentje heb gewoonweg mijn leven omgegooid in alles en dat is volgens mij mijn redding.
Dus ikkie ben een rookvrij blij ei๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Fijne rookloze avond allemaal

Jokija1954

2853 dagen gestopt -

Quote 2675

Pisces

601 dagen gestopt -

Ik doe mee !!

In een opwelling heb ik me opgegeven om een rit van 30 km te gaan doen ...en nog sponsors gevonden ook onder vrienden en collega’s
dit word , als alles naar wens gaat , de route ...dichter bij een hartvorm kon ik niet komen .

Eigenlijk had ik met de alternatieve 4-daagse mee willen doen(wandelen dus ) maar 4x 10 km( de kortst mogelijke afstand)  ...ik weet niet of ik dat haal.
1x zou nog kunnen maar boven de 8 km krijg ik druk op de borst en pijn in mijn schouderbladen ..ja ...zelfs als ik langzamer loop.
Ik heb al eens op zo’n moment gekeken en saturatie was toen 86 % ..niet schokkend en trok bij rust weer snel bij maar voelde echt niet goed en toen was het nog niet eens zomer dus laat ik eens verstandig zijn en iets anders doen waarvan ik weet dat ik het wel kan
Desnoods met mijn hulpmotortje maar in principe probeer ik zonder.
Als alles meewerkt (het weer bijvoorbeeld) gaat dit feest maandag gebeuren .

Ayla

45 dagen gestopt -

Beloning 30 dagen gestopt

30 dagen gestopt

Op 25 Jun 2020

Ja! Ik heb het weer gered! Het toverwoord is volhouden. Soms makkelijker gezegd dan gedaan ;)

Lisa1951

165 dagen gestopt -

Beloning 150 dagen gestopt

150 dagen gestopt

Op 24 Jun 2020

150 dagen, is 5 maanden, op naar een half jaar.

Ladygogo

496 dagen gestopt -

Plannen

Met deze tropische temperaturen, gooi ik mijn ‘actielijst’ gewoon om. ‘s Avonds doe ik het huishouden, de boodschappen en wat tuinieren (okรฉ, ik geef toe, in die lijst heb ik dan eerst flink geschrapt). Als ik niet hoef te werken heb ik dan zeeรซn van tijd over. Nog meer tijd omdat ik niet meer rook. Heerlijk.
Ik ben een buitenmens, helemaal met deze temperaturen, ben dan compleet in mijn element.
Gisteren was ik al vroeg bij mijn Bossche vriendin. Ik ben nog maar niet met de trein gegaan, binnenkort mag ik dat weer wel, met een mondkapje op. Eerst hebben we aan de vaart een latte macchiato gedronken en al wat bijgekletst. Daarna gingen we ons insmeren voor de zon om daarna te varen. We hadden een bootje gehuurd om zelf mee het water op te gaan.  Echt heel erg leuk om dat zelf te doen. Het wende snel dat ik naar links moest sturen als ik naar rechts wilde gaan en vice versa.

Wel een keer problemen gehad, om die buitenboord motor te starten, nou ja, ik heb mijn arm spieren weer getraind.
We hebben niet door het centrum gevaren, over de Binnendieze, maar zijn naar de sluis van Engelen gevaren, langs de Ertveldplas (zonder ‘w’)
Ook nog richting de Wilhelminabrug gevaren, naar de passantenhaven, waar ik en mijn man vroeger met veel plezier met onze boot lagen.

Het waren 2 heerlijke uren varen voor een bedrag dat ik met gemak binnen een week de lucht in blies. Hoera, niet meer! Ik laat mijn geld rollen, maar niet meer voor die rook verslaving.

Jokija1954

2853 dagen gestopt -

Quote 2674

Pisces

601 dagen gestopt -

killing time

En zo zit ik alweer sinds 19 maart thuis ...te proberen om niet dood te gaan van verveling .
Ik zie dat ik een mail van iemand heb maar ik kan niet ontdekken van wie omdat mijn postvak al lang helemaal vol staat (bewaar altijd alles :-) ) en ik ook niet weet hoe ik iets zou kunnen verwijderen, zo te zien is die optie er niet .

Ik heb maar een fitbit aangeschaft om in beweging te blijven (het idee dat je je door een horloge en een app voor laat schrijven wat je moet doen ......maar het werkt )
Gisteren nog een stukje gelopen met mijn oudste zoon .
Als je in het Kralingse bos loopt vraag je je helemaal af waarom mijn bedrijfsarts mij nog steeds niet aan het werk liet gaan, al de mensen daar doen alsof er nooit corona maatregelen hebben bestaan ...mogen ze zelf weten maar dan ga ik dus nog harder balen dat ik thuis zit .

.

Ik kan alle vers gestopte mededelen dat roken Heeeeeeeel ver van mij af staat , ik hoop dat jullie ook snel die staat zullen bereiken want dat is heerlijk rustig in je hoofd .
Ik ben hier zo af en toe even snel om te kijken hoe het gaat.
Maar zoals gezegd, ondanks dat manlief nog steeds wel rookt houd het mij niet bezig (gelukkig want anders kan ik straks wel aan het zuurstof en dat wil ik zo lang mogelijk uitstellen )
Succes met stoppen en gestopt blijven ...voor mij was het vooral een kwestie van acceptatie dat het niet meer kan , ik hoop dat jullie ook je keerpunt vinden !!

Anna30

3025 dagen gestopt -

Foto 15

Vandaag een relax dagje en Misschien morgen ook wel.!!!
En genoeg drinken ik ben aan de kersen
Lfs Alida ๐ŸŒป

Katmiauw

166 dagen gestopt -

Beloning 150 dagen gestopt

150 dagen gestopt

Op 23 Jun 2020

IK zeg: "gewoon doorgaan"

Ayla

45 dagen gestopt -

Trek, daar ben je weer.

Een beetje strak gevoel op de borst, onbewust sneller ademen, gespannen spieren rond mijn nek en schouders. En oh, zo’n trek in een sigaret. Want die kwam altijd in stressvolle periodes, en mijn lichaam denkt nog dat ik die sigaret nodig heb om de stress te laten zakken.

Ik weet dat dit gevoel weer weg is straks,  maar poe. Moeilijk.

Jokija1954

2853 dagen gestopt -

Quote 2673

Mivida50

10 dagen gestopt -

Terug val

Met spijt moet ik mededelen dat ik van af 23 mei toch weer ben gaan roken
Jammer maar helaas

Anna30

3025 dagen gestopt -

Foto 14๐Ÿคฃ

Komt niet meer van het roken ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ