Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 1000 dagen gestopt

1000 dagen gestopt

Op 01 Aug 2020

Deze is ook binnen. Het was geen makkie maar ben er toch in geslaagd! Pleister nu op 15 mg.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

zin

Ik heb het de laatste tijd weer zo moeilijk. Het is alsof de pleister mijn hersenen niet genoeg bevrediging meer geeft, want mijn lijf schreeuwt naar meer nicotine. Ik loop echt op de toppen van mijn tenen. Ik kan momenteel mijn vrijwilligerswerk niet doen dus heb minder afleiding. Daarbij probeer ik ook nog op mijn eten te letten en op de cafeine en thee en frisdrank wat het nog extra moeilijk maakt. Mijn vriend is vandaag gaan werken en ik loop de muren op.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

zware periode

Ben nog steeds rookvrij, niet een trekje gedaan zelfs niet van mijn vriend zijn vapor. Wat de pleisters betreft das en ander paar mouwen. Ik was een tijd geleden goed bezig met het afbouwen volgens mijn eigen afbouwschema toen er iets erg vervelends gebeurde.
Zoals sommigen weten heb ik de gewoonte om 2x per dag mijn pleister extra te vervangen omdat ik het zo beter kan volhouden. Ik ben zo een keer mijn oude pleister vergeten afdoen en had dan een nieuwe geplakt waardoor ik ongeveer 10 u met een dubbele dosis heb rondgelopen. Toen ik het merkte heb ik de fout proberen te herstellen door gewoon mijn schema verder te volgen, maar het onheil was al geschied. Uiteindelijk na veel proberen lukte het me niet meer om mijn oorspronkelijke schema te volgen zodoende ik weer helemaal opnieuw moest beginnen met een volledige pleister. Momenteel zit ik weer 4 maanden verder op 18.7 mg maar ik moet nu noodgedwongen het afbouwen een tijd uitstellen omdat ik moet veranderen van medicatie voor mijn psychisch probleem waardoor ik het al moeilijk genoeg ga hebben en ik dat afbouwen er nu echt niet kan bijnemen. En dat coronavirus maakt het me nog extra moeilijk om niet te roken ook al weet ik dat het heel slecht zou zijn moest ik dat virus krijgen. Dat roken dan bedoel ik. Om te dieten vind ik het nu ook erg moeilijk, ik snoep veel. HELP!

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 750 dagen gestopt

750 dagen gestopt

Op 25 Nov 2019

Een nieuwe mijlpaal! Ik ben er toch wel trots op ondanks dat ik nog steeds pleisters gebruik.13.1 mg zit ik nu. Niet roken loont echt de moeite en je w er echt gelukkiger van.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 600 dagen gestopt

600 dagen gestopt

Op 28 Jun 2019

Zover ben ik al geraakt! Het was een verraderlijk pad vol valkuilen maar op de een of andere manier lukt het me nu om vol te houden. Het blijft een dagelijks gevecht, ik gebruik nog steeds nicotinepleisters en ben van plan om dit nog een hele tijd te doen tot ik stevig genoeg in mijn schoenen sta.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

moeilijk

K heb het de laatste tijd weer zo moeilijk om niet te roken…...

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 500 dagen gestopt

500 dagen gestopt

Op 20 Mar 2019

Dit is mijn absoluut record van stoppen. Ik zit momenteel op 15.6 mg nicotinepleister en vervang hem 1x extra op een dag. Verder drink ik maar 2 bekers koffie meer ipv 4. Ik vind dat ik op de goede weg ben.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 400 dagen gestopt

400 dagen gestopt

Op 10 Dec 2018

Joepie! Weer een pasje binnen! Ik zit nu met de pleister op 16.8 mg. Om de 4 weken doe ik er een heel klein stukje af, zo werkt het voor mij best en hou ik het vol.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 365 dagen gestopt

365 dagen gestopt

Op 05 Nov 2018

Eindelijk heb ik het gehaald! Ik zet nog even dit pasje hier neer omdat sommige mensen ms gaan denken dat ik terug gerookt heb of zo. Dit is echter helemaal niet het geval, ik heb een jaar lang geen enkel trekje meer gedaan! De reden waarom ik de laatste tijd geen pasjes meer zet is omdat @Jokija1954 dat altijd al zo mooi voor mij doet. Ik zal nog een hele poos zoet zijn met de pleisters, maar dat is mijn probleem en ik doe het op mijn manier, als ik maar niet rook! Fijne rookloze week aan allen!

Konijntje

1060 dagen gestopt -

moeilijk

Het blijft een gevecht bij mij elke dag. Ik zit nu op 15 mg nicotinepleister en ik voel dat het moeilijker gaat nu omdat de dosis een stuk minder is nu. Ergens ben ik nog als een roker want ik ben nog steeds nicotineverslaafd. De stap bruusk zetten en ineens met alles kappen kan ik psychisch niet aan. Maar toch blijf ik geloven in mezelf en dag per dag blijf ik ervoor gaan tot ik volledig clean ben!

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 300 dagen gestopt

300 dagen gestopt

Op 01 Sep 2018

Ik verlang soms zo naar enkele sigaretten en een volledige pleister van 21 mg maar dat kan gewoon echt niet meer! Momenteel zit ik op 15.9 mg en gebruik ik op moeilijke momenten een nicotinemuntje max 4 per dag. Het is mijn tijd van de maand waar alle vrouwen wel last van hebben en dat weegt ook door op mijn verslaving want ik voel me erg emotioneel vandaag. Nog even en ik heb een jaar op mijn teller staan dus we doen gewoon voort zonder om te kijken naar herval!

Konijntje

1060 dagen gestopt -

ellendig

Ik voel me zo een hoopje ellende. Bij mij in beschut wonen zit een kettingrookster en ik heb het zo moeilijk met haar. Mijn lichaam hunkert naar een sigaretje en terug een volledige pleister zoals ik dat vroeger soms deed. Als ik er een rook moet ik terug helemaal opnieuw beginnen en langzaam afbouwen want ik kan een snelle afbouw met diepe nicotinedalen echt niet meer aan. Dat is dus uitgesloten. En toch is er dat zeurderig stemmetje van ik wil er eentje. Ik heb uitgerekend dat mijn afbouwplan nog ong 2.5 jaar duurt. Het ziet er dus niet goed uit voor mij. Als ik het sneller doe ga ik steevast terug roken. Ik moet me erdoorheen knokken wat het ook kost.

Konijntje

1060 dagen gestopt -

Beloning 6000 peuken niet gerookt

6000 peuken niet gerookt

Op 03 Jul 2018

Het begint er nu echt op te trekken. Tijd om op andere gebieden ook te verbeteren. Aangezien ik weer misselijk ben ga ik mijn pleister niet meer extra vervangen en een tas minder koffie drinken, 3 ipv 4. Dat is al een mooi begin. Ik moet naar mijn lichaam luisteren want ik haat dat misselijk gevoel! Ook ga ik niet meer proberen te snoepen en op mijn eten letten!

Konijntje

1060 dagen gestopt -

terug geplakt

ik kon het niet meer aan…. later opnieuw proberen het belangrijkste is dat ik niet heb gerookt!