Recente blogs

Jokija1954

2928 dagen gestopt -

Quote 2753

August1960

54 dagen gestopt -

Of de duvel er mee speult

Zittend op een terras op Schier, alleen want vriend lief is niet zo lekker. Het sunneke zacht schijnend en wat wind, heerlijk toeven met een Bokbier. Een niet al te groot terras en voorheen observeerde ik het niet zo.
Ik heb het terras er niet op uitgezocht maar drie kwart van de gasten zit hier te paffen. Nou wordt er altijd wel gerookt op een terras, maar of het er altijd zoveel zijn weet ik niet. Het doet gelukkig geen rare dingen met mij en kan het goed hebben.
Als ik het allemaal zo aanschouw ben ik er gelukkig niet jaloers op, ook al komen de zin momenten ook bij mij voorbij. Ik mag….....maar ik wil niet meer en kan daarom genieten van een terrasjes pikken met een bokje erbij, hoef niet te vluchten omdat het aanzien met me aan de haal gaat.
Ik kijk wat de rest van de week doet, maar voor nu…....ben ik πŸ˜€ πŸ˜€

Niama

41 dagen gestopt -

Beloning 30 dagen gestopt

30 dagen gestopt

Op 11 Sep 2020

Dat dit maar het begin mag zijn van nooit meer die ene…...

Pieterken2001

2563 dagen gestopt -

@Toosje50 - 7 jaar rookvrij!

Hallo Toosje,
Vanharte gelukgewenst met je 7 jaar rookvrij
En we gaan maar door - een bloemetje hoort erbij, maar die komt wat later, moet hier op nieuwe iPad
Nog wat zoeken πŸŒΊπŸ’πŸŒ·

Anna30

3100 dagen gestopt -

Zaterdag 12 sept 2020❀

Fijne zaterdag en voor de mensen die het moeilijk niet doennnnnn.
Liefs Alida πŸ§žβ€β™‚οΈ

Sarah13

12 dagen gestopt -

Zijn we weer

Donderdagaaf met een vriend naar de bios.  Ik was aan de vroege kant en maakte van de tijd gebruik om op een nabijgelegen terras een wijntje te drinken en een peuk te paffen.  In mijn pakje zitten er nog twee.  Na mijn wijntje is dat er nog maar één.  Vriend daagt op en we gaan met een trog zoute popcorn en ieder een beugelbier Β΄TenetΒ΄ kijken.  De film duurt drie uur, we begrijpen allebei geen jota van waar het nou eigenlijk allemaal over gaat en in de pauze halverwege rook ik de laatste peuk uit mijn pakje op.  Film afgelopen gaan we nog wat drinken.  Twee witte wijn en om niet te slordig af te sluiten nemen we elk nog een honingwhisky.  Wanneer ik afreken vraag ik de barman of er misschien iemand in het pand is die me van een peuk kan voorzien.  Hij frummelt een sigaret uit een kreukelig pakje Camel blauw.  Ik blij want dat is precies het merk wat ik rook.  "Ja! Leuk is dat dan, hΓ¨, als je een peuk van iemand bietst en het is je eigen merk.", zegt hij.  Ik ben het met hem eens.  Dikke fooi voor jou, mooierd.
Volgende ochtend…  Brak als een malle.  Ik tel even terug wat en hoeveel ik nou eigenlijk heb gedronken.  Viel toch wel mee?  Ik had natuurlijk geen avondeten op.  Waarschijnlijk dat daardoor de berekening in de min eindigt.  Ik ga in de loop van de ochtend wel drie keer uitgebreid over mijn nek en hoop dat mijn wilskracht zal volstaan om me tegen het middaguur presentabel de werkvloer op te krijgen.  Dat lukt uiteindelijk aardig.
Mijn peuken waren gister al op en mijn lichaam moet er niet aan denken wederom iets toxisch te consumeren.  Ik besluit, gal wegslikkend, van de samenloop van omstandigheden gebruik te maken om te stoppen met roken. 
Ergens heeft het ook wel wat dat mijn onbedoelde laatste van ‘mijn eigen merk’ was.

Eline869090

Geen stop status -

Eindelijk

Ik heb jullie gemist vriemden.

Deze blog is een veilige plaats geworden. Alle complimenten aan @Jodie04

Niama

41 dagen gestopt -

Effe kort.....

Hallo allemaal! Even kort (ivm medische reden ben ik β€˜s avonds erg moe)...... Al enkele maanden lees ik mee op het blog en eindelijk kon ik me registreren. Ik ben Niama en na 23 (of 24?) jaar gerookt te hebben er al een tijdje helemaal klaar mee. Heel 2020 ben ik bezig met het stoppen met roken. Begin dit jaar begonnen met nicotinepleisters en nicotine zuigtabletten en 2 wekelijks contact met de praktijkondersteuner…. Echter, ik ben door een operatie en zware chronische rugpijn momenteel al een tijdje bijna β€œbedlegerig”. Ik kan weinig, heb dus veel pijn, ben daardoor gefrustreerd en word heel gestresst van mijn situatie en heb totaal geen afleiding en dan woon ik ook nog samen met iemand die rookt….dus altijd sigaretten in huis! Ik ben dit jaar al tig x β€œgestopt” geweest. 9 dagen, 2 dagen, 7 dagen, etc….. nicotinepleister op en sigaret in mijn hand??? Van het telkens opnieuw stoppen EN roken werd ik gewoon bijna wanhopig…...telkens als ik weer begon te roken werd ik nog nerveuzer en gefrustreerder en zat dan 10 minuten later met de volgende sigaret tussen mijn vingers…. Telkens weer de afkickverschijnselen…..nerveus, niet slapen, jankerig, depressief, zweten, etc….. Vergoeding voor pleisters was op een gegeven moment verbruikt en mijn maag tolereerde de zuigtabletten in ene niet meer. Weer een paar weken gerookt, toen Cold Turkey gestopt…..na 20 dagen weer 5 dagen gerookt. Nu weer 30 dagen rookvrij, langste stop ooit! Gaat het hem deze x worden? Ik ga er helemaal voor, want ik ben ook echt klaar met het telkens opnieuw stoppen…... maar ik weet dat er nog vele moeilijke momenten zullen volgen en dan de sigaretten die voor het grijpen liggenπŸ₯΄!! Ik heb veel gehad aan de maanden meelezen met het blog en daar wil ik jullie voor bedanken! Fijne avond nog!! Effe kort….. is mijn titelπŸ€­πŸ€”

Ladygogo

571 dagen gestopt -

Zegt het voort

Een account aanmaken via e-mail kan weer.

Jokija1954

2928 dagen gestopt -

Quote 2752

Jojo67

roker -

I give up

Volgende keer beter, of niet. Sorry.

Dona

19 dagen gestopt -

Beloning 7 dagen gestopt

7 dagen gestopt

Op 10 Sep 2020

Al een week gisteren! Gisteren niet eens aan gedacht! Totaal geen moeite lange dag op het werk waar ik toch al bijna nooit rookte. Maar nu weekend en vind het nu wel erg moeilijk…............

Anna30

3100 dagen gestopt -

Vrijdag 11 sept 2020❀

Bijna weekend en met nog een paar nazomerse dagen .
Fijne vrijdag .
Liefs Alida πŸ§žβ€β™‚οΈ

August1960

54 dagen gestopt -

Bedankt allemaal

Morgen een weekje Schiermonnikoog, volgende week vrijdag weer terug.
Tot nu toe mag ik het af kloppen en blijft het overwegend rustig.
Af en toe wat gezeur van de drang en heel af en toe echt trek in een peuk.
Dan ga ik hier lezen Bij de andere stoppers en plaats hier en daar een reactie.
Het helpt je ook weer even door een penibel moment heen.
We zijn er voor elkaar en dat voelt echt als steun. Het feit dat ik vakantie heb maakt het voor mij vooralsnog niet lastiger om gestopt te zijn.
Dus ga ik door in dit zelfde spoor

Groetjes Guus