Stoppen met roken mbv acupunctuur

Acupunctuur is een heel oude Chinese geneeswijze. In wezen betekent acupunctuur het stimuleren van bepaalde partikelen van het tweevoetige lichaam in de regel om specifieke resultaten te archiveren. De procedure omvat het doordringen van de huid met dunne naalden.

Acupunctuur wordt om verschillende redenen gebruikt: van het stimuleren van de vruchtbaarheid van vrouwen tot pijnstilling en artrose. Tegenwoordig is acupunctuur stoppen met roken een veelgebruikte praktijk die (volgens de meesten die het hebben geprobeerd) zeer positieve resultaten geeft.

Als u graag acupunctuurprogramma’s voor stoppen met roken wilt proberen, moet u er eerst zeker van zijn dat u een gediplomeerde acupunctuurbeoefenaar hebt gevonden. Uw arts zou u moeten kunnen overdragen aan een bekende uien en ervaren acupuncturist. U kunt zich ook laten controleren bij de nationale acupunctuurorganisaties, zoals de National Certification Commission for Acupuncture and Oriental Medicine (NCCAOM). De beste optie is om iemand te vinden die de juiste medische kennis heeft, aangezien hij waarschijnlijk uw medische reputatie en vereiste behandeling beter kan beoordelen. Nadat je een acupuncturist hebt geplant, vraag je naar referenties van eerdere gevallen.

De gebruikelijke plaatsen van uw lichaam waar acupunctuur zal worden gedaan, zijn uw oren. Het gevoel is niet pijnlijk en de meeste mensen vinden het ontspannend. Acupunctuur is veilig zolang bruikbare naalden worden gebruikt. Van de grootste betekenis zijn de naalden die vroeger werden ontsmet om onzuiverheden te voorkomen. Acupunctuurprogramma’s om te stoppen met roken zouden moeten resulteren in minder snijwerk en minder ontwenningsverschijnselen. Sommige mensen combineren acupunctuursessies met hypnose, omdat deze twee methoden echt goede stopresultaten opleveren.

Normaal gesproken zal uw acupuncturist u diverse vragen stellen over uw eerste lapje. Hij probeert een volledig beeld te krijgen van uw gezondheid, levensstijl, gedrag en de gewenste eindoplossingen. Op basis van het verstrekte dossier (het is van vitaal belang dat u eerlijk bent en geen medische complicaties die u heeft gehad of momenteel heeft, evenals eventuele behandelingen of medicijnen die u gebruikt) verbergt, zal hij uw toestand beoordelen en u informeren hoeveel sessies u zult hebben nodig hebben. Een goede therapeut houdt je op de hoogte van de vorderingen die je maakt. Uw acupunctuur stoppen met roken-opstelling kan een paar dagen worden verfijnd of een paar weken worden voortgezet.

De prijzen van acupunctuur kunnen variëren, maar het goede nieuws is dat het (in de meeste gevallen) wordt geïntegreerd in uw fitnessstrategie. Als u hier niet zeker van bent, informeer dan bij uw verzekeringsmaatschappij. Het huidige alternatief van acupunctuursystemen om te stoppen met roken is de laserbehandeling. Het werkt volgens hetzelfde principe als acupunctuur: specifieke punten van je lichaam worden gestimuleerd met behulp van een low-level laser.