Rosan50

1755 dagen gestopt -

200 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

Leed wat RSI heet (En blogpauze)

Dag lieve allemaal,
Het niet roken gaat goed. Mijn armen zijn nog steeds een ramp.
Ben nu oefeningen aan het doen.
De stilte blijft dan ook nog even. Ik denk veel na over mijn PC gewoontes. Tijd voor een andere leeftijd (offline in plaats van online :lol: ). Denk wel aan jullie maar ik blijf nog even weg!
Liefs,

Rosan50

1755 dagen gestopt -

175 dagen en even stoppen met bloggen

Dag lieve allemaal,

175 dagen trots!
Vanwege aanhoudende klachten aan mijn handen en armen komt er toch een blogstilte. Ik moet echt minder achter de PC om hier weer vanaf te komen.
Als iemand nog goede tips heeft tegen een muisarm dan verneem ik dat graag. Ik zou nog geen sigaret vast kunnen houden….
Dus: maar ik rook niet!
Wens jullie voor de komende week allemaal veel goeds!

Rosan50

1755 dagen gestopt -

150 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

132 dagen

Dag lieve allemaal,
Even een kleine blog want ik heb last van computerarmen. Om die reden ben ik de laatste twee dagen weinig geweest en heb ik al helemaal niet veel geschreven. Ik blijf natuurlijk wel meelezen en meeleven maar zal qua typen even rustig aan doen. Even herstellen. En niet roken natuurlijk….
Knuffel!

Rosan50

1755 dagen gestopt -

100 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

75 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

55 dagen niet roken op deze druilerige zaterdag

Lieve mede-stoppers,
Vandaag bereik ik 55 dagen niet roken. Ik ben blij. Vooral ook omdat ik gister ontzettend veel zin had in een sigaret :oops: . Ik begrijp eigenlijk niet eens goed waarom Nico en Tine zo hard aan de bel trekken opeens. Natuurlijk was er geen haar op mijn hoofd die ook maar een moment twijfelde. Ik doe het niet! Wegwezen. Ik ben en blijf gewoon op weg naar mijn 75 dagen pas. Moeilijk was het wel. Meestal was zin in roken het gevolg van emoties maar nu was er geen enkele aanleiding. Ik begrijp het niet…..

Vandaag een heerlijk luie dag. Lekker languit op de bank. Beetje lezen, beetje thee drinken, hangen, grote pan soep gemaakt, even op SRB. Heel even naar buiten geweest. Heerlijk. Nici en Tine zijn weer afgedropen. Gelukkig maar.
Knuffel van Rosan

Rosan50

1755 dagen gestopt -

50 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

Zalige zondag

Lieve allemaal,
De 35 dagen komt eraan. Wat heerlijk dat ik op deze zalige zondag nog niet aan sigaretten heb gedacht ( :shock: ja wel nu ik jullie vertel dat….). Op wat momenten na denk ik bijna niet aan roken. Op straat zie ik rokers zonder jaloers te zijn, met manlief ga ik "roken" omdat het gezellig is (zonder sigaret voor mij dan). Eigenlijk vind ik het heerlijk dat ik er vanaf ben.
Het is voor mij een kwestie van de momenten van zwakte weerstaan en mijn doel scherp voor ogen houden. Gaat goed…..
Rosan

Rosan50

1755 dagen gestopt -

30 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

21 dagen en 21 uur

Beste mede-stoppers,

21 dagen en 21 uur. Ik tel niet meer elke minuut en elke seconde.
Met de nicotinepleisters ben ik gestopt. Ik heb het twee dagen wat moeilijker gehad maar daarna was ik weer in balans. Niet roken wordt steeds makkelijker. Er zijn nog wel steeds moeilijke momenten. Dat wel. Ik hoop maar dat het steeds minder zal worden in de loop van de tijd.

Mijn motivatie is nog steeds groot. De grootste beloning is een stralende huid en mooie witte lach (was net voor het stoppen naar de mondhygiëniste geweest :smile: . Mijn huid knapt zienderogen op. Dat is wel stimulerend.

Het troost mij zeer om op het blog te lezen dat ook andere stoppers moeilijke momenten hebben. Ook vind ik het leuk om te feliciteren bij "jubilea". Gek genoeg helpt het vieren mij en vind ik het ook leuk om anderen te feliciteren. Ik ze dan ook:

Voor alle steun support en afleiding! Fijne avond allemaal van Rosan :thumbs_up:

Rosan50

1755 dagen gestopt -

14 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Rosan50

1755 dagen gestopt -

12 dagen en 22 uur

12 dagen, 22 uur en vast nog wat losse minuutjes.
Het gaat eigenlijk uitzonderlijk goed. De pleister gaat ergens tussen 13.00 uur en 16.00 uur op de arm of buik. Volgens mij is het vooral een psychologisch effect (ik heb een pleister dus geen zin in sigaretten). De halve pleister doet zijn werk :oops:

Ik begin al aardig wat gewoontes te doorbreken.
De eerste dagen vond ik autorijden verschrikkelijk moeilijk. Dat was immers altijd het moment om mezelf te belonen (zo, het werk is gedaan) of het moment om nog snel even te roken (zo mag het niet meer). Inmiddels kan ik autorijden zonder de hele tijd aan mijn beloningen te denken :lol:

Nog lastig zijn stressmomenten. Ik probeer het zo veel als mogelijk te ontwijken. Gewoon rustig op de bank gaat het het beste. En toch. Ik heb ook het eerste feestje zonder sigaret gevierd. Ik heb bij rokers gegeten. En zo nog heleboel momenten die voorheen met sigaret waren.

Ik probeer meteen gezond te eten (wil geen 15 kilo aan te komen), niet te drinken (maakt minder krachtig). Gewapend met salade, fruit en crackers kom ik er wel.

Al met al ben ik best goed bezig al zeg ik het zelf.