Recente blogs

Nelissenton

roker -

Stop met roken

Hallo beste stoppers, ik wou dat ik dit kon zeggen, ik heb al zoveel hulpmiddelen geprobeerd maar niks help, ik rook al meer dan 40 jaar, een goede kennis van mijn is na 50 jaar gerookt te hebben, gestopt zonder hulpmiddelen, hij zegd dit moet jij ook doen, hij zegd de eerste drie dagen is hรฉรฉl zwaar, maar daarna gaat het een stuk makkelijker,  dus hier ga ik voor.

Pkoppelaar

201 dagen gestopt -

Nou ja

Ik plaats een vomment onder mijn vorige blog โ€œtwijffelโ€ kan ik hem niet meer vinden pffff
Nou hier dan mijn pracht boom, let aub niet op mijn rode kleedje eronder terwijl ik lila en witte ballen heb haha, ik heb meerdere rode versiering verspreid door de woonkamer maar daar ben ik nog niet mee klaar๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Jokija1954

2645 dagen gestopt -

Quote 2474

Amsterdamskruisje

71 dagen gestopt -

Blind

Zit ik hier bij een collegahovenier die snipverkouden is, vraag ik hem: "Rook je nou ook als je verkouden bent? Zegt ie: " Ik heb er net 1 op! Waar je bij was!

Totaal niet gezien! Alsof ik blind geworden ben voor roken en sigaretten.

Mooi!

Robby77

14 dagen gestopt -

Alles eens laten bezinken

Heb een keer alles laten bezinken en een week of 6 doorgerookt.. zonder de jojo te spelen.. heb ook 4 weken in het ziekenhuis gelegen.. maar ben er klaar voor om te stoppen.. de diagnose was ocd , wat wil zeggen dat er te veel druk was en dat het een obsessie geworden was.. ik ga het nu op mij laten afkomen.. dag per dag bekijken en ik zie wel waar ik uitkom. Met vandaag te beginnen๐Ÿ˜Š
Groeten robby๐Ÿ˜Š

Manu1976

13 dagen gestopt -

29 November 2019

Ik heb er weer zin in! Ondertussen al bijna 20 minuten zonder het aansteken van de Peuk. Ik ga niet meer roken is het besluit. Dampen bespreek ik nog wel, maar besluit blijft geniaal!
Missed you all, lots of love,
Don Drama (komende 3 dagen waarschijnlijk)

Sarah13

26 dagen gestopt -

SlamFM saves my day

Hwzn

2326 dagen gestopt -

Avondje uit

We kennen elkaar alle 4 al ruim 35 jaar en rookten alle 4, zijn nu alle vier (onafhankelijk van elkaar) al ruim 5 jaar gestopt. Dus die 5% regel.,, Shuf it,,
++++++++++++++++
Eerst eten op de kaap bij de thai.

Vervolgens wandelen over de hoerenloper

naar de kop van zuid en over de kop van zuid naar het nieuwe luxor.

Thuis nog even een kleine JD gedronken.
En vandaag er weer voor de volle 45% tegenaan.

Heb een fijn weekend. en vergeet niet.
Roken is vies, smerig, het stinkt, je word er ziek van en kost bakken met geld.

8-)

Sarah13

26 dagen gestopt -

Stay woke

Wakker gelegen van 2 tot 6.30.  In slaap gevallen en gedroomd over de shittigste rottoestanden ever.  Wekker.  Wakker.  Nu met de beste wil van de wereld en de moed der wanhoop aan de slag met dezen dag.  Gaat allemaal helemaal goed komen.

Sarah13

26 dagen gestopt -

welke Mel???

Ik zit in een groepje (sowieso al niet echt mijn ding) voor Sintviering en heb een lootje getrokken met iemands naam erop.  Op het lootje staat Mel W.  In het groepje zitten twee Mellen en ik weet niet welke van de twee ik heb getrokken en ik kan het ook niet vragen want dat staat zo lullig (want hoezo weet ik niet welke Mel een W heeft en welke niet…) en bovendien weet dan meteen iemand in het groepje dat ik Mel W heb getrokken.  Geheimhouding verpest.  Ik ben hier zo verrekte onbeholpen in… Nu moet ik dus een surprise maken voor iemand, gebaseerd op een schrijnend gebrek aan persoonsinfo terwijl een surprise juist heel persoonlijk hoort te zijn, toch? Toch?!  I don’t know!!! Ik ben een Vlaming in Nederland.  Ik weet dit soort shit niet.  En om het allemaal รฉcht next level erg te maken: er moet ook nog een gedicht bij.  Schrijf ik die lichtlacherig doch compassioneel over de verbouwing met bijbehorende huwelijkscrisis van de ene Mel รณf schrijf ik die tongue in cheek over de verse relatie met sexperimenten van de andere Mel? Mijn paniek veroorzaakt een 7 op de schaal van Richter. 
Ik zag een stripje van Fokke en Sukke die een ontbijtkoek van echte poep maken als surprise.  Heel even dacht ik "Goed plan! Ik doe dat wel.", tot ik weer bij zinnen kwam en ook wel snapte dat dat niet kon.
Ergste van alles is nog dat iemand mij als lootje heeft getrokken (ik ben een lootje, jongens…) en ik straks wellicht overdonderd word door the mother of all surprises en niks in return heb, behalve papier machรฉ teleurstelling in de vorm van iets ondefinieerbaars met het meest algemene gedicht in de geschiedenis van Sinterklaas zowel post als prรฉ Z.P. (Zwarte Piet, dus, voor diegenen die aan een afkorting niet genoeg hebben.).  Aan de andere kant, je mocht op je lootje zetten wat je graag als kadootje wou (ook al zo raar.  Dan snap ik wel dat je er zelf nog een surprise bij moet maken want het kadootje zelf is weinig verrassend.  Spreekt aardig voor zich als je het letterlijk op een stuk papier moet schrijven en indirect aan de schenker overhandigt…) dus mij staat sowieso een matrode lipstick te wachten.
In Vlaanderen gaat dat allemaal zo geforceerd niet.  In Vlaanderen pleur je op 5 december je schoen bij de kachel.  Je zet er een pot bier en een wortel en je verlanglijst naast en je gaat je nest in.  Op 6 december sta je ellendig vroeg op want je doet natuurlijk bij het krieken van de dag geen oog meer dicht door de adrenaline die door je lichaam giert.  Je vliegt de trap af en stuitert de livink of de salong in waar chocolatten ventjes, marsepeinen zwientjes, mandarientjes en piekenieken verspreid liggen, evenals kadoos, kadoos en nog eens kadoos.  Pure vreugde! Onvergelijkbaar! En je gaat ook bij je beide pรฉpรฉ‘s en mรฉmรฉ‘s langs waar hetzelfde tafereel je wacht want Sint houdt zoveel van je dat 1 woonkamer niet volstaat om daar uiting aan te geven.  En je hoeft niet eerst te knutselen en te rijmen en door hoepels te springen en je af te vragen welke Mel een W heeft en welke niet.  Wie zoet is krijgt lekkers.  Ik rook niet meer.  Isn’t that enough?

P.S.: SPOILER ALERT: nog voordat je je melkgebit in zijn geheel kwijt bent vertellen ze je in Vlaanderen dat Sinterklaas niet bestaat en ben je van die hele shitzooi in 1 klap af ook.  Waarom moeten in NL al die volwassenen zo nodig Sinterklaas blijven vieren?!  Grow the fuck up already.

Jokija1954

2645 dagen gestopt -

Quote 2473

Sarah13

26 dagen gestopt -

Bombastique Fantastique

Lente50

200 dagen gestopt -

Een half jaar ๐Ÿ’ƒ

Geen beloning voorzien voor deze mijlpaal maar dan doen we het zelf maar ๐Ÿ˜Ž.
In het prille begin telde ik de uren, dan de dagen, de weken en de maanden.
En nu kan voor het eerst het woord โ€˜jaarโ€™ gebruikt worden.
Wat klinkt dat serieus ๐Ÿคญ.
En voor de eerste keer ben ik echt, maar dan ook รฉcht trots op mezelf.

Sarah13

26 dagen gestopt -

***T&A***

T*etenk*nt ti*tenk*nt t*etenk*nt k*nt k*nt.
Blij met de extra kilo’s!  How I’ve missed my girls.