Othervoice

1735 dagen gestopt -

kwijt

Goedemorgen,

Ik heb net een paar impulsieve reacties geplaatst. Heb ik spijt van. Ik ben zo niet mezelf. :cry:

Othervoice

1735 dagen gestopt -

50 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Nog 4 dagen en 24 sigaretten

Dan heb ik 50 dagen en 1000 sigaretten niet gerookt. Best wel trots!
Verder gebeurt er teveel in mijn leven om dit blog echt bij te houden. Ik heb een schrift als blog. Maar hier komt onderwerp roken niet aan te pas. Genoeg andere zaken uit te zoeken. Bloggers ga door en doe jullie best zodat jullie mogen leven zonder rook! Jullie verdienen het!

Othervoice

1735 dagen gestopt -

40 dagen!

Nog een kwartier. Ik zit helemaal in de ellende, maar ik rook niet. Je moet er wat voor over hebben!

Othervoice

1735 dagen gestopt -

30 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Burn out?

Goedenavond,

Nou, zijn jullie ook zo huilerig of moet ik zeggen emotioneel? Ik huil heel makkelijk, terwijl ik toch een heel rationeel iemand ben. Of heb ik toch een burnout? Ik werk in de zorg en door heel veel nieuwe regels is het in mijn functie bijzonder druk geweest dit jaar. Hierna heb ik thuis ook een familielid moeten helpen met emigreren en verhuizen, terwijl ik daar dus eigenlijk geen tijd voor had. Balans leuke tijd, werktijd ver te zoeken dus. Precies na verhuizing die luchtweginfectie gehad, waardoor ik dus besloten heb snel te stoppen met roken. En wat ben ik hier blij mee! Vandaag dus moeilijke dag gehad. Zou met vriendin gaan winkelen, maar door kiespijn 's nachts heb ik dit af moeten zeggen. Baalde ik wel van, want zo snel kunnen we niet opnieuw een afspraak maken. Maar wel goed dat ik het niet gedaan heb, had ik de hele middag tegen haar zitten huilen. Misschien is mijn reddingslijn de sigaret weggevallen en moet ik nu dus echt aan mezelf werken. Tijd zal het leren! Ik accepteer dit!

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Update

Goedendag,

Even geen zin gehad. Maandag begonnen met werk en zo druk dat ik me daar op moest concentreren en dat ik beter was, maar dat je altijd nog wel wat vermoeidheid hebt na ziekte. Wel geen kortademigheid gehad en ik kon vanaf dinsdag vrij ademen. De luchtweginfectie is toch echt weggegaan, wat ik niet verwacht had. Ook vind ik dat ik toch nog hard moet werken om niet een sigaret te roken. Ik ben nog steeds gemotiveerd en had dus toch verwacht dat het makkelijker zou zijn. Maar, wat ik ook doe ik heb met mezelf afgesproken ik steek er geen op, want hierna wordt het alleen nog maar nog moeilijker en ik wil dat het makkelijker gaat worden. Niet het kleine monstertje voeden, het grote monster is moeilijker: mijn geest. Ik ga nu naar jullie blogs kijken. Kijken hoe het jullie vergaat. Heel veel sterkte en plezier met jullie rookvrije leven! Ben er blij mee! :thumbs_up:

Othervoice

1735 dagen gestopt -

14 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Othervoice

1735 dagen gestopt -

7 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Ownvoice

Ik kon mezelf nooit geloven, omdat ik altijd smoesjes verzon om maar te kunnen roken. Bij elke stoppoging wilde ik eigenlijk niet stoppen. Ik wilde stoppen maar ook roken. Dus verzon ik smoesjes. Vandaar mijn blognaam hier: Ik moest deze keer van mezelf naar andere stemmen luisteren en niet naar mijn eigen stem. Dit heeft geholpen. Ik heb nu het gevoel dat ik daadwerkelijk zelf wil stoppen en voor alle goede redenen. Dus ik kan mijn blognaam veranderen in "OwnVoice". Technisch is dit niet mogelijk, dus ik laat het zo. Mooie herinnering hoe het me ooit gelukt is. (In ieder geval tot nu en toekomst moet rest uitwijzen, maar heb er alle vertrouwen in)

Wat anders. Ondanks dat foto gisteren geen afwijkingen liet zien, ben ik er niet gerust in. Het hoesten is nog steeds niet over. Ik hoest al vanaf 16 september. Dat is wel lang he. Ik denk dus dat dit chronisch is en denk dus dat ik wel degelijk COPD heb. Waarschijnlijk nog wel in een lichte vorm, ben niet echt kortademig, alhoewel ik me niet echt inspan, dus ik weet het eigenlijk niet. Maandag 26 oktober heb ik longfunctietest, hier zal het wel uit komen, maar maandag a.s. toch maar weer dokter bellen, misschien pufje gebruiken om van hoesten af te komen?

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Goed weekend!

Eindelijk! Ik heb maar weer zelf gebeld. Geen afwijkingen op mijn longen!!!!!! Gelukkig goed nieuws. En nu zo houden! Dus Rookvrij blijven :thumbs_up:

Othervoice

1735 dagen gestopt -

Net voor uitslag

Slechte nacht gehad. Opeens weer veel gehoest. Werd wel laat wakker 7.38. Vrije keel. Nu dus niet veel hoesten. Maar blijf het raar vinden. Krijg bijna de uitslag van longfoto. Heb namelijk net gebeld. Ze zijn er mee bezig. Ik voel dat er wat raars zit daar bij mijn longen. Maar wat?

Othervoice

1735 dagen gestopt -

ietsje pietsie

Het gaat elke dag een beetje beter. Als het zo doorgaat ben ik over een half jaar wel beter. ha ha. :lol:  :lol:  Nee het gaat langzaam. Ben nog moe, maar voel mijn hoesten minder worden. Ook moet ik wel wat werk leveren om niet te roken. Maar wie zei dat het makkelijk zou zijn. Nee, ik hou het wel vol. Dit is wat niet roken inhoudt en het wordt vanzelf minder. Toch?

Net een nieuwe cd van Kacey Musgraves gekocht. Hij is lekker vrolijk en relaxed. Als ik dit nu hoor, denk ik: "Ja deze heb ik dankzij dat ik niet meer rook". :thumbs_up:

Othervoice

1735 dagen gestopt -

3 dagen gestopt met roken pasje verdiend