Dani100

170 dagen gestopt -

Wiebelig

Vandaag wiebelig op de benen. Paar slapeloze nachten van heftige situaties op het werk. Zit er een beetje doorheen. Nico fluistert links: onderweg naar werk is een supermarkt waar sigaretten te koop zijn. Tine fluistert rechts: naast de supermarkt is een hoekje waar niemand je ziet roken. Wat een duivels die 2👿. Lastig moment nu

Dani100

170 dagen gestopt -

Overpeinzingen op zondag

Al lange tijd ben ik aan het nadenken over de manier waarop wij in de huidige samenleving met elkaar omgaan; dit is al ruim voor mijn deelname aan dit blog.
Ik merk in mijn omgeving, zowel persoonlijk als in mijn werk, dat het gebruikelijk is om te oordelen en met name te veroordelen. We hebben overal een mening over, ik ook, en laten niet na om er een goed of fout oordeel aan te hangen.
We bevinden ons in een samenleving die onrustiger en, in mijn beleving, grimmiger aan het worden is. Laten we een beetje liever voor elkaar zijn.  Met betrekking tot dit blog, en ik weet dat ik een groentje ben, het volgende: wat maakt het uit dat iemand 1 sigaret rookt en zijn/haar teller niet terug zet, wat maakt de manier waarop iemand stopt uit voor het resultaat namelijk geen schadelijke stoffen binnen krijgen en wat maakt het uit welke woorden iemand gebruikt om de moeilijkheden van het stoppen met roken te beschrijven. Ja, we kunnen er allemaal een mening over hebben en we mogen deze mening zeker ook uitdragen; laten we elkaar echter met respect benaderden.
Nogmaals, laten we liever voor elkaar zijn want zonder elkaar is samen leven geen samenleving.
Voor @Sarah13: ik heb respect voor de manier waarop je de worsteling van het stoppen met roken beschrijft. Het is levensecht. Ook de passende muziek maakten jouw blogs voor mij het lezen waard! Dank je wel.
Nou, dat ben ik kwijt. Een hele fijne rookvrije zondag nog🌻

Dani100

170 dagen gestopt -

Beloning 50 dagen gestopt

50 dagen gestopt

Op 23 Mar 2019

En jawel…de helft van de magische 100 dagen bereikt. Blij en ook wel trots op mezelf😊

Dani100

170 dagen gestopt -

Beloning 40 dagen gestopt

40 dagen gestopt

Op 13 Mar 2019

De 40 dagen bereikt; ik ben er trots op en blij mee.
Overall prima dagen gehad (soms een mindere dag maar dat hoort erbij). Blij met dit blog ook om ervaringen te delen. Het helpt om te lezen dat we samen door (min of meer) hetzelfde stopproces gaan.
Voor mij is 100 dagen gestopt een magische mijlpaal. Meer door het getal 100 dan dat er een filosofische gedachte achter zit. De 100 komt zo zachtjes aan in zicht👍Fijne dag allemaal

Dani100

170 dagen gestopt -

Zontomaatje 🍅

Niet voor niets als titel zontomaatje…
ik ben er namelijk 1. Sinds ik gestopt ben met roken eet ik veel snoeptomaten, echt heel veel. Denk wel een stuk of 40 per dag (dat is afgerond naar beneden). Nu zou je kunnen denken dat je na 37 dagen gestopt te zijn en dus zo’n 1480 stuks tomaten (ja, echt waar😳), de smaak wel zat begint te worden. Nou echt niet…ik heb er deze ochtend alweer 10 in mn mond gestopt. Enfin, zo lang ik maar niet rook.
Fijne rookvrije zondag allemaal

Dani100

170 dagen gestopt -

Hoezo stress?

De laatste 2 weken enorm druk en veel stress op het werk; mijn nek zit vast en het huilen staat me nader dan het lachen. Een stemmetje in mn hoofd zegt dat een sigaret zal helpen. Gelukkig ben ik eigenwijs en negeer ik de stem. Maar damn, het is wel lastig.

Dani100

170 dagen gestopt -

Beloning 25 dagen gestopt

25 dagen gestopt

Op 26 Feb 2019

25 dagen gestopt nu. Vandaag een lastige dag merk ik. Heb net als Sarah13 zin om iets kapot de maken😢

Dani100

170 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 21 Feb 2019

Joepie, 20 dagen al😊

Dani100

170 dagen gestopt -

Stoppen met pleister

Afgelopen maandag gestopt met het plakken van een pleister. Na 2,5 week gemakkelijk gestopt te zijn met roken dacht ik wel zonder pleister te kunnen. Nou, dat heb ik geweten: 2 dagen enorm moe, chagrijnig, onrustig en enorm veel zin om te roken. Herkent iemand dit na het stoppen met pleisters?