Jodie04

1095 dagen gestopt -

Waarom??

Waarom zie ik die ruim 8700,- nu niet terug in mijn knip??
Ja, ik weet dat ik er al heel wat van gekocht heb, maar lang niet voor zoveel geld. Het lijkt wel in rook te zijn opgegaan.. In ieder geval ik houd ik er niets van over. Ik kan me niet voorstellen hoe ik dit toch gedaan had toen ik nog wel rookte.. Net zoals ik me bijna niet meer kan voorstellen dat ik iedere dag heel wat uurtjes op het SRB zat. Ik weet nu ook niet momenteel waar ik de tijd vandaan haalde. Nu zijn mijn dagen ook weer vol, zo niet overvol.
Michiel heb ik weer een mail gestuurd met het verzoek de registratie weer aan te zetten.
Ik lees wel af en toe wat, en zie dat er weer goed gereageerd en geschreven wordt, en er weer heel wat nieuwe stoppers zijn of "herintreders". Alleen maar mooi om te zien, dat deze site niet verloren is gegaan.
Momenteel heb ik bijna de volledige zorg voor mijn moeder. Helaas is ze van zelfstandig geheel naar afhankelijkheid gegaan. Ze kan geen kopje meer pakken. En langzaam dooft het kaarsje. We staan voor een groot dilemma, weer een keer verhuizen, maar dan naar een verzorgingstehuis, maar met de huidige situatie, kan ze dat fysiek ook niet meer aan, plus Corona heerst bijna in ieder tehuis. Lastig, maar ook zwaar. Al doe ik het met liefde, deze situatie is voor mij ook bijna niet meer vol te houden. Er is nu wel een respijt vrijwilligster, die nu 3 keer in de week 2 uur op zich neemt. En uiteraard 3 keer per dag thuiszorg, maar er blijven nog zoveel uren over, die we in moeten vullen. En ja, dan zit ik er dus heel vaak en blijf er ook vaak slapen, om dat ik dat heen en weer gesjees soms ook zat ben. Heb daar wel weer een schiderij afgemaakt, een kadootje voor een vriendin, die er ontieglijk blij mee was. Vandaag heb ik een vrije dag, en die bestond uit mijn badkamer watervrij maken, omdat mijn wasmachine zei, dweil jij nu hier maar eens, Gelukkig kon hij gemaakt worden,  er zat een stuk plastic in de slang. Niet van mij, dus hoe kwam het er dan??? In ieder geval hij blinkt en nog mooier hij draait weer.
Voor de rest so far so good. Ik kan de bollen de grond wel uitkijken, heb weer zin om een stuk te fietsen, nu is het me nog te koud. Wandelen staat ook op een laag pitje, verder dan een rondje met de hond kom ik niet, geen tijd.
Vandaag eindelijk eens een klungel dag, beetje hier weer eens orde te scheppen.
Maar ben mijn inlog gegevens dus nog niet vergeten. En zal toch maar weer een fotootje ipv het smuf poppetje plaasten.
Voor iedereen, zet door, groet van mij.

Jodie04

1095 dagen gestopt -

Fijne jaarwisseling.

Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling, en een prachtig, mooi, gezellig, vooral gezond, rookvrij 2021 toe.
Marianne