Robby77

157 dagen gestopt -

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 04 Jun 2020

Die is ook binnen😊 voorlopig wel wat wisselvallig soms eens een slechte dag dan eens 2 goeie enz…. maar we zetten doorπŸ‘Š

Robby77

157 dagen gestopt -

Beloning 14 dagen gestopt

14 dagen gestopt

Op 29 May 2020

Al 2 weken geen trekje meer genomen.. hartstikke blij😊 had vandaag dagje verlof en bqq gedaan met mijn ouders erbij.. we hadden elkaar bijna 3 maanden niet meer gezien door de Corona maatregelen, dus dat was een blij weerzien.. deze middag het eerste heel moeilijk moment om niet te roken.. maar ik ben blij dat ik heb volgehouden en doorgezet.. nu kan ik tevreden mijn πŸ›Œ in.. met 2 weken op de teller..

Robby77

157 dagen gestopt -

Beloning 10 dagen gestopt

10 dagen gestopt

Op 25 May 2020

Bijna 2 weken op goeie weg.. gaat redelijk goed..
Gewoon de eerst volgende nooit meer opsteken..
Want ik wil er echt van geraken , altijd weer van op nul herbeginnen is zo vermoeiend..maar het komt wel goed nu..want mijn ziekte ocd is momenteel onder controle aan het geraken.. elke dag gaat het een beetje beter nu..

Robby77

157 dagen gestopt -

Beloning 3 dagen gestopt

3 dagen gestopt

Op 05 May 2020

Keihard op mijn bek gegaan , maar terug opgestaan!! Maar deze 3 dagen heb ik wel weer binnen.. lijstje gemaakt waarom ik wil stoppen in geval van moest ik er weer zin in krijgen.. het lijstje bekijk ik zoiezo elke morgen nu.. en dan pleister op en knallen!!

Robby77

157 dagen gestopt -

Al 3 jaar aan het strijden tegen de verslaving

Al 3 jaar jojo stopper aan het spelen.. dan is paar weken gestopt dan weer is paar sigaretten roken en dan weer stoppen voor paar dagen dan weer herbeginnen enz…..., nu moet ik echt eens door de zure appel heen bijten… want het maakt mij mentaal kapot… en bij mijn besluit blijven… ik heb al wat plannen gemaakt voor als ik het moeilijk krijg wat ik dan moet doen… schop onder mijn kont en er voor gaan… het is echt genoeg geweest… morgen fris opstaan en de dag goed beginnen…
Wel te rusten iedereen 😴😴😴😴

Robby77

157 dagen gestopt -

Nog steeds niet genezen

Mijn diagnose was ocd en ben er nog altijd niet van genezen.. ik vecht er tegen , maar krijg het niet onder controle.. het is met periodes soms 2 a 3 weken geen last en dan steekt het de kop op.. en ik heb die dwangstoornis met roken.. soms 2 weken gestopt en steekt het ineens de kop op en kan dat niet tegen houden.. ik hoop ook eens eindelijk van die vieze gedachten en roken van af te geraken.. krijg nochtans al medicatie om het te onderdrukken.. maar het blijft een probleem.. vandaag de eerste dag op vakantie en ik ga het dag per dag proberen te overwinnen.. zonder teveel negatieve prikkels.. en geen stress.. ik wil de ziekte en het roken overwinnen.. nooit geef ik het op!!
Fijne dagen iedereen πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„
Groeten robby😊

Robby77

157 dagen gestopt -

Hij heeft het voor mekaar gekregen

Ook ik ga we op het blog , @Dj78 heeft mij al te veel pijn gedaan .. en de grond in geboord… dat kan ik nu missen als de pest.. ik hoop dat je trots bent nu!!
Je bent echt een aanwinst voor het blog!! En ik hoop voor jou dat ik je nooit tegen kom in het echte leven!! Want achter je toetsen bord heb je een heel grote bek!!