Sandrastopt

205 dagen gestopt -

Een week gestopt

Ik ben een week gestopt! Vorige week, toen ik net begonnen was met stoppen, keek ik vol ontzag naar de pasjes van anderen die al verder waren. Nu heb ik veel meer moed, ik heb het al een week volgehouden!

Gisteren was zwaar, veel gehuild en voelde me héél zielig. De volgende keer dat ik vrij ben, sta ik denk ik eerder op en ga ik hardlopen, dat lijkt me een positiever begin van de dag.
Bovendien heb ik hier veel gelezen dat sporten helpt, en als het weer zo blijft, is het helemaal heerlijk.

En deze site, deze site is echt een steun! Alle mensen die reageren, maar ook te lezen over stopacties van anderen doet echt heel goed. Ik ga het volhouden!

Sandrastopt

205 dagen gestopt -

7 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Sandrastopt

205 dagen gestopt -

Chagerijnig

Poeh ik zit mezelf echt in de weg. Ik ben bloedchagerijnig. Moet vanavond nog ergens heen, geen zin in. Alles en iedereen werkt op mijn zenuwen, inclusief ikzelf.
Ik hoop dat dit gauw over is!

Sandrastopt

205 dagen gestopt -

3 dagen gestopt met roken pasje verdiend

Sandrastopt

205 dagen gestopt -

Tweede dag...

Tweede dag.. pff ik MOET volhouden.
Vanmorgen al ruzie gezocht met vriend. Ik was erg chagerijnig en had alweer tranen in mijn ogen. En overal commentaar op… Je mag hier niet zo hard, waarom rij je zo langzaam?
Terwijl hij heel lief wat lekkere dingen in mijn broodtrommel had gedaan om de tweede stopdag door te komen.
Tijdens een pauze in de vergadering niet gerookt, en dus ook maar verteld dat ik gestopt ben, wat wel weer een grotere stok achter de deur is. Mensen reageerden wel leuk, en ik hoorde van mensen waarvan ik nooit had gedacht dat ze hadden gerookt, dat ze ook al een paar jaar gestopt waren.
Als zij het kunnen, kan ik het ook!

Sandrastopt

205 dagen gestopt -

Dag 1 - de beslissing

Al weken was ik dit moment voor me uit aan het schuiven. Nu is het na lang wikken, wegen en uitstellen dan zover. De sigaretten en shag zijn op, ik stop.
Ja, al anderhalf uur. Ik rook wel eens vaker anderhalf uur niet, maar nu is het anders. Ik heb al twee keer gehuild. Dat is toch niet normaal?
Wie huilt er nou omdat ie stopt met roken?
Ik ben al twee keer eerder gestopt geweest, een keer vijf jaar en vanaf mijn zwangerschap zo'n anderhalf jaar.
Als ik mijn zoontje zie, wil ik leven, wil hem groot zien worden en bovendien wil ik hem niet in de rook laten opgroeien.
Ik kan het ik kan het ik kan het en ik ga ervoor.