Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 365 dagen gestopt

365 dagen gestopt

Op 14 Mar 2019

Daar is ie dan, echt super trots opπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Naam wijzigen

Weet iemand hoe je je naam veranderd? Heb me een ongeluk gezocht, maar kan niks vinden.

Alvast bedankt

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Wat is stoppen met roken toch leuk!!!!

Je stopt met roken, vervolgens houd je bakken met geld over, daarvan kun je je jaarpremie van je zorgverzekering in 1 keer betalen. Mocht je verder onverhoopt je eigen risico hebben opgebruikt, dan is dat ook al betaald door de besparing van het stoppen met roken.

Geweldig toch??!!!!!

Een fijne dag toegewenst.

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 250 dagen gestopt

250 dagen gestopt

Op 19 Nov 2018

250 dagen alweer, gaat super hierπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Goedemorgen

Goedemorgen allemaal,

Ik wens iedereen een fijn en rookloos weekend toe.

Niet vergeten; een sigaret lost nooit een probleem op, het maakt het alleen maar erger.πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Een half jaar.

Vandaag is het precies een half jaar geleden dat ik afscheid nam van de sigaret. Gewapend met een plan, een berg motivatie en natuurlijk SRB moest het eindelijk eens gaan lukken.

Als ik achteraf kijk, dan waren er wel moeilijke momenten, vooral de eerste week en de daarop volgende 3 maanden, maar over het algemeen viel het eigenlijk reuze mee. Ik verwachte het zwaarder na 23 jaar stevig roken.

Na de eerste 3 maanden ging het duidelijk veel beter, voor mij zat daar de omslag. Natuurlijk denk ik nog dagelijks aan roken, maar dat is met 1 adem teug weg en ik kom ook geen moment in de verleiding om er 1 op te steken.

Ik voel me uitstekend, ik barst van de energie. Ook heb ik 14 kilo mogen aankomen, ik had nooit gedacht, dat ik nog eens overgewicht zou krijgen. Om eerlijk te zijn maak ik me echt niet druk om de kilo’s, ik ben heel actief, dus die kilo’s gaan er echt wel weer af.

Roken wil ik nooit meer, de niet-rokers kant is vele malen leuker. Bizar hoe de sigaret vroeger mijn leven beheerste, ik was een slaaf. S’nachts naar de benzinepomp rijden, oude sjekkies open maken, continu tellen of je nog genoeg bij je hebt. En waarvoor?????? Om het nicotine monster te voeden, om je zogenaamde rust te geven. Jammer genoeg voelde je je er ellendig bij en ben je jezelf alleen maar kapot aan het roken. Het roken is een grote leugen, wanneer je denkt dat je dit nodig hebt, denk dan nog maar een keer goed na!!!! Om te leven heb je zuurstof in je longen nodig en geen rook.

Voor alle mensen die net gestopt zijn of overwegen te gaan stoppen; Houd het vol, stop ermee. Het wordt echt beter, zelfs beter dan je ooit had mogen dromen. Ben je bang, net als ik was, dat het leven zonder sigaret niet meer leuk is? Wees niet bang, het wordt alleen maar leuker. Ben je bang dat gezelligheid verdwijnt als je stopt met roken? Bedenk eens hoe gezellig het is om buiten te moeten lurken aan een sigaret in de regen, terwijl de rest GEZELLIG binnen zit. Ben je bang voor de kilo’s? Maak je niet druk, je hebt zoveel tijd over, dat je voldoende activiteiten kunt bedenken om ze weer kwijt te raken. Ik kan zo nog wel even doorgaan. 1 ding weet ik nu heel zeker; ROKEN KENT GEEN VOORDELEN, GEEN ENKELE. Roken is een doffe ellende.

Nogmaals; stop ermee en raak die troep nooit meer aan, mocht je in de verleiding komen, dan is er SRB en we slepen je er gewoon doorheen.

Groeten van,

Een bevrijde, blije, gezonde NIET-ROKER.

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 125 dagen gestopt

125 dagen gestopt

Op 17 Jul 2018

BAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gaat toppie hier.

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 100 dagen gestopt

100 dagen gestopt

Op 22 Jun 2018

Daar zijn de 100 dagen, super trots op. Rond de 90 dagen was het even zwaar, maar dat is weg gegaan, het is een stuk makkelijker nu. Super gemotiveerdπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 75 dagen gestopt

75 dagen gestopt

Op 28 May 2018

Goede morgen allemaal,

De 75 dagen zijn binnen, nu op naar de 100. Het gaat toppie hierπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Zo voor het grijpen

Ik heb het allemaal zo voor het grijpen, maar het doet me niets en daar ben ik trots op, heerlijk gewoon

πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Het is weer even pittig

Goedemorgen allemaal,

Ik heb het sinds gisteren weer even wat moeilijker, ineens kwam de trek weer opzetten. Ik heb geen idee waarvan het komt, maar het zal ongetwijfeld wel weer over gaan. Ik wil niet meer roken, ik voel me veel te lekker nu.

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

2 maanden

Goedemorgen,

Vandaag is het precies 2 maanden geleden dat ik stopte me roken. Het is me enorm meegevallen, natuurlijk heb ik moeilijke momenten, maar door mijn voorbereiding weet ik waar het door komt, dus maak ik me daar niet te druk om. Deze blog is ook een geweldige steun, elke dag even blogjes lezen en de belofte doen is een welkome afleiding en voedt het positieve gevoel. Ik ga met frisse moed verder, voor mij geen roken meer.

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 50 dagen gestopt

50 dagen gestopt

Op 03 May 2018

Gaat Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Rookloos2018

491 dagen gestopt -

Beloning 40 dagen gestopt

40 dagen gestopt

Op 23 Apr 2018

Die is ook weer binnen, gaat lekker hierπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰