Recente blogs

Mvassen

roker -

Helaas gefaald

Na 10 dagen op de teller is het helemaal mis gegaan. De reden is dat het niet het juiste stopmoment is geweest wat gedoemd was om te mislukken. Ik heb het heel druk op het werk, met veel stres om de deadlines steeds maar weer te kunnen halen. Ik merkte al dagen dat ik daarbij geen focus meer had en er niet voldoende uit mijn handen kwam omdat ik alleen maar dacht aan roken.
Vandaag besloten dat doordat ik niet meer kon focussen en daardoor nog meer stres kreeg in het halen van de deadlines weer een sigaret op te steken. Helaas hielp het en kon ik weer focus aanbrengen…

Natuurlijk komt het waarschijnlijk nooit goed uit, maar volgens mij is het wel handig om op een moment te stoppen wanneer de kans van slagen groot is. Ik heb mijn status aangepast.
Ik ga zeker een nieuwe stopdatum plannen, maar voor nu even geen mooie blogs van mij :-(.

Ik wens iedereen succes! Jullie zijn allen toppers! Wanneer ik mijn volgende stoppoging zorgvuldig heb gepland kom ik weer bij jullie terug.

Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Vandaag heeft hij het bereikt,

je ziet dat er 1500 op zijn teller prijkt.
@Koert111 is van de grafieken,
nou Koert vergeet ook niet je eigen grafiek, je bent een TOPPER!

GEFELICITEERD!

Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Quote 2809

August1960

124 dagen gestopt -

Even een update

110 dagen 21 uren 59 minuten
gestopt met roken
2218 sigaretten
niet gerookt
554.6 Eur
bespaard

Jennyftblog

8 dagen gestopt -

Beloning 10 dagen gestopt

10 dagen gestopt

Op 17 Nov 2020

10 dagen. Dubbele cijfersπŸ˜ƒ

Opgeruimd! Zo voel ik me. Ik heb meer tijd voor klusjes, moet mezelf ook blijven vermaken. Ik slaap alleen nog steeds slecht. Ieder uur van de wekker gezien.
We houden vol!

Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Quote 2808

Jaschenka

41 dagen gestopt -

4 week

Morgen 4 week van het roken af. Damn that feels good. 😁
Mijn vermoeidheid is er nog en zo ontzettend fijn jullie berichten op mijn blogje.
Inmiddels ben ik ook aan het sporten gegaan 2x in de week onder persoonlijke begeleiding. Pfff zwaar en heb weer spieren ontdekt die ik vergeten wasπŸ˜‡πŸ˜‰
Maar heerlijk om te doen.
Verder gaat het goed en geen peuk aan geraakt. Soms wel verleiding hoor maar dan mezelf toe spreken en zeggen nee niet goed voor je.
Ik zeg tot gauw zonder peukje πŸ™

Minous47

49 dagen gestopt -

Lopen.

Zo, die zitten er weer op.
Perfekte manier om niet aan roken te denken

Maja

15 dagen gestopt -

Ik rook morgen niet

Zoals de titel al zegt.
Ik rook morgen niet. Met als doel natuurlijk om dat iedere dag te kunnen zeggen

Verena1978

99 dagen gestopt -

Beloning 1000 peuken niet gerookt

1000 peuken niet gerookt

Op 16 Nov 2020

πŸŽ‰ zo blij dat ik deze niet gerookt heb.

Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Quote 2807

Sophialaloren

3313 dagen gestopt -

Karin

Ook ik wil hier even stilstaan bij het overlijden van Karin Witowski.
Karin heb ik ongeveer 8 jaar geleden hier leren kennen.
We streden met z’n allen om van onze verslaving af te komen.
Dat is is ons gelukt, en we hielden contact via Facebook.
Wat bewonderde ik haar strijd tegen de walvisjagers in Japan, haar liefde sowieso voor dieren, en wat kon ze mooi schrijven.
Net als die van Marianne, heb ik ook haar boek in mijn boekenkast staan.
We zullen je missen Karin,......
Kut Coronavirus

Deze sleutelhanger kreeg ik van haar, ik draag het altijd bij me.

Jodie04

1047 dagen gestopt -

De adrenaline kick. Vervolg van vorige blogs ( voor de liefhebbers)

Vanmorgen hing ik om 8.30 al aan de lijn met de woningbouw vereniging van het huis van mijn moeder.
Ik vroeg om een persoonlijk gesprek, zou hier samen met mijn broer dan naar toe gaan.  Maar dit kon niet ivm Corona regels. Degene waarom ik vroeg zat in overleg en moest maar om 10.00 terug bellen. In de tussentijd heb ik een overbuurman gebeld en gevraagd of hij als luisterend mede oor hier bij wilde zijn. Hem in het kort bij gepraat, en hem de opleveringslijst laten lezen. Afgelopen zaterdag ben ik nog bij de oude buren van mijn moeder geweest en inderdaad, die hebben niets maar dan ook niets hoeve te doen. ( Aannemer kwam er gelijk in) Ook zijn we er achter gekomen dat de aanbouw ( die we nu moeten slopen) zo ook de bij gebouwde schuur, al sinds 1963 bij het kadaster staat, zijnde,  horende bij woning. Dus maw, wij mogen helemaal niets slopen!!. Ten eerste betaald de gemeente hier al jaren ontroerend goed belasting over, of de woningbouw. Dus wij zullen ten alle tijden toestemming van het kadaster moeten hebben. Afijn, ik die man aan de lijn, die de oplevering gedaan had,  alle punten besproken. Hij eigenlijk volgens mij,  met zijn oren te klapperen stond, wat voor moeite wij in een weekend gedaan hadden om een en ander uit te zoeken. Kreeg een groot compliment van mijn buurman naderhand, dat ik zo strijdvaardig, correct en adrem het telefoon gesprek eigenlijk leidde. Op mijn vraag waarom wij alles zelf moeten doen, en bij de 2 buren hun huis gelijk de aanenemer in kwam en zij niets hoefde te doen was letterlijk zijn antwoord: "Dan ben ik misschien iets strenger geweest,"" !! Waarop ik zei, en wij hier dan nu de dupe van zijn geworden?? Ook het verhaal asbest klopt van geen kanten. Het rapport hierover en de meetingen zijn nog niet eens bekend…( Worden monsters nog van genomen`). Al met al, ik heb hem gezegd dat ik deze week antwoord wil hebben op mijn vragen en mijn verweer. Hij zou het opnemen en bespreken, en deze week word ik terug gebeld. Jeminee, de adrenaline gierde door mijn lijf, en het kwam er uit dat ik ophing. Pfff, schouderklopje voor mezelf. Maar, ik kan een pittbull zijn, en we gaan het beleven wat er moet of gaat gebeuren, maar wij gaan niets slopen, dat staat vast. En al zeker niet betalen als ze het "voor ons" gaan doen. Dat er een aanemer in komt is 100% zeker. Een nieuwe huurder is niet eens bekend. Dus aan wie kunnen wij vragen of ze dingen over willen nemen? Hoeft voor ons niet eens , als we bv het laminaat, wat er nog geen 2 jaar in ligt, kunnen laten liggen. Kortom, ga ik weer,....,  wordt vervolgd. Beetje goed gevoel, want nu ga ik verder. Ja, het kost energie, maar voor mij goede energie,  want ze proberen het natuurlijk ten alle tijden. Regels zijn regels, maar regels zijn er ook om er wel eens van af te wijken. En helemaal regels die ze ter plekke verzinnen.
En ze moeten dan niet met twee maten gaan meten. Ik krijg er een beetje vertrouwen in, dat er iets goed of goeds uitkomt. We gaan het beleven.
Mijn dag vliegt door al dit geneuzel, en ga nu even een gier geven door mijn huis. Ik heb inmiddels een kant en klaar eigen paleisje, wat helemaal af, gezellig, knus, en naar mijn zin is.

Ps, denken jullie nog even aan een gedichtje te schrijven, er moeten toch wel meer dichters zijn op dit blog????

Sienja

1843 dagen gestopt -

Jubileum 5 jaar gestopt

Vandaag 5 jaar van het roken af. Hoera!