Maryjane

1532 dagen gestopt -

Beloning 7 dagen gestopt

7 dagen gestopt

Op 29 Apr 2016

Het is nog steeds moeilijk, maar we blijven doorgaan :)

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Beloning 100 peuken niet gerookt

100 peuken niet gerookt

Op 28 Apr 2016

100 sigaretten niet gerookt. Geloof me dat vind ik zo knap van mezelf. Na 20 jaar roken krijg ik het voor elkaar om 100 peuken niet te roken! Sorry ben een beetje heel erg blij. Ik heb 20 jaar gevochten om van mijn verslaving af te komen…dus dat ik nu 100 peuken niet gerookt heb en de 6de dag in ben gegaan van het niet roken…een rook vrij leven…nou echt het geeft echt een bevrijdend gevoel. Best emotioneel…ik voelde me voor 20 jaar een slaaf en een loser. I’m a winner en jullie ook allemaal!!!!

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Mijn hulpmiddel: smoothie <3

Ik ben heerlijk aan de gang met smoothies. Het helpt echt als je lekker aan het fruit gaat. Veel vitamines maken het voor mij makkelijker om het vol te houden. Ik geniet bewust van de smaken. Heerlijk en ik kijk er elke dag weer naar uit. Ook hoef ik me niet druk te maken dat ik dadelijk weer overgewicht heb. Ik vecht al jaren met mijn gewicht en ik wil blijven waar ik nu ben. Ik moet nog ruim 10 kg afvallen. Ik heb nu geen mindset om gewicht kwijt te raken, omdat ik van mijn rook verslaving af wil als eerste. Maar aankomen wil ik ook niet dus eet ik heel bewust. Lekker aan de smoothies <3

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Beloning 50 peuken niet gerookt

50 peuken niet gerookt

Op 25 Apr 2016

Ooh hahaha had niet eens gezien dat ik deze beloning had gehad…ik ben dol op de beloning kaartjes…<3<3<3…Vandaag nog een beloningskaart…heb nu ook de beloning van 100 peuken behaald…jeeeeeh!

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Beloning 5 dagen gestopt

5 dagen gestopt

Op 27 Apr 2016

Jeeeeeh Ik ben 5 dagen gestopt en met volle moed ga ik de 6de dag in. Bijna een week gestopt met roken. Bijna een week bevrijding <3. Ben echt zo trots op mezelf. Makkelijk heb ik het niet. Het was gisteravond weer moeilijk, maar wel vol te houden.  Ik weet dat ben gestopt en dat er geen opties zijn.

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Strong!

En zo is het! Ik ga sterk dag 5 door!

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Dag 5 van start gegaan

Ik zeg jullie heel eerlijk dat ik het gistermiddag zo moeilijk heb gehad. Echt er waren momenten dat ik bijna mijn wilskracht verloor en eerlijk gezegd dat vond ik zo eng. Nu het ochtend is ben ik heel blij dat ik doorgezet heb, maar ik voel dat het vandaag weer een gevecht word. Ben eigenlijk heel bang voor mezelf. Hoe doen jullie dat? Het doorzetten in hele moeilijke momenten? Want ik ben echt helemaal klaar met het roken. Wil echt niet roken. Denk dat ik mezelf de tijd moet geven om nieuwe routines en time outs aan te leren. Twintig jaar traditie leer je niet in een paar dagen af natuurlijk.

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Stop poging triljoen eindelijk aan het lukken

Dag 4 rook vrij…dit is me nog nooit gelukt…ben zo blij <3

Maryjane

1532 dagen gestopt -

Beloning 3 dagen gestopt

3 dagen gestopt

Op 26 Apr 2016

Niet gedacht dat ik de 3 dagen zou halen…zit nu op dag 4!!!! Jeeeeeeehh!