Recente blogs

Jodie04

331 dagen gestopt -

Klein wereldje hier...

Net terug van een avond, nachtje en ochtendje Millingen…2 Vrienden vierden gisteravond dat ze samen 100 waren geworden….Er was een locatie afgehuurd, en er was een bont gezelschap van mensen, met disjockey…En, er was een rookruimte….Ik heb er ook ingestaan, nee niet om te roken, maar ik moet eerlijk zeggen, het was er knus en leuke gesprekken daar gevoerd…Helaas is mijn stem nu wel een octaaf lager, en mijn kleding zit weer in de was….De drank vloeide rijkelijk,  echter ik had de smaak niet zo, dus was dit keer niet aan mij besteed…

We zaten met 5 vrienden in een ouderwets hotelletje in het kleine dorpje.. Daar deden ze het goed, want ze hadden een ABBA revival band die avond, dus het hotel zat helemaal vol met ABBA fans..En dan doe je in de morgen je luikjes open en zie je een witte wereld, maar ook klein wereldje, want het was erg mistig… Nu lekker thuis, bij de warme kachel…

Net toch maar weer wat kerstkaarten geschreven. Ik zou het eigenlijk niet doen dit jaar, maar ach, het is altijd toch wel gezellig zo’n rits kaarten in huis…. En ik vind het altijd leuk dat mensen er moeite voor doen, door niet alleen met een klik op de knop iets digitaal te versturen, maar de moeite doen een kaart te maken, te kopen, adres te schrijven, postzegels te kopen en te plakken, en naar de brievenbus er voor te lopen…Dat kan ik toch wel waarderen… Maar begrijp ook, dat het een andere tijd is geworden….

En dan loopt het jaar langzaam tot het eind van 2018… Hoogtepunt van dit jaar voor mij was toch wel het uitlopen van de vierdaagse, en mijn stoppen met roken…Ben benieuwd wat 2019 weer in petto voor me heeft… Maar eerst de kerst zien door te komen…. Ik zie altijd wat tegen kerst op, ben niet zo’n kerstmens…Alhoewel we genoeg reuring hebben vanaf kerstavond af aan…Dus zal allemaal wel goed komen…

Straks toch nog maar ergens een frisse neus halen, en dan lekker met een koude neus binnen komen, om dan een heerlijk portje te nemen, wat je weer opwarmt… Dat hoort echt bij dit weer…

Nu dit was mijn allegaartje van vandaag…Fijne rookloze zondag…

Manu1976

156 dagen gestopt -

Sneeuw of storm bij jullie?

Het is weer raak op het SRB! Ik vind nu echt dat de dampers en blowers die dampen en blowen om niet meer te roken even moeten chillen.
Want er is dus netjes door @Eline860002 opgemerkt dat er een clubje is. Leuk natuurlijk, maar niet goed als jullie telkens met zijn allen tegen 1 of 2 beginnen.
Nu mogen jullie hier best op dit/ mijn Blog gaan gillen, maar niet steeds bij de nieuwe stoppers gaan ruziรซn. @Quidam en @Balling beginnen er meestal mee en @Riatje en @Lisa1951 gooien er een schepje bovenop. Een flinke restgroep heeft volgens mij niet door wat er gebeurd, maar denkt dat de meerderheid wel gelijk zal hebben.
Nee, Eline en Peter zijn niet de enige ruziemakers hier.
En waar slaat dit Blog dan op denken sommigen.
Hier mogen jullie je ๐Ÿ kwijt stelletje knollen!

Bouwhuis

41 dagen gestopt -

Fijne zondag.. hier een mooie witte wereldโ›„

Jastepa

261 dagen gestopt -

Beloning 6000 peuken niet gerookt

6000 peuken niet gerookt

Op 15 Dec 2018

Best wel veel. ๐Ÿ˜Š

Captcha

14 dagen gestopt -

Twee weken verder

Langzaam aan gaat het weer wat makkelijker, gelukkig.

Mis een beetje me oude stop met roken blog, waar het altijd goed vertoeven was. Waar we min of meer vrienden waren en oprecht met elkaar mee leefden. Waar we af en toe meetings hadden om elkaar in real life te ontmoeten en te steunen. Moeite namen om de mens achter de stopper te leren kennen.

Her lijkt ook wel bij de tijd te horen waarin we nu leven. Iedereen is steeds meer op zichzelf. Moet eerlijk toegeven dat het mezelf ook overkomt.

Ik mis de mensen met de mooie schrijfsels zoals @Tjielp. Ken je ze nog de mooie tegengifjes? Ja daar kon ik echt van genieten. Ik mis het thuiskomen en dan heerlijk in het begin van de avond de verhalen te lezen van de mensen die zich in dezelfde strijd begeven als ik.

Het doet me echt zeer en verdriet dat sommige mensen hier vanalles over zich heen krijgen. Waarom? Ze proberen iets moois te delen met anderen of nemen tijd om elke dag iets te publiceren. Waarom kunnen sommigen dat nou niet accepteren?

Ik ben getrouwt en heb 4 kinderen. Nooit is er zoโ€™n gedachte in me opgekomen. Het zo zit niet in mijn systeem. Ik zou me kapot schamen en generen naar mijn geliefden als ze zouden weten dat ik zoiets zou doen.
Het ergste vind ik nog dat ik het echt niet begrijp waarom mensen zo kunnen zijn.

Het is ook wat ik van huis heb mee gekregen, altijd leven in liefde en opkomen en zorgen voor je naasten.

Ik hoop en wens jullie toe dat ook te vinden in jezelf. Dat de onvrede plaats mag maken voor innige liefde.

2 Weken op de teller en ik ben mezelf dankbaar. En jij ook daar die me steund!

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

Quote 2143

Manu1976

156 dagen gestopt -

155 dagen en iedere dag eentje meer!

Gisterenavond had mijn meisje weer besloten dat ze de werkgever niet meer uit kon houden. Voor mij geen leuk nieuws, maar toen ze begon met werken een ruime 5 maanden terug, leverde het bij mij wat extra rust op. Precies die rust die me hielp mijn hele verbeteringsplan in aktie te zetten.
In de tussentijd werk ik weer, blow en rook ik niet meer en kan ik hoop ik wel een stootje verdragen.
Maar fck de fuckn fck. De reeks met home-improvements zijn we nog niet eens aan begonnen, geld voor tandarts gaat naar de tandarts en dan bril,... hoe is het mogelijk dat mij dit weer moet overkomen?

Ach, het zal allemaal maar moeten, ik zie even geen andere optie dan accepteren en maar wat extra mediteren. Ik ben ook nog eens geen winterman, dus ik zal nog even moeten doorbijten.

Angst, boos, triest, het is me wat stelletje moeilijkdoeners! But I love you anyways.

Pisces

29 dagen gestopt -

Melige bui

Vooral voor @Peer30 deze kerstgroet :mrgreen:

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

ZE DOEN HET NOG STEEDS!


Net als NIET roken.
Daar dit hun laatste keer is , vind ik het leuk nog eens onder de aandacht te brengen hier.
TOP @Fred55

Bouwhuis

41 dagen gestopt -

Super blij .. 40 dagen ๐Ÿ˜ƒ

Jurgens

279 dagen gestopt -

Beloning 7500 peuken niet gerookt

7500 peuken niet gerookt

Op 14 Dec 2018

Hallelujah!

Jokija1954

2282 dagen gestopt -

Quote 2142

Mathias12

3 dagen gestopt -

Beloning 1 dagen gestopt

1 dagen gestopt

Op 14 Dec 2018

Na alles geprobeerd te hebben en nooit geen resultaat te hebben. Gebruik ik nu een e-sigaret. Het word hier wel niet echt gewaardeerd. Maar het is voor mij het laatste redmiddel om van de peuken af te blijven en niet meer te roken.

Johnp2

86 dagen gestopt -

Money ๐Ÿ˜Š

Zag net dat ik 254โ‚ฌ uitgespaard had…mooie bijkomstigheid ๐Ÿ˜‚ daluk maar ff opmaken…. Weet al waar aan

Ondertussen bijna klaar voor de mescherberg๐Ÿค” hopenlijk ๐Ÿ˜‚

Elke dag is er een๐Ÿ˜Š voor ieder die worstelt .. uiteindelijk ๐Ÿ˜„